Keystone logo
The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H) MBA i Hospitality Management
The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H)

MBA i Hospitality Management

Weggis, Schweiz

2 Years

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 24.000 / per year *

På campus

* Nye studerende skal betale et samlet beløb på CHF 24000. Hvis de studerende fortsætter deres studier i de følgende år, vil gebyret være CHF 15000-16200 for hvert på hinanden følgende studieår.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

OVERSIGT

 • En anerkendt og akkrediteret schweizisk kvalitets gæstfrihed master grad

 • Praktikerklæringsbevis (SWISS IM

 • Hospitality Professional Certification (HPC) fra American Hospitality Academy (AHA). HPC kursus er anerkendt af den amerikanske regering.

 • Certified Guest Service Guldcertifikat fra American Hotel og Lodging Educational Institute (AHLEI). Dette certifikat er bredt anerkendt, og det er Pathway at være en certificeret gæstfrihedsoplærer (CHE)

 • Hver SWISS IM

 • Der er altid mulighed for at få en dobbelt grad, der gennemfører yderligere fire kurser fra vores partneruniversiteter rundt om i verden, herunder West Coast University, University of California FCE osv. Disse yderligere kurser kan udfyldes i SWISS IM

MBA år 1

(PGD i Hospitality Management)

 1. Gæstfrihed organisatorisk adfærd og interpersonelle færdigheder

 1. Gæstfrihed information kommunikationsteknologi

 1. Gæstfrihed human resource management

 1. Drikkevareforvaltning

 1. Gæstfrihed kooperativ uddannelse

 1. Professionelle vin studier for gæstfrihed ledere

Betalt praktikophold i Schweiz (6months)
* Minimum brutto månedsløn CHF 2172

MBA år 2

(Afsluttende år inkl. Speciale)

 1. International human resource management

 1. PR-kommunikation

 1. International markedsføring

 1. International finansiel risikostyring

 1. Globalt forretningsmiljø

 1. Hospitality strategisk ledelse

 1. Afhandling

Betalt praktikophold i Schweiz (6 måneder)
* Minimum brutto månedsløn CHF 2172

ADGANG

Fra den udbudte alder af 18 tilbyder vi eksamensbeviser op til en MBA. Alle vores kurser, med undtagelse af sprog, undervises på engelsk. Dette giver grundkravet til en avanceret standard på engelsk. Skulle der være spørgsmål, tilbyder vi også en intern prøve til at undersøge hver ansøgning, hvis det er nødvendigt. Kontakt SWISS IM

Master of Business Administration (MBA) i Hospitality Management (2 år)

 1. Studerende skal være mindst 18 år

 1. Studerende skal have afsluttet bachelorgrad eller tilsvarende fra en anerkendt institution

 1. Stærke motivation over for gæstfrihedsbranchen

 1. Engelsk effektivitet

 1. 5-6.0 samlet bånd score i IELTS akademisk eller tilsvarende 5. Fyldt ansøgning ansøgningsskema (tilgængelig i regionale kontorer og på hjemmesiden)

TIDER OG INTAKTER

Klassetider: Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00, kl. 14.00 til 17.00 Indtag vi har fire indtag pr. År: januar, april, juli og oktober

STUDIEAFGIFTER

Vores studieafgifter omfatter alle aspekter af skolelivet: Indkvartering, Mad, Sundhedsforsikring, Visa, Ensartet, Schweizisk Rejsekort og Laptop Bemærk: Nye studerende skal betale et samlet beløb på CHF 24000. Hvis de studerende fortsætter deres studier i de følgende år , vil gebyret være CHF 15000-16200 for hvert på hinanden følgende studieår.

PRAKTIK

At studere teorien for at blive førende kræver også, at den senere kan anvendes i den virkelige verden. Derfor er vores praktikophold en vital oplevelse for at blive en sand leder. Efter hvert semester får vores studerende mulighed for at arbejde i 4-6 måneder i hospitalsbranchen. Meget af vores industri er baseret på gode kommunikationsevner. Der er ingen bedre lektie end at blive integreret i et nyt miljø, lære at arbejde med et nyt hold og bevise sin værd. Dette giver vores studerende mulighed for at vokse i tillid og få respekt for andre medlemmer af vores branche. At være i stand til at uddanne sig med internationale accepterede grader samt at have været i stand til at afskaffe flere praktikophold med arbejdscertifikater, forbereder vores elever til at være i en ledende rolle, når de går ud på jagt efter deres første skridt i deres karriere. Det skal også nævnes, at praktikopholdene i Schweiz udbetales (CHF 2'300 til 2'500 / Month). Så det giver en utrolig mulighed for nogle elever at kunne finansiere en del af deres uddannelse. Vores praktikant support officer giver nyttige tips og kan også lede dig til den praktikplads, som mest interesserer dig. Vi har gode forbindelser i hospitalsbranchen og er stolte over at kunne introducere vores studerende til dem.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MBA med en koncentration inden for gæstfrihedsstyring i Los Angeles
  • Los Angeles, USA
 • MBA i Global Hospitality Management
  • Crans-Montana, Schweiz
 • MBA i gæstfrihed
  • Lausanne, Schweiz