Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Introduktion

Lissabon

Dekan er velkommen besked

Det er med stor stolthed og begejstring, at vi byder dig velkommen til The Lisbon MBA.

Lissabon MBA er et joint venture mellem Católica-Lissabon og Nova SBE - to førende handelsskoler i Europa.

Dette partnerskab omfatter en toårig Executive Part-time MBA og en International Full-time MBA, i partnerskab med MITs prestigefyldte Sloan School of Management.

Ifølge 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking er Lissabon MBA International Full Time det 20. bedste MBA-program i Europa. Vi er også fremhævet som 1. MBA i Europa i International Course Experience, en af ​​vores nøgleprioriteter.

Den Lissabon MBA Executive blev betragtet som den 52. bedste Executive MBA i Europa, ifølge 2016 Financial Times European Business Schools Ranking.

Lissabon MBA giver en platform, hvor talentfulde, ambitiøse og højtflyvende studerende fra hele verden kan møde og engagere sig i aktiv læring, interagere med top notch fakultet.

Hvorfor skal du overveje Lissabon MBA-platformen som dit valg til en MBA:

  • Begge programmer har en prestigefyldt fakultetskrop, uddannet på verdens bedste skoler, dybt involveret i højkvalitetsforskning og i overensstemmelse med de seneste udviklinger i ledelsesteori og praksis.
  • Begge programmer er de højest placerede portugisiske MBA'er i Financial Times MBA Rankings;
  • Begge programmer skildrer en nyskabende læseplan, stimulerer rigorisk analyse, brugen af ​​følelsesmæssige intelligensevner, socialt ansvarlig adfærd og praktisk læring. En læseplan, der er en bro mellem akademiet og virksomhedernes verden, mellem teori og praksis mellem fortjeneste og mennesker mellem venstre og højre halvkugle i hjernen og mellem verdens geografier.
  • Vi sikrer stærke bånd til erhvervslivet med store virksomheder, der er tæt involveret i styring og sponsorering af et netværk af praktikophold og forbindelser.
  • Begge programmer tilbydes i det hyggelige og alligevel kosmopolitiske miljø i den smukke og behagelige Lissabon. Her kan eleverne blande arbejde og fornøjelse som på få steder i verden.

Daniel Traça - Dean Nova SBE og Francisco Veloso - Dean Católica-Lissabonforretning

Den Lissabon MBA Fordel

Hvis du overvejer at lave en MBA i Portugal, har du sikkert henvendt dig til de vigtigste handelsskoler i landet, og du har indset, at Católica og Nova ikke længere tilbyder separate MBA-programmer.

Lad os dele, hvordan det hele startede ... Projektet startede i 2006, da MIT Sloan School of Management besøgte Portugal med det formål at etablere et partnerskab og starte en international MBA. Lissabon MBA blev født i 2007 som et joint venture mellem Católica-Lissabon og Nova SBE, de to bedste b-skoler i Portugal. Begge har tilsluttet sig bestræbelser på at konkurrere på det globale marked, begyndende ved at tilbyde et deltidsprogram på samme år. Senere, i januar 2009 bifalder The Lisbon MBA International, med partnerskabet af MIT Sloan, sin første klasse.

Her er hvad du kan få fra The Lisbon MBA:

Hvor talent og marked mødes

Lissabon MBA'en vil omdanne dig professionelt og personligt. Når du forfølger The Lisbon MBA vil du være en del af et dynamisk samfund, der tror på at få en positiv indvirkning i verden via tankevækkende lederskab og innovative ideer. Vores MBA-programmer er designet til dygtige fagfolk, der ønsker at tage det næste skridt i deres karriere, og vi vil hjælpe dig med at lede dine karriereambitioner, fordi vi er forpligtet til din succes.

Du vil deltage i et elite MBA-program

Vores joint venture mellem de to førende handelsskoler i Portugal - Nova SBE og Católica-Lisbon - er internationalt anerkendt, og vi er en del af en elitegruppe erhvervsskoler - mindre end 1% i verden - som besidder Triple Accreditation (AACSB , EQUIS og AMBA).

