Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Introduktion

Om UofCanada


Universities of Canada in Egypt (UofCanada) er et canadisk campus, der er vært for de bedste canadiske universiteter med futuristiske programmer. Det fremmer et aktivt og mangfoldigt studerendes liv. Det er den første internationale afdelingskampus i den nye administrative hovedstad. Alle programmer, der er vært, afspejler en blanding af internationale oplevelser, vejledere og kulturer. Universities of Canada in Egypt tilskynder til iværksætteri og innovativt tankesæt gennem oplevelsesmæssig læring, avancerede faciliteter og avanceret teknologi.

Fra i dag er UofCanada vært for afdelingskampus på University of Prince Edward Island (UPEI) til specifikke bachelor- og kandidatstudier. Andre canadiske universiteter kommer snart sammen.


University of Prince Edward Island (UPEI), der ligger i Charlottetown, Canada, har en lang tradition for akademisk ekspertise tilbage til 1800-tallet. Det er hjemsted for et talentfuldt samfund af undervisere og forskere, herunder syv 3M Undervisningsprisvindere (den højeste ære en professor kan opnå for undervisning i Canada) og den prestigefyldte Canada Excellence Research Chair i akvatisk epidemiologi.

UPEI Websted: href = "https://www.upei.ca/

Hvert af de højest rangerede programmer, som UPEI tilbyder gennem universiteterne i Canada afdelingskampus i Egypten, er nøjagtigt det samme program som det, der tilbydes i Canada. UofCanada-studerende undervises i den samme læseplan i deres hovedvalg af canadiske professorer og skal kandidateksamen med en canadisk grad, der er anerkendt over hele verden. Denne grad er også akkrediteret i Egypten og anerkendt af syndikaterne. Desuden får UofCanada-studerende chancen for at overføre til Canada og fortsætte deres studier i udlandet; studerende forlader simpelthen deres klasser i Egypten og henter dem problemfrit i Canada.

Universitetene i Canada er dedikeret til at inspirere den næste generation af ledere, innovatører og globale borgere. Det sigter mod at gøre det ved at levere kvalitet, innovation og et akkrediteret canadisk læseplan undervist af erfarne canadiske medarbejdere i et indbydende og levende miljø. UofCanada er forpligtet til at fremme inklusivitet, kreativitet og muligheder gennem skræddersyede træningsprogrammer, ekstraordinær klasseværelseserfaring og forskning, der vil gøre det muligt for vores kandidater at være samfundsledere over hele verden.

129971_UofCanada-profile.jpg


Hvorfor UofCanada

 • CANADISK GRAD
  Uddannet med en internationalt akkrediteret canadisk grad uden at forlade Egypten
 • PRAKTISK ERFARING
  Dyk ned i virkelighedens arbejdserfaringer og få praktiske arbejdsstudier, praktikpladser og co-op-programmer
 • STUDIE I CANADA
  Oplev livet i Canada, og vælg at overføre til det canadiske campus på dit universitet efter det første år
 • SMART CAMPUS
  Nyd fuldt edb-klasseværelser, opholdsstuer og grønne områder
 • UNIKE PROGRAMMER
  Naviger let på din karrierevej med unikke specialiseringer, der fokuserer på markedets behov
 • VERDENSKLASSFAKULTET
  Lær af de bedst kvalificerede internationale professorer

129970_IMG_0003-s.jpg

Mere ind i vores studerendes liv

Vores pulserende campus tilbyder studerende co-curricular aktiviteter, karriereydelser, begivenheder og berigende programmer hele året rundt. Vi designer og skræddersyr vores programmer til at give utallige muligheder for studerende til at udvikle deres færdigheder og nå deres fulde potentiale.

Besøg vores websted for mere information om vores studerendes liv og de programmer og tjenester, de tilbyder. Du kan også se en sneak peak af vores liv på campus med følgende video. For mere information om vores studerendes bopæl, følg venligst dette link.

137950_FAQ.jpg

Besøg vores websted for yderligere information: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Tjek os på Facebook , Instagram eller Twitter !

Du kan også downloade vores virksomhedsflyer eller nå et medlem af vores team ved at ringe til 16838 eller e-maile [email protected] .

 • For mere information om vores adgangskrav, download vores Admission Flyer .
 • For mere information om Life on Campus, skal du downloade vores Student Life Flyer.

Placeringer

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Spørgsmål