Keystone logo
Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Introduktion

Historie

UC3M blev oprettet ved en lov fra det spanske parlament den 5. maj 1989 inden for rammerne af universitetsreformloven fra 1983. Fra begyndelsen var det meningen, at det skulle være et relativt lille, innovativt, offentligt universitet med undervisning af højeste kvalitet og primært fokuseret på forskning. Vores første kansler var professor Gregorio Peces-Barba.

Mission

UC3M's mission er at bidrage til forbedring af samfundet gennem undervisning i højeste kvalitet og banebrydende forskning i overensstemmelse med strenge internationale retningslinjer. Universitetet stræber efter excellence i alle sine aktiviteter med det formål at blive et af de bedste universiteter i Europa.

Værdier

Universitetet tilskynder aktivt til personlig udvikling af alle dem, der er knyttet til fællesskabet for videregående uddannelser. Alle vores aktiviteter er styret af værdierne fortjeneste, evne, effektivitet, gennemsigtighed, retfærdighed, lighed og respekt for miljøet.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Madrid

    Ronda de Toledo,1, 28005, Madrid

    Spørgsmål