Keystone logo
© Eva Dang
The School of Management and Research

The School of Management and Research

The School of Management and Research

Introduktion

OM OS

School of Management & Research (TSMR) er stolt af sit engagement i excellence. Dette engagement afspejler TSMRs mission om at tilbyde højkvalitetsprogrammer for sine studerende, exceptionel service til lokalsamfundet og avanceret forskning, der informerer politik og praksis. TSMR er også forpligtet til at danne partnerskaber med en række uddannelses-, service- og forretningsenheder for at fremme forskning og nyskabende praksis på tværs af et bredt spektrum af erhverv og samfundsorganisationer.

TSMR er unik i sin kombination af akademiske og professionelle programmer, der forbereder enkeltpersoner til en bred vifte af roller i industrien. TSMR forbereder ikke kun højt kvalificerede studerende, men også fagfolk i spændende og højt behov for ledelse. Vi opfordrer dig til at udforske vores akademiske programmer for at opdage den brede vifte af muligheder, der tilbydes.

Vores programmer styres af TSMRs konceptuelle ramme, som beskriver udviklingen af ​​elever som Inquirer-Professionals. Inquirer-Professionals har positivt indflydelse på lærernes erfaringer med deres forståelse og anvendelse af faglig viden, instruktionsprocesser, uddannelsesmæssige sammenhænge, ​​studerendes læring, interpersonelle færdigheder og faglige relationer. Vi mener, at Inquirer-Professionals er yderst forberedt på at imødekomme de spændende krav til nutidens undervisning og læring udover vores akademiske højkvalitetsprogrammer. TSMR bestræber sig også på at engagere studerende, alumner og samfundet i en række aktiviteter. Som studerende kan du deltage i en række faglige organisationer, der giver langvarige venskaber med studerende, der deler dine interesser og faglig lidenskab.

Vi håber, at du nyder dit studie ved TSMR. Vi ser frem til muligheden for at dele med dig vores engagement i excellence.

66458_image1.jpg

VORES MISSION

Mission of London School of Management & Research er at tilbyde nationalt konkurrencedygtige og internationalt anerkendte muligheder for læring og engagement af forskellige studerende i en virkelighedssammenhæng. Som vidensressource til offentligheden opbygger London School of Management & Research partnerskaber med andre uddannelsesinstitutioner, samfundsorganisationer, offentlige myndigheder og den private sektor for at tjene de regioner, den tjener og påvirke verden.

VORES VISION

London School of Management Research (TSMR) tilstræber at være en akademisk leder anerkendt for innovation og kvalitet i undervisning og læring, international stående og engagement i outreach og service til de samfund og samfund, det tjener.

Vore kerneværdier

TSMR vurderer følgende som centralt for dets vision:

  • Integritet: Vi har høje standarder for karakter og integritet som grundlaget for, at TSMR er skabt.
  • Excellence: Vi forfølger excellence inden for TSMR samfund gennem muligheder for præstation i undervisning, forskning, stipendium, kreativ aktivitet og service.
  • Learning-Centeredness: Vi fremmer intellektuel fleksibilitet, viden og færdigheder ved at integrere undervisning, forskning, vurdering og læring for at fremme løbende forbedring af vores videnskabelige samfund.
  • Student-Centeredness: Vi er forpligtet til uddannelse, forespørgsel og service for at imødekomme elevernes skiftende behov. Vi fremmer livslang læring, samfundsmæssigt og socialt ansvar, lederskab og individuel og karrierevækst.
  • Mangfoldighed: Vi omfavner mangfoldighed i alle dens dimensioner og erkender, at gensidig respekt for individualitet og inddragelse af alle er afgørende for både personlig og institutionel succes.
  • Service: Vi understøtter og anerkender service på alle niveauer inden for TSMR. Vi stræber efter at bidrage til fordel for TSMR og verden.

Placeringer

  • Cardiff

    292 North Road, Cardiff, Wales, CF14 3BN, Cardiff

Spørgsmål