Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Introduktion

UCD Michael Smurfit Graduate Business School er Irlands førende handelshøjskole og forskningscenter. Vi tilbyder en bred vifte af postgraduate business-programmer, der udstyre studerende til at blive fremtidens forretningsledere.

Vores succes skyldes en urokkelig forpligtelse til ekspertise. Vi er en af mindre end 90 skoler over hele verdenen, der har tredobbelt akkreditering fra USA, Europa og de britiske akkrediteringsorganer.

Hvem vi er

UCD Smurfit Schools succes tilskrives en utvivlsom forpligtelse til ekspertise. Vi er globalt rangeret og har den prestigefyldte tredobbelte akkreditering fra de amerikanske, europæiske og britiske akkrediteringsorganer.

En af hjørnestenene i vores omdømme som en af verdens førende handelshøjskoler er kvaliteten og ekspertisen på vores fakultet. På UCD Smurfit School rekrutterer vi førende akademikere fra hele verden, hvilket skaber forskelligt og stimulerende undervisnings- og forskningsmiljø. Vi har den bedste blanding af studerende, fakultetet og det professionelle personale til at inspirere din fantasi og stimulere din kreativitet på den bedst mulige måde.

Hvorfor Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School er et dynamisk uddannelses- og forskersamfund med verdensberømte akademikere, medarbejdere og studerende fra hele verden, der bidrager til Irlands livlige handelshovedstad i Dublin. Fra indflydelse på international forretningspolitik til oprettelse af innovative algoritmer for at gøre hverdagsbankvirksomhed mere sikker, vores fakultet og forskere er i spidsen for forretningsinnovation.

En af de nøglefaktorer, der skal overvejes, når man forsker på en handelshøjskole, er kvalitet. Kvalitet fremgår af UCD Smurfit School gennem områder som vores akkrediteringer, internationale placeringer, kandidatuddannelse, fakultet, forskning, alumner og vores studentergruppe. Vi rekrutterer studerende af højeste kvalitet fra hele verden, der udgør kernen i vores samfund og understøtter den spændende uddannelsesrejse på UCD Smurfit School.

Globalt rangeret

Vores programmer er konsekvent rangeret i verdens top 100 af Financial Times og The Economist Intelligence Unit. Disse placeringer benchmarker os mod verdens elite handelshøjskoler og bidrager til et fremragende internationalt ry blandt akademikere, arbejdsgivere og forretningsledere.

Tre akkrediteret

Vi er den eneste handelshøjskole i Irland og en af en elitegruppe af skoler over hele verden, der har den tredobbelte krone af akkreditering fra tre forretningscentre og akademisk ekspertise - AACSB (US), AMBA (UK) og EQUIS (Europa). Mindre end 1% af handelshøjskolerne over hele verden er tredobbelt akkrediteret. Vores akkrediteringer er et kvalitetssignal fra internationale uafhængige jævnaldrende og er en garanti for, at de studerende får en topkvalitets, internationalt anerkendt grad.

Akademisk Excellence

En af hjørnestenene i vores omdømme er kvaliteten og ekspertisen i vores 100-stærke fakultet, der består af førende undervisningsspecialister inden for emner, der spænder over de vigtigste discipliner inden for forretning og ledelse, rekrutteret fra hele verden. Deres indflydelsesrige stemmer og ekspertise er efterspurgt, og vores fakultet bidrager regelmæssigt til nationale og internationale medier. De er internationale ledere med 20% af vores fakultet offentliggjort i FT50-tidsskrifter og 10% offentliggjort 3x eller mere i FT50-tidsskrifter. Derudover, mens 30% af vores fakultet er kvinder, er de ansvarlige for 65% af alle publikationer.

Vores mennesker

Med en forskellig gruppe på over 1.100 studerende fra over 70 lande tilbyder vi vores studerende mulighed for at arbejde med og lære af de bedste og klareste fra hele verden. Vores dedikerede personale yder support og vejledning til studerende, der sikrer, at deres uddannelsesrejse er rig og tilfredsstillende.

Global Alumni Network

Forlovelsesindsats har resulteret i et af verdens førende handelsskolealumnisamfund med over 98.000 fagfolk over hele kloden i over 40 internationale kapitler, der er aktivt involveret i vores studerende og programmer. Mange af vores alumner er forretningsledere ikke kun i deres samfund, men over hele kloden i verdens førende virksomheder. Vores alumner drager fordel af en række ressourcer og støtte fra vores dedikerede alumni-team og har mulighed for at opbygge deres globale netværk med kollegaer og det bredere erhvervsliv.

