Keystone logo
© BIMM University
University of East Anglia Faculty of Social Sciences

University of East Anglia Faculty of Social Sciences

University of East Anglia Faculty of Social Sciences

Introduktion

UEA Social Sciences på kandidatniveau

Feed din passion for samfundsvidenskaberne på UEA. Uddybe din viden, specialiserer, tage din karriere til det næste niveau, udfordre dig selv, giv dig selv kanten med arbejdsgiverne. Der er ingen bedre sted at fordybe dig i alle detaljer i dit valgte område.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved University of East Anglia er hjemsted for syv skoler Study arbejder på forkant med akademisk og faglig udvikling. Personer, der studerer inden for fakultetet er i stand til at drage fordel af fremragende akademisk ekspertise og uafhængige studiefaciliteter.

Med en fremragende forskning og undervisning profil, fakultetet tilbyder stærke internationale forbindelser til institutter, offentlige og private organisationer, internationale netværk, regeringer, politiske rådgivere, og forskningsråd i hele verden.

Dens strålende ry garanterer, at kandidater er udstyret til at indtaste en bred vifte af erhverv med de væsentlige færdigheder, der kræves for at lykkes.

De syv tværfaglige skoler Undersøgelse har stærke omdømme inden for områderne: • Forretningsledelse • Økonomi • Uddannelse og livslang læring • International Development • Lov • Socialt Arbejde og socialpolitik • Psykologi

Postgraduate Finansiering Postgraduate Stipendier, Legater og ph.d. stipendier er til rådighed for studerende inden for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og er normalt tildeles på grundlag af akademisk merit. Ansøgningsfrister varierer, så du rådes kraftigt til at anvende så tidligt som muligt i din år for indrejse. At udforske nærmere om finansiering knyttet til dit område af studiebesøg UEA dedikerede side for Finansieringsmuligheder Postgraduate.

UEA: verdensførende INSTITUTION MED STUDERENDE på sit hjerte Den University of East Anglia (UEA) er en internationalt anerkendt, campus-baserede universitet, der leverer top kvalitet akademiske, sociale og kulturelle faciliteter til over 15.000 studerende. UEA er postgraduat samfund er omkring 3.500 studerende, der udgør en af ​​de centrale styrker af universitetet.

Bevise sin pionerånd, UEA stolt sidder i Top 1% af universiteter i verden (Times Higher World League Tabel 2015-16) og konsekvent udfører i Top 5 for studerende erfaring i National Student Survey siden det begyndte for 10 år siden.

Campus er beliggende i en frodig, grønt område i Norwich, Englands første UNESCO City of Literature. Det er blot to miles fra hjertet af byen, som er let nås til fods, på cykel eller bus. Den fantastiske Norfolk kysten er 1 time væk, og London et Swift 2 timer med tog. Dette unikt placeret University er også en del af Norwich Research Park, En af Europas største koncentrationer af forskere inden for miljø, sundhed og plante videnskab.

Sportslige faciliteter på campus omfatter Sportspark, Som huser en olympisk størrelse swimming pool og jævnligt vært lokale og internationale sportslige begivenheder. UEA giver også den verdensberømte Sainsbury Center for Visual Arts og er vært for en international Literary Festival, der byder på kendte navne som Ian McEwan, Kazuo Ishiguro og Anne Enright (alle UEA Creative Writing kursus alumni).

Hvis du ønsker at ændre verden med din uddannelse, gøre en forskel i din branche og nå dit fulde potentiale - University of East Anglia er en genial næste trin.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Norwich

    Norwich Research Park,, NR4 7TJ, Norwich

    Spørgsmål