Keystone logo
TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

Introduktion

TIAS School for Business and Society er Tilburg University og Eindhoven University of Technology's business school for executive uddannelse. Dette er et sted for ledere, fagfolk og ledere, der ønsker at foretage en forandring, ligesom dig; at få det bedste ud af sig selv og skabe indflydelse i og med deres organisation.

Med vores opdaterede viden, udfordrende uddannelse og stærke netværk fungerer TIAS som et internationalt knudepunkt for livslang læring. TIAS har en bred portefølje af deltidskandidater, avancerede programmer, MBA'er, Master Classes, TIAS 8hrs og InCompany programmer.

Bliv en del af noget større

 • Påvirke erhvervslivet og samfundet inden for videnskab, erhvervsliv og den offentlige sektor
 • Oplev business school med en holdning til morgendagens ledere
 • Opret forbindelse til et rigt netværk af lidenskabelige jævnaldrende, alumner og toplærere

Anvend aktuel viden og indsigt i din praksis

Vores professorer og topundervisere har stor erfaring inden for erhvervslivet og samfundet. Gennem aktionslæring og en smart blanding af interaktive lærings- og arbejdsmetoder faciliterer vi løbende udvikling og udveksling af ny viden og indsigt.

Vision for læring

Vores programmer handler om lederudvikling og transformation. Ved at inspirere og udfordre vores deltagere og lade dem eksperimentere sikrer vi, at videnskabelig viden og indsigt er forankret i praksis, og at deltagerne udvikler den adfærd og de færdigheder, de har brug for for at blive modstandsdygtige, agile ledere.

Erhverv og samfund er den røde tråd, der forener vores programmer. TIAS fokuserer på fire kompetenceområder: Ansvarlig ledelse, samarbejde, forretningsmodellering og bæredygtig innovation. Som morgendagens leder er det kombinationen af disse fire elementer, der giver dig mulighed for at transformere din virksomhed og skabe indflydelse.

Vores programmer

TIAS School for Business and Society Tilbyder en bred vifte af internationalt akkrediterede, toprangerede og højt værdsatte programmer og læringsveje inden for regnskab, økonomi og kontrol, virksomhedsledelse, styring og uddannelse, innovation og transformation, strategi, ledelse og generel ledelse og sundhedspleje og velvære. Hos TIAS finder du altid et program, der matcher dine ambitioner, læringsmål og karrierefase, online og onsite i Utrecht eller Tilburg.

Om Tilburg Universitet

På Tilburg Universitet søger vi at studere og forstå samfundet, og på den måde bidrager vi til at løse komplekse samfundsproblemer. Det er det, der driver os. Og vi opnår det gennem state-of-the-art viden inden for disciplinerne økonomi, erhvervsstudier og iværksætteri, samfunds- og adfærdsvidenskab, lov og offentlig styring, humaniora og digitale videnskaber og teologi.

Om Eindhoven Tekniske Universitet

På Eindhoven University of Technology (TU / e) uddanner vi studerende og fremmer viden inden for videnskab og teknologi til gavn for menneskeheden. Vi integrerer uddannelse og forskning for at gøre det muligt for vores studerende og forskere at blive tankeledere og at designe og opnå det utænkelige. I tæt samarbejde med vores offentlige og private partnere omsætter vi vores grundforskning til meningsfulde løsninger.

Placeringer

 • Tilburg

  Warandelaan,2, 5037 AB, Tilburg

 • Utrecht

  Kroonstraat,50, 3511 RC, Utrecht

  Spørgsmål