Karrierepåvirkning

Vores kandidater er i høj efterspørgsel med i gennemsnit 84% af vores MSc-studerende ansat inden for 6 måneder efter eksamen (kilde: First Destination Report) og 86% af vores fuldtids MBA-kandidater var ansat inden for 3 måneder efter eksamen. (Kilde: FT Global MBA Ranking 2020). Kandidater fra MBA-programmet så deres løn stige med 68% i gennemsnit inden for tre år efter afslutningen af MBA (Kilde: FT Global MBA Ranking 2020).

Vores smukke campus

UCD Smurfit School ligger ved siden af kystlandsbyen Blackrock mindre end 10 km syd for Dublins centrum. Vores unikke og smukke campus tilbyder førsteklasses faciliteter for vores studerende til at studere, slappe af og socialisere sig i omgivelserne på en storslået periode ejendom.

Række af programmer

Som Irlands førende handelshøjskole og forskningscenter tilbyder vi en globalt rangeret MBA, en bred vifte af specialiserede forretningsførere, et førende ph.d.-program og en række internationalt anerkendte Executive Development-programmer. Vi evaluerer konstant vores programmer for at imødekomme behovene i en verden i hastig forandring.

Undervisning og læring

Vi bestræber os på at give vores studerende en helhedsorienteret uddannelse og indgyde dem et ønske om at lære og skabe, at stille spørgsmål og ræsonnere, at innovere og bidrage til samfundet på alle niveauer. Vi dyrker informerede, smidige, kritiske og etiske tænkere og gør og skaber muligheder for at lære fra forskellige perspektiver i forskellige omgivelser gennem et rigt udvalg af programmer, undervisning og forskning. Ved at gøre dette muliggør vi transformerende læring for vores studerende.

Globalt fokus og international mangfoldighed

UCD Smurfit School er medlem af Global Network of Advanced Management (GNAM) netværk med 30 handelshøjskoler, herunder Yale, INSEAD og LSE, og tilbyder studerende et unikt globalt perspektiv. Cirka 50% af vores studerende er internationale og repræsenterer over 70 lande verden over, hvilket tilføjer en velkommen og vigtig interkulturel dimension til livet og læringen på UCD Smurfit School.

Dublin, Irland

Irland er en globalt orienteret, åben økonomi. Vores engelsktalende, venlige og veluddannede befolkning har tiltrukket globale virksomheder inden for IKT, sociale medier, lægemidler og økonomi, herunder virksomheder som Google, Facebook, Intel, Apple og Microsoft, der samarbejder med os og ansætter vores kandidater. Vi er stolte over at have et af de bedste uddannelsessystemer i verden og et internationalt anerkendt ry for akademisk kvalitet.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Vores mission og vision

UCD's vision er stærkt engageret lokalt, nationalt og internationalt og er kendt over hele verden som Irlands Global University; med hensyn til vores omfattende udvalg af discipliner, inden for rækkevidde og virkning af vores forskning og innovation, i vores holistiske uddannelseserfaring, i mangfoldigheden af vores samfund og i vores engagement i alle sektorer i samfundet og med alle regioner i verden.

Vores mission: Uddanne, støtte og inspirere

  • At støtte udviklingen af det irske og det internationale samfund ved at uddanne fremtidige forretningsledere til de højeste internationale standarder.
  • At inspirere og lette studerende til at nå deres fulde potentiale og maksimere deres positive bidrag til erhvervslivet og samfundet, både i Irland og globalt.
  • At hjælpe erhvervslivet bedre med at tjene samfundet globalt gennem tilvejebringelse af innovativ og effektiv forskning.

Vores vision - en fremtid på den globale scene

  • At være en global leder inden for erhvervsuddannelse og forskning, konsekvent levere de højeste internationale kvalitetsstandarder og blive anerkendt som en af verdens top 50 handelshøjskoler.
  • At udmærke sig og innovere med en markant international fordel inden for de globalt relevante områder som digital forretning og fremtiden for finansielle tjenester.
  • At kontinuerligt omdefinere, hvordan forretning læres og læres at inspirere den næste generation af ledere i verden og for verden.

Rangordninger og akkrediteringer

UCD Smurfit School er den eneste handelshøjskole i Irland og en af en elitegruppe af skoler verden over, der har den 'tredobbelte krone' af akkreditering fra de tre centre for forretnings- og akademisk ekspertise, EQU IS, AACSB og AMBA. I de sidste femten år er vores programmer konsekvent blevet rangeret af den prestigefyldte globale Top 1. Financial Times og Economist Rankings.

Vores rangordninger og akkreditering er et bevis på kvalitet og benchmark os mod de bedste handelshøjskoler i verden.

Placeringer

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Programmer

Spørgsmål