Keystone logo
Universiti Malaysia Sarawak Virksomhedernes mester i business administration (cmba) program ved kursusaktiviteter
Universiti Malaysia Sarawak

Virksomhedernes mester i business administration (cmba) program ved kursusaktiviteter

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* RM30, 080.00 for internationale kandidater.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den CMBA giver mulighed for den enkelte at fremme deres karriere i business management, samt for praktiserende læger til at skærpe deres business management færdigheder og viden.

Programmet har tiltrukket et meget motiveret fællesskab af studerende fra forskellige akademiske baggrunde og arbejdsmæssige erfaringer. Vi samler erfarne, engagerede og kvalificerede undervisere til at sikre en innovativ, anvendelsesorienteret og tværfagligt program. Den CMBA er enestående, fordi det har bevaret de bedste funktioner fra den traditionelle MBA kombineret med moderne funktioner, der efterspørges af nutidens virksomhedsledere.

PROGRAM DETALJER

Den CMBA er en mester program ved naturligvis arbejde i løbet af en varighed på mindst 18 måneder, hvilket er en tilsvarende undersøgelse af minimum 5 semestre. Programmet er struktureret i tre moduler, der hver definerer en specifik funktionel område af undersøgelsen. Modulerne er opdelt i Core, Elektiv og forskning.

Core Module giver grundlaget for en generel business uddannelse og en generel oversigt over business management. Studerende er forpligtet til at tage i alt otte obligatoriske kurser for at sikre de studerende har et fælles niveau af viden i de grundlæggende elementer i erhvervslivet.

Valgdelen opfordrer eleverne til at undersøge idéer og for yderligere at undersøge ledelsesmæssige spørgsmål. Studerende er forpligtet til at tage i alt fem kurser og får lov at vælge de 5 kurser fra denne komponent til at matche deres interesser eller karriere behov.

The Research Module er det sidste element i CMBA program, som består af Corporate Business Project. Det kræver de studerende til at demonstrere en kritisk tilgang til mangement problemer og relatere konkrete problemstillinger med henblik på at udvide elevernes management perspektiver.

ENTRYKKRAV

For optagelse i programmet, skal en kandidat opfylde følgende kriterier:

  • En bacheloruddannelse med et minimum CGPA på 2,50 eller; - En bacheloruddannelse eller tilsvarende, men CGPA mindre end 2,50 kan optages dog mindst fem års erhvervserfaring på det relevante område, eller - Andre tilsvarende kvalifikationer som godkendt af Senatet - For internationale studerende, er en IELTS score på 6,0, der kræves i Ud over de ovennævnte adgangskrav.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i Business Administration (MBA) i engelsk – fjernundervisning
    • Online
  • Dual Degree DBA+MBA
    • Online
  • Master i Business Administration - Edgewood College
    • Online