Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Introduktion

HVEM ER VI?

Denne institution blev bygget af en gruppe globale pædagoger med erfaringer over hele verden. Efter at have oplevet de konstante ændringer i erhvervslivet og årsagen til traditionel uddannelse besluttede vi os for at handle. Denne institution er designet og ledet af lidenskabelige lærere med erfaringer fra topuniversiteter over hele verden som Stanford og Pace University i USA, University of Liverpool og London School of Business and Finance i Storbritannien, University of International Business and Economics og Beijing University i Kina, Grenoble Graduate School of Business i Frankrig, U21 Global University i Singapore, University of Professional Studies i Ghana, Chulalongkorn University i Thailand og mange flere topinstitutioner inden for respektive region.


Individuel holistisk udvikling

TRANSCONTINENTAL INSTITUTET FOR HØJERE UDDANNELSE

Vi integrerer din uddannelsesrejse med en individuel udviklingsplan . Dette starter fra den indledende indskrivning af den studerende i vores institution og udvikler løbende gennem hvert modul. Nogle af de bevidste udviklinger omfatter følelsesmæssig intelligens, selvtillid og innovationsevne. Inden du starter et modul integrerer dine professorer dine personlige udviklingsbehov i læringsprocessen, før du går ind i første klasse. Du starter aldrig som en ukendt person, der er en del af en liste over studerende. Vores integrerede system med individuel holistisk udvikling fremskynder din udviklingens momentum, mens du udvikler dig gennem hvert modul.

VS.

ANDRE UNIVERSITETER

Integreret udvikling af studerende er ikke til stede i de fleste universiteter, langt mindre holistisk udvikling. Professorer begynder hvert modul at se eleverne som en "blank skifer" , uvidende om eventuelle unikke udviklingsbehov eller mål for hver elev. Din udvikling starter typisk fra "0" med hvert semester.


Artikler og publikationer

Udvikle de rigtige færdigheder effektivt
Hvordan kan du overskride din potentiale?
Tre måder at opnå medarbejders loyalitet og holde dine bedste udøvere fra at forlade

Placeringer

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Spørgsmål