Lissabon MBA International fuldtidsuddannelse blev betragtet som et af de bedste MBA-programmer i Europa ved 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - 20. Europas bedste - og 1. verdensklasse i kategorien "International Course Experience".

Du vil blive bemærket og være en del af vores familie

I The Lisbon MBA vil du ikke være "en anden tandhjul i maskinen" - vores unikke boutique MBA koncept er designet til at gøre din MBA oplevelse fordybende og personlig.

Klasser i Lissabon MBA er dimensioneret for at maksimere din læringserfaring, skabe et intimt klasseværelse miljø, hvor eleverne er i stand til at interagere med det bedste fakultet og opbygge en dyb forbindelse med kolleger klassekammerater, MBA personale og de gæster, vi bringer fra virksomhedens Verden til vores klasser og arrangementer.

Vi giver dig praktisk og relevant viden

Lissabon MBA-programmerne er opbygget i partnerskab af de to to handelsskoler i Portugal - Católica-Lissabon og Nova SBE - og i samarbejde med MIT Sloan School of Management -, der samler en prestigefyldt fakultetskrop, uddannet på verdens bedste skoler , Med en stærk virkelighed i erhvervslivet, der tilbyder en innovativ, komplet og transformativ uddannelse, der vil forberede dig til succes.

Du vil kunne øve det, du lærer med virkelige forretningsprojekter, fordi vi mener, at vores praktiske tilgang er den bedste måde at erhverve nye akademiske færdigheder på og stadig være forbundet med erhvervslivet. Du vil også blive udsat for flere internationale perspektiver, forskellige industrier og personligt anerkende fremskridtene i din transformation, opbygning af din viden, analytisk ekspertise og kritisk begrundelse i løbet af programmet.

Vi gør din ledelsesudvikling innovativ og personlig

Vi mener, at ledere skal have en dyb forståelse for sig selv, og vi arbejder løbende imod de mest innovative, kreative og inspirerende metoder til at hjælpe dig med at udvikle lederskabskvalifikationer, der gør dig i stand til at lykkes nu og i fremtiden. Fokus og personalisering er vigtige, så vi vil arbejde tæt sammen med dig for at hjælpe dig med at udvikle din karriereudviklingsplan, øge din selvbevidsthed, forstå dit potentiale og opnå det.

Vi letter dit netværk

Vi sikrer, at Lissabon MBA har stærke bånd til virksomhedernes verden, og disse forbindelser går ud over den strukturerede tilstedeværelse af virksomheder, der er direkte involveret i MBA-programmerne. Vi leverer adskillige eksklusive lederesessioner med eksterne gæster, fremmer regelmæssige arrangementer med iværksættere og ledende medarbejdere fra forskellige brancher og skaber netværksmuligheder for alle The Lisbon MBA Community - studerende, alumner, fakulteter og medarbejdere.

De mennesker, du møder i løbet af din MBA på The Lisbon MBA, vil have en stærk indflydelse i dit liv, og vi investerer i at vælge vores studerende fra forskellige faglige, akademiske og internationale baggrunde, mennesker, der vil udfordre dig og aktivere værdifulde peer-to-peer-oplevelser.

Fra kollegierne i din klasse, fuldtidsinternational og ledende studerende, spredes vores alumni netværk rundt omkring i verden og arbejder i en bred vifte af brancher, vores fakultet og forretningsforbindelser, vi vil tilbyde dig et netværk af forretningsforbindelser, der vil hjælpe Du avancerer i dit professionelle liv.

Vi byder dig velkommen til en stor by, for at nyde og blive inspireret af

Lissabon er værtsbyen for begge vores programmer - hvis du ved det, så ved du, hvor indbydende det er, og hvis du ikke gør det, udfordrer vi dig til at besøge os!

Fra den moderne rytmiske rytme til den inspirerende vibration af vores historiske landemærker er Lissabon en by fuld af energi og spændