Keystone logo
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji University, School of Economics and Management

Tongji University, School of Economics and Management

Introduktion

Tongji University begyndte programmer i økonomi og ledelse i 1956, og var en af ​​de tidligste universiteter i Kina for at lancere sådanne programmer. School of Economic Management blev grundlagt i 1984 og fusioneret med Business School for at blive School of Economics and Management (i det følgende benævnt SEM) i 1998. På nuværende tidspunkt dækker SEM hoveddisciplinerne økonomi og ledelse gennem Institut for Ledelse Videnskab og Teknologi, Institut for Byggeledelse og Fast ejendom, Institut for Erhvervsøkonomi, Institut for Regnskab, Institut for Offentlig Administration og Afdelingen Af økonomi og finans. Tilsvarende forskningsinstitutter og laboratorier er også etableret i disciplin på anden niveau.

Efter mere end halvtreds års udvikling har SEM gradvist etableret en mission for innovation, dyrkning og service med et mål for internationalisering og en stærk forskningsorientering.

SEM har for tiden 210 fakultetets medlemmer, hvoraf 60 er professorer, 74 er lektorer. På nuværende tidspunkt er der mere end 1500 registrerede undergraduates, over 4000 postgraduates (herunder akademiske kandidater og postgraduates af faglige grader, såsom MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) og ph.d.-kandidater. Efter ca. 30 års udvikling har SEM dyrket tusindvis af professionelle ledelses talenter, som nu spiller vigtige roller i udviklingen af ​​den nationale økonomi.

Videnskabelig forskning, både akademisk og anvendt, er hovedfokus for skolens udvikling. Med fokus på de reelle behov for disciplinkonstruktion og økonomisk udvikling kombinerer SEM undervisning og videnskabelig forskning. SEM gennemfører aktivt forskningsprogrammer på nationalt plan, arbejder med berørte ministerier, provisioner og virksomheder. I mellemtiden er der udviklet internationale samarbejdsprogrammer med mange udenlandske videnskabelige forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter i USA, Tyskland, Schweiz mv. Det overordnede videnskabelige forskningsniveau er blandt de bedste i handelsskoler i Kina.

Internationalt samarbejde og udveksling er et af SEMs væsentlige træk og fordele. SEM har samarbejdet i bachelor-og kandidatuddannelser med ESCP Europe Business School og ESSEC Business School, en MBA dobbelt-grad program med Manchester Business School, et EMBA dobbelt-grad program med University of Mannheim, MBA og Finances programmer med Case Western Reserve University, Og SIMBA-programmet med ENPC School of International Management. På nuværende tidspunkt har SEM etableret samarbejdspartnerskaber med over 70 berømte handelsskoler og universiteter i 26 lande med hensyn til fakultetudveksling, videnskabelig forskning og udveksling af studerende.

SEM har haft mange resultater i sin internationale vækst og disciplinære udvikling. På nuværende tidspunkt er SEM et officielt medlem af AACSB, EFMD, AMBA og PRME. Det er blevet tildelt AMBA Accreditation, EQUIS Accreditation og AACSB Accreditation. I 2014 blev SEM rangeret den syvende blandt Top Business Schools of Mainland China i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og det er også blevet hædret det mest indflydelsesrige mærke af MBA-programmet af Forbes, Kina. I 2016 blev SEM's Master in Management globalt placeret som den 50. af Financial Times. I fremtiden vil Tongji-SEM fortsætte sine bestræbelser på at udvikle en internationalt anerkendt økonomi- og ledelsesskole.

Placeringer

  • Shanghai

    Tongji Building A, Siping Road 1500, 200092, Shanghai

    Spørgsmål