Keystone logo
Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Introduktion

Historie

UC3M blev oprettet ved en lov fra det spanske parlament den 5. maj 1989 inden for rammerne af universitetsreformloven fra 1983. Fra begyndelsen var det meningen, at det skulle være et relativt lille, innovativt, offentligt universitet med undervisning af højeste kvalitet og primært fokuseret på forskning. Vores første kansler var professor Gregorio Peces-Barba.

Mission

UC3M's mission er at bidrage til forbedring af samfundet gennem undervisning i højeste kvalitet og banebrydende forskning i overensstemmelse med strenge internationale retningslinjer. Universitetet stræber efter excellence i alle sine aktiviteter med det formål at blive et af de bedste universiteter i Europa.

Værdier

Universitetet tilskynder aktivt til personlig udvikling af alle dem, der er knyttet til fællesskabet for videregående uddannelser. Alle vores aktiviteter er styret af værdierne fortjeneste, evne, effektivitet, gennemsigtighed, retfærdighed, lighed og respekt for miljøet.

Statistik

UC3M studerende

UC3M har 22.666 studerende, der svarer i størrelse til nogle af de store europæiske universiteter, såsom Paris II, Uppsala, Maastricht, Tilburg, Cambridge og Oxford (som alle har i størrelsesordenen mellem 14.000 og 22.000 studerende).

 • Bachelorstuderende, hvoraf 44,3% er kvinder og 55,7% er mænd.
 • Cirka 25% af vores studerende modtager tilskud fra undervisningsministeriet, fra Madrid-fællesskabet eller fra UC3Ms egne finansieringsprogrammer.

Kilder: UC3M Financial and Management Report for 2019, godkendt af Styrelsesrådet og Socialrådet den 15. juni 2020, og officielle hjemmesider for ovennævnte universiteter.

De højeste standarder

I 44 af vores bacheloruddannelser har UC3M-studerende opnået de højeste adgangskarakterer af alle Madrid-baserede universiteter.

 • Den gennemsnitlige karakter opnået af studerende optaget på alle uddannelser på UC3M ligger på 12.229 ud af et maksimum på 14 point.
 • UC3M dækkede i sin helhed alle elevpladser i juni. I forhold til efterspørgslen på universitetsstudier modtog universitetet 198 ansøgninger for hver 100 udbudte pladser.

Kilder: UC3M Universitetsregistrator og data fra Madrid-fællesskabet, der refererer til det akademiske år 2020-21.

Internationalisering

 • 20 % af de studerende på UC3M er udenlandske. Denne andel er markant højere på både masterniveau (30 %) og doktorgradsniveau (43 %).

Kilde: International Relations Department baseret på data fra UC3M Financial and Management Report.

 • 54% af UC3M kandidater har deltaget i internationale mobilitetsprogrammer.

Kilde: Kilder: UC3M Financial and Management Report for 2019, godkendt af Styrelsesrådet og Socialrådet den 15. juni 2020, og officielle hjemmesider for ovennævnte universiteter.

Kandidatkarriereplacering og studerendes tilfredshed på UC3M

 • 93,4% af kandidaterne fandt arbejde inden for et gradsrelateret felt i det første år efter eksamen.

Kilde: XXII Karriereplaceringsstudie af kandidater fra UC3M. (akademisk år 2018). Udarbejdet af UC3M i samarbejde med Accenture. Udgivet i marts 2020.

  Campus funktioner

  Getafe Campus

  Beliggende i byen Getafe syd for Madrid, har denne campus to skoler: School of Social Science and Law og School of Humanities. De moderne campusinstallationer omfatter to biblioteker, computerrum i forskellige bygninger, audiovisuelle rum, optagestudier, retssale, wifi overalt på campus og sportscentre med faciliteter til blandt andet basketball, tennis, squash, beachvolley og sauna.

  Leganés Campus

  Beliggende i byen Leganés, syd for Madrid, huser dette campus School of Engineering. Dets moderne installationer omfatter biblioteket, computerrum i forskellige bygninger, laboratorier, wifi overalt på campus og et sportscenter med en indendørs swimmingpool. Der er også et auditorium, hvor der opføres skuespil, opera og koncerter hele året rundt.

  Colmenarejo Campus

  Beliggende i byen Colmenarejo, nordøst for Madrid, har campus tre skoler: School of Social Science and Law, School of Humanities og School of Engineering. Dets moderne installationer omfatter blandt andet et bibliotek, arbejds-, studie- og forskningsrum og et tidsskriftsbibliotek.

  Madrid-Puerta de Toledo Campus

  Madrid-Puerta de Toledo campus rummer aktiviteterne i UC3M Center for Postgraduate Studies, især dem, der vedrører universitets kandidatuddannelser og professionelle træningsprogrammer. Denne campus tilbyder også forskellige videnskabelige og kulturelle begivenheder rettet mod Madrid-samfundet. Nogle af dets faciliteter inkluderer klasseværelser, computerrum, et bibliotek og et konferencerum.

   Ranglister

   Internationale ranglister

   35. plads på verdensplan og rangeret 16. i Europa på QS Top 50 Under 50 2020 Ranking.

   Blandt de 50 bedste europæiske universiteter inden for fremragende undervisning ifølge 2019 THE Teaching ranking.

   311. plads på QS World University Rankings 2021.

   Klassificeret i Shanghai Ranking som et af de bedste universiteter i verden i 14 akademiske fag.

   Blandt de fem bedste spanske offentlige universiteter ifølge U-Multirank 2020.

   Det eneste spanske offentlige universitet, der optrådte blandt Europas bedste handelshøjskoler.

   33. plads i den globale rangliste over de bedste centre for specialisering i finansiering ifølge Financial Times Business Education Ranking 2020.

   Blandt de 250 bedste unge universiteter i verden ifølge THE Young University Rankings 2020.

   UC3M er rangeret blandt de 150 bedste universiteter i verden ifølge den nye udgave af QS Graduate Employability Ranking 2020.

   Rangeret blandt de bedste 500 universiteter på verdensplan inden for teknik og teknologi, ifølge 2018 Times Higher Education Engineering and Technology Rankings.

   Nationale ranglister

   Blandt de 5 bedste spanske universiteter, ifølge Fundación Conocimiento y Desarrollo CYD Ranking.

   Leder i U2021 Ranking for præstation.

   Rangeret blandt de bedste spanske universiteter for deres akademiske præstationer, ifølge rapporten "La Universidad Española en Cifras. Año 2017 y curso académico 2017/2018” (Universitetet i tal. År 2017 og akademisk år 2017/2018) udgivet af Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE) (Spansk Universitetsrektors konference).

   Elleve UC3M-bachelorgrader rangeret blandt de bedste i Spanien ifølge avisen El Mundo's 50 Degree Ranking 2021.

   25 UC3M masteruddannelser er blandt de bedste i Spanien ifølge El Mundo 2021 250 Masters Guide.

   Akkrediteringer

   AMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   Placeringer
   • Ronda de Toledo,1, 28005, Madrid

   Spørgsmål