Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Introduktion

Topledere i branchen giver løbende Merage School input til, hvordan de ser deres respektive brancher ændre sig gennem teknologiens påvirkning. Vores transformerede læseplaner afspejler nye forretningsbehov i den moderne verden, med fokus på handlingsrettede ideer og opbygning af et nyt sæt kompetencer, der passer til den digitale tidsalder. Erfaringsbaserede beslutningstagningsevner er integreret i læseplanen med datadrevet beslutningstagning i højsædet. Erfaringsbaserede læringskomponenter giver fortsat undervisning i den virkelige verden, hvilket giver hold af studerende mulighed for at fordybe sig i værdifulde projekter med virksomheder i området.

Beliggende i hjertet af Orange Countys "Tech Coast", er Merage School omgivet af et netværk af banebrydende virksomheder i et udviklende økosystem af teknologivirksomheder, herunder Amazon, Google og Western Digital, plus digitalt kyndige firmaer, herunder Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life og Taco Bell. Det er i dette miljø, at Merage-skolen forbereder eleverne på de forstyrrende teknologikræfter, de vil møde som fremtidige virksomhedsledere.

Strategisk Plan

Agility er nøglen til overlevelse i vores hastigt skiftende globale økonomi. Paul Merage School of Business udvikler og udstyrer ledere med kritiske forretnings- og lederevner, der er nødvendige for at få succes gennem programmer, der løbende tilpasses til at adressere de stadigt skiftende sociale, teknologiske og økonomiske muligheder og udfordringer i vores digitalt drevne verden. Vi tilbyder tre dynamiske MBA-programmer, en Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD, og bacheloruddannelser i erhvervslivet, der fokuserer på kreative og kritiske tænkeevner, strategisk beslutningstagning, lederskab, innovation og samarbejde gennem klassens og på stedet erfaringer med den virkelige verden af forretningsproblemer. Mens Merage School er relativt ung (etableret i 1965), er den hurtigt vokset til konsekvent at være blandt de bedste 5% af alle AACSB-akkrediterede programmer gennem enestående rekruttering af studerende, fakultet i verdensklasse, et stærkt alumni-netværk og tætte relationer til begge individuelle virksomhedsledere og globale virksomheder. Vi kombinerer de akademiske styrker, mangfoldighed og bedste traditioner ved University of California med den banebrydende, iværksætterånd i Orange County i hjertet af det sydlige Californiens Tech Coast.

Vision

At være på forkant med uddannelse og forskning blandt globalt fremtrædende handelsskoler.

Mission

Udvikle globalt konkurrencedygtige transformationsledere i et mangfoldigt, kollaborativt, elevcentreret fællesskab, hvor akademisk ekspertise og praktisk anvendelse smelter sammen.

Vores strategiske identitet

Vi er en handelsskole, der er forpligtet til at betjene vores studerende, alumner, forretningspartnere og akademiske samfund. Sammen deler vi en strategisk kerneidentitet.

 • Hvem er vi: Vi er ambitiøse. Vi er intellektuelt sultne. Vi har et kald om at levere pædagogisk ekspertise, der værdsætter mangfoldighed, samarbejde, inklusivitet og respekt. Vi fejrer både den akademiske tradition fra University of California og vores innovative ånd som et af dets yngste campusser.
 • Hvad vi gør: Vi giver tankelederskab og uddanner fagfolk til at skabe værdi for hele livet – for fremtiden for erhvervslivet og samfundet, lokalt, nationalt og globalt.
 • Hvor vi gør det: Vi er hjertet af erhvervslivet i Orange County, Californien; et levende økosystem med global rækkevidde. Som sådan er vi unikt positioneret til at tiltrække forskere, studerende og partnere, nationalt og internationalt.
 • Sådan gør vi det: Vi fremmer samarbejde på tværs af vores studerende, fakultet, universitet og samfund. Vi udmærker os ved at give adgang til og vækst inden for vores programmer, fakulteter og medarbejdere. Vi innoverer operationelt for at sikre, at vi forbliver relevante og omkostningseffektive i en verden i hastig forandring.

Ranglister

År efter år placerer Merage School og dens programmer konsekvent blandt topplaceringerne nationalt og globalt. På verdensplan vælger håbefulde virksomhedsledere Merage School, idet de indser, at denne unikke kombination af læseplan, karrierefremgang, samarbejde og vigtigst af alt - kultur - er næsten uden sidestykke i peer-institutioner.

Senest har vores bacheloruddannelse rangeret #30 i nationen - det fjerde år i træk, at Merage School er rangeret blandt de 50 bedste programmer - alt dette for en bachelor hovedfag, der blev etableret for mindre end ti år siden. Bliv en del af Merage-skolens fremgang til toppen og oplev et ungt universitet, hvis navn vinder mere anerkendelse og større prestige hvert år. Tag et kig på vores seneste udmærkelser nedenfor. Vær her for det næste.

 • #8 MBA på fuld tid blandt offentlige institutioner
 • 117 % stigning i løn rapporteret mellem før- og post-MBA-job
 • #1 verdensrangering for procentdel af kvindelige fakulteter
 • #8 MBA på fuld tid blandt offentlige institutioner (Financial Times, 2021)
 • #21 MBA på fuld tid i USA (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA blandt USA-baserede skoler og #58 på verdensplan (Financial Times, 2020)
 • #25 fuldtids MBA i USA og #40 på verdensplan (The Economist, 2021)
 • #26 MBA på deltid i USA (US News & World Report, 2021)
 • #8 Public University (US News & World Report, 2021 Best Colleges)
 • #1 i verden for procentdel af kvindelige fakulteter (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA i USA og #27 på verdensplan (The Economist, 2020)
 • #30 Undergraduate Business-program i USA (US News & World Report, 2022)
 • Top 25 kandidatuddannelser i regnskab på skoler med 15 eller færre fuldtids regnskabsfakultet (PAR Extra)
 • #16 - Master's Accounting Programmer (PAR-hovedudgave, 2019)
 • #3 i verden for procentdel af kvindelige studerende (Financial Times, 2021)

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Irvine

  Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

  Spørgsmål