Keystone logo
Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Introduktion

UNSAM er et nationalt, offentligt og gratis universitet oprettet i 1992.

Det tilbyder en bred vifte af bachelor- og kandidatkarrierer, både inden for human- og samfundsvidenskab og i eksakt og naturvidenskab.

Mere end 65% af dets ressourcer er bestemt til videnskab og teknologi. Med fokus på fælles arbejdspolitikker opretholder det relationer med agenturer, der fremmer videnskabelig forskning og teknologioverførsel.

Dens alliancer med det nationale råd for videnskabelig og teknisk forskning (CONICET), National Atomic Energy Commission (CNEA), National Institute of Industrial Technology (INTI) og National Institute of Agricultural Technology (INTA) forbedrer bl.a. teoretisk produktion, udvikling af deres forskning og uddannelse af menneskelige ressourcer.

Blandt hans præstationer inkluderer de kloning af et bitransgent kvæg til produktion af mælk svarende til den menneskelige og restaurering af vægmaleriet Plastic Exercise af David Alfaro Siqueiros. UNSAM har også sit eget forlag (over 100 udgivne titler) og til dato har det underskrevet mere end 250 aftaler med udenlandske universiteter om udveksling af studerende, lærere og forskere.

Hovedkvarteret ligger i General San Martín -distriktet, nordvest for den autonome by Buenos Aires. Miguelete Campus er bygget på en gammel jernbanestrand på mere end to hektar og udgør en af hovedattraktionerne i Buenos Aires -området med hensyn til arkitektonisk planlægning og bevarelse af kulturarv.

Placeringer

 • San Martín

  San Martín, Argentina

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål