Keystone logo
The Lisbon MBA International Fuldtid MBA
The Lisbon MBA

International Fuldtid MBA

Lisbon, Portugal

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 38.000 / per year

På campus

Introduktion

Business

Hvorfor The Lisbon MBA International?

The Lisbon MBA International er et 1-årigt fuldtidsintensive program bygget til at give dig de ledelseskompetencer, der kræves til dagens globale erhvervsliv.

Intet ændrer sig hurtigere end at ændre sig selv. Det betyder, at ledere skal være parate til at reagere på forskellige ændringer, der forekommer i forskellige trin.

Dagens problemer er forskellige fra dem, du blev bedt om at løse i går, og det er også løsningerne! Du bliver nødt til at kommandere og kombinere forskellige sæt færdigheder, for at være kreativ og tilpasningsbar. Kort sagt skal du have en holistisk erhvervsuddannelse, hvor du vil kunne udvikle dine kognitive, eksekutive og følelsesmæssige evner.

Der er flere grunde til, at du bør overveje The Lisbon MBA International:

JOINT DEGREE CATOLICA

The Lisbon MBA er et joint venture mellem de to to handelsskoler i Portugal - Católica-Lissabon og Nova SBE. Begge skoler blev betragtet som den 30. bedste europæiske alt = "Business School ved Financial Times 2018 ranking. Efter graduering modtager vores studerende et MBA-diplom fra begge skoler, og de har også mulighed for at opnå en kandidatgrad i alt =" Business Administration .

PARTNERSKAB MED MIT SLOAN:

Tag klasser og udvikle nye netværk på MIT Sloan School of Management i løbet af 1 måneders nedsænkning i Boston. Du har adgang til MITs professorer, produktive biblioteker og læringscentre, mens du forfølger kurser, der er specielt fokuseret på globale spørgsmål i ledelsen. Derudover besøger MIT-fakultetets medlemmer vores campus for at undervise specielle kurser og workshops. Efter eksamen har eleverne adgang til MIT Affiliate Status.

Handlingslære:

Efter dine MBA-kernekurser skal du gennemføre en 2-måneders Action Learning-periode, der passer til dine karrieremuligheder i Portugal eller i udlandet. Du kan enten søge at lave et sommerprojekt i et firma, være en del af en konsulentgruppe i et internationalt laboratorium eller starte din iværksættervirksomhed gennem Startup Lisboa.

BLØDE VÆRDIER

Formålet med fredagsforummet er at give dig mulighed for at udnytte dit potentiale og evnen til at leve dine fremtidige lederroller på en fleksibel og tilpasnings måde. Workshoperne i Friday Forum giver dig mulighed for at blive selvbevidste om din identitet, tro og vaner, indse, hvordan de passer til dig, når du skal håndtere udfordrende kontekster og situationer, og give dig værktøjer, koncepter eller bare "ud af box "-oplevelser, der vil give dine egne valg med hensyn til, hvem du er, og hvem du vil blive som leder. Nu og i fremtiden vil du være ejer af dit eget liv og forandringsprocesser.

GLOBALE MBA RANKINGER 2017 FINANSIELLE TIDER:

The Lisbon MBA International Full Time blev anset for den 21. bedste globale MBA i Europa, 80. i verden og 1. verdensklasse i kategorien "International Course Experience", ifølge 2018 Financial Times Global MBA ranking.

FORBINDELSE MED VORLDEN:

Et af hovedmålsætningerne for vores karriereforvaltningscenter er at udvide de forskellige karrieremuligheder, der er åbne for dig. For at opnå det udvikler vi løbende kontakter med virksomhedens verden. Corporate Insight Sessions, Morgenmad med administrerende direktør, Mock interviews, alt = "Business Case Competition, Consulting Projects, og praktikophold er nogle af de initiativer, du kan opleve som studerende. I slutningen af MBA'en har du udviklet et netværk af kontakter, der vil være nøglen til livslang karriereforvaltning.

STUDERE

Den romantiske og travle portugisiske hovedstad vil være din hjemmebase i flere måneder af programmet ... Med lækker mad, fantastisk vejr og indbydende folk, vil en afslappende pause fra klassearbejdet være en leg. Velkommen til Lissabon!

BOUTIK MBA BEGRUNDELSE:

The Lisbon MBA klasserne er små for at maksimere læringen og skabe et meget intimt klasseværelse, hvor eleverne får mulighed for at interagere og lære af det bedste fakultet, men også opbygge stærkere relationer og netværk blandt deres kolleger, MBA-medarbejdere og corporate gæster inviteret til klasser og begivenheder. Vær en del af dette unikke koncept. Steder er begrænsede, så start din ansøgning i dag!

Business

MBA-programmet

1. og 2. BETINGELSER: KORSKURSER (JAN TIL MAY)

Fra januar til maj vil du fokusere på de centrale færdigheder og kendskab til international business administration gennem kurser i marketing, organisationer, økonomi, strategi, regnskab og økonomi.

Du vil også bruge denne periode til at starte din rejse med selvopdagelse og udvikling under fredagsfora.

For at opbygge fundamentet for at nå dine karrieremål, vil du deltage i flere workshops og arbejde med vores Career Management Center.

Vi mener også, at for at blive en virkelig global leder og konkurrere på internationalt plan, ud over at være flydende på engelsk, er det meget vigtigt at have kompetencer på andre sprog, og derfor kræver vi det ved programmets afslutning vores studerende har i det mindste en grundlæggende praktisk kendskab til et andet sprog end engelsk. For internationale studerende tilbyder vi portugisiske klasser, som er en fantastisk måde at lære dette sprog på, som er det første mest talte sprog på den sydlige halvkugle og et af de mest talte sprog i verden.

Portugisiske klasser

Udover dine kernekurser, i løbet af 1. semester, vil du have mulighed for at virkelig fordybe dig i den portugisiske kultur og deltage i portugisiske klasser (Intermediate eller Beginner level) som en del af studieafgiften. Disse klasser finder sted om eftermiddagen tre gange om ugen og er valgfri.

Induktionsuge

I løbet af den første uge vil der være obligatoriske aktiviteter som led i karriereforvaltningen, som finder sted om eftermiddagen.

3RD TERM: MIT IMMERSION (JUNI)

I løbet af fire uger i juni måned behandler du globale problemer inden for ledelse og teknologisk innovation på Sloan School of Management. Mens du er på MIT campus, får du mulighed for at udforske byerne Cambridge og Boston og opleve livet på MIT. Du får også mulighed for at interagere med helt forskellige undervisningsmetoder samt møde innovative virksomheder inden for området.

AKTION LÆR: SUMMER INTERNSHIP, INTERNATIONAL LABS ELLER ENTREPRENEURSHIP HUB (JULI TIL AUGUST)

I løbet af juli og august integrerer du det, vi kalder handlingslæringsbanen: Du vil komme i kontakt med og praktisere det, du har lært med virkelige projekter og virksomheder for bedst at betjene dine professionelle ambitioner.

Sommer praktik:

At opnå virkelighed i verden og flere netværksmuligheder inden for et firma eller en organisation inden for dit interesseområde. Vores Karriere Management Center vil arbejde sammen med dig individuelt for at identificere den rigtige praktikplads for dig og for at opfylde dine karrieremål.

International Lab:

Hvis du i stedet søger en international integration på brasilianske, kinesiske eller mexicanske markeder, vil du blive integreret i vores Portugal-Brasilien, Portugal-Kina eller Portugal-Mexico Lab. Denne 2-måneders oplevelse samler studerende fra The Lisbon MBA , Fudan University i Shanghai, Insper i São Paulo eller EGADE i Mexico, som vil arbejde på et projekt for et rigtigt firma.

Entreprenørskabsnav:

Hvis du har Entrepreneur-ambitioner og ønsker at starte dit eget firma, vil Entrepreneurship tilbyde dig chancen for at udforske iværksætter ideer og udvikle praktiske iværksætterfærdigheder, samtidig med at du udnytter de mange læringsmuligheder, netværksbegivenheder med virksomheder fra feltet og specialiseret coaching med stipendiat iværksættere.

4. og 5. BETINGELSER: DØD DIN KUNDE OG FOKUS PÅ DIN MÅL (SEP TIL DEC)

Når du vender tilbage til Lissabon i slutningen af august, får du mulighed for at fokusere på et bestemt ledelsesområde eller at diversificere dine evner ved at vælge dine valgfag. Derudover har du et integreret kursus, der giver dig mulighed for at vælge mellem at arbejde på et live-konsulentprojekt eller at udvikle din egen forretningsplan. Disse valg vil bringe dig tættere og tættere på dine karrieremål, arbejde og forbedre et meget specifikt sæt færdigheder og talenter. Karriere Management Center vil arbejde sammen med dig for at udvikle den perfekte strategi og vil give dig den endelige træning for at nå dine karrieremuligheder.

Din ledelse og personlige udvikling vil fortsætte gennem fredagsforumet.

Den 5. semester giver dig også alt = "Business Case Competition, hvor du vil arbejde i teams for at løse et virkelighedsproblem for en organisation med chancen for særlige præmier. Tidligere forretningssager kom fra EFACEC, Grupo Pestana, UNICRE, Saphety , EDP, PT, Novabase, ES Kontakt, Sportzone.

 • AKADEMISK KURRIKULUM. Programmet præsenterer en nyskabende læseplan, stimulerer streng analyse, brugen af følelsesmæssige intelligens færdigheder, socialt ansvarlig adfærd og praktisk lærer. En læseplan, der er en bro mellem akademi og erhvervsliv, mellem teori og praksis.
 • Fredag forum. Vi mener, at din MBA-oplevelse skal være en rejse med selvopdagelse både inden for og uden for klasseværelset. Vores Friday Forum giver dig mulighed for at udforske dine talenter og færdigheder på de mest kreative og ukonventionelle måder.
 • MIT IMMERSION. Gennem vores partnerskab med MIT Sloan giver The Lisbon MBA International dig chancen for at opdage kulturen og forretningspraksis i den hurtige nordøst for USA.
 • Karriereforvaltning. Karriereforvaltningscentrets hovedmål er at hjælpe eleverne med at forstå, identificere og nå deres karrieremål. Vi arbejder sammen for at udvide de forskellige karrieremuligheder, der er åbne for eleverne, og vi udvikler workshops og aktiviteter, der har til formål at give eleverne alle de værktøjer, de har brug for til livslang karriereforvaltning.MBA

THE alt = "MBA ADMISSIONS PROCESS

Lissabon alt = "MBA har en rullende adgangsproces. I praksis betyder det, at ansøgninger modtages i løbet af året, og vores Admissions Team gennemgår nøje hver ansøgning.

Adgangsprocessen har følgende trin:

 1. Ansøgningsskema indsendelse
 2. Ansøgningsanalyse
 3. Personlig interview
 4. Adgang

Høje potentielle kandidater inviteres til interviews ca. 2 uger efter indsendelse af deres ansøgninger.

Lissabon alt = "MBA Admissions Committee beslutninger meddeles inden for 1 uge efter det personlige interview.

STUDIEAFGIFTER

Alt = "MBA som investering

At vælge at deltage i en kvalitet alt = "MBA-programmet kræver en betydelig investering af både tid og penge. Ledelsestræning, ledelsesudvikling, netværk og internationale muligheder, der tilbydes af The Lisbon alt =" MBA International Full Time-program, vil vise sig at være uvurderlige aktiver som du udvikler dig i din karriere.

Undervisningsgebyr for The Lisbon alt = "MBA International Full Time 2020 Programme beløber sig til 38.000 €. Denne investering omfatter kurser, nødvendige sager og andre undervisningsmaterialer samt fly og fælles indkvartering på MIT, Boston. Vores gebyrer inkluderer ikke lærebøger, leveomkostninger og visa.

Efter at have færdiggjort alt = "MBA, kan vores studerende opnå masteruddannelsen ved at udarbejde og forsvare et projektarbejde under ledelse af en professor. Kandidatspecialet har en ekstraomkostninger på € 4.000.

Prodigy Finance er et alternativ til at finansiere programmet. Dens innovative model tilbyder alumni-finansierede lån med konkurrencedygtige priser til over 150 nationaliteter af studerende.

STUDIESTIPENDIER

Der er også en række stipendier til rådighed for at hjælpe dig med at finansiere The Lisbon alt = "MBA International Full Time Program.

Udover nogle stipendiers specifikke krav tager vi hensyn til ansøgernes akademiske og faglige fortjeneste, evnen til at bidrage til programmet og også muligheden for deres karrieremål efter alt = "MBA.

NØGLE FAKTA

PROGRAM: Lissabon alt = "MBA International Full Time 2020

Egnet til: Professionelle, der ønsker at stoppe 1 år og dedikere sig udelukkende til alt = "MBA-programmet.

Krav:

 • Minimum 3 års erhvervserfaring (fuldtids)
 • Bacheloruddannelse i ethvert område
 • GMAT eller GRE
 • Engelsk Færdighedsbevis

Varighed: 12 måneder

Beliggenhed:

 • Católica-Lissabon Campus og Nova SBE Carcavelos Campus i Lissabon-området, Portugal
 • MIT Sloan School of Management i Boston, USA

Undervisningsgebyr: € 38.000

Ansøgningsfrister

 • 30. september 2019 (1. runde)
 • 8. november 2019 (2. runde)

Tidsplan

 • Mandag til torsdag fra 9:30 til 12:45. Nogle gange har eleverne også klasser om eftermiddagen.
 • Fredag hele dagen.

Betingelser

 • 1. Term: Januar-marts
 • 2. semester: april-maj
 • 3. semester: juni
 • Handling Læring: juli-august
 • 4. Term: september-oktober
 • 5. valgperiode: november-december

Valgfrie kurser: 4. og 5. Vilkår

Karriereforvaltning: Støtte gives hele året

Om skolen

Spørgsmål