Keystone logo
The University of Manchester Middle East Centre Manchester Global Deltid MBA
The University of Manchester Middle East Centre

Manchester Global Deltid MBA

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

18 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Jul 2024

GBP 39.585 *

Blandet

* inklusiv 5% moms betalt i 4 rater

Introduktion

Hæv dine ambitioner på dette internationale deltids-MBA-program i verdensklasse med Mellemøsten-centret i Dubai, UAE, som fokuserer på dig som leder fra begyndelsen. Fra iværksætteri til international finansiering vil du drage fordel af den nyeste tænkning og finpudse de færdigheder, der vil adskille dig på nutidens konkurrenceprægede markedsplads.

Der er kun én Manchester MBA. Uanset hvilken vej i Manchester MBA du vælger, og hvor end du studerer, får du det samme internationalt anerkendte fakultet, de samme innovative undervisnings- og læringsmetoder og, afgørende, den samme kvalifikation - en MBA fra en af ​​de mest prestigefyldte business schools i verden .

Hver af vores tre deltids MBA-programmer er designet til at imødekomme behovene hos fagfolk på forskellige stadier af deres karriere og med forskellige krav og ambitioner. Nogle elementer i Manchester MBA er dog fælles på tværs af alle programmer. Dette er de grundlæggende ting, der får Manchester MBA til at skille sig ud, uanset hvor og hvordan du vælger at studere.

Indlæggelser

Akkrediteringer

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Ideelle studerende

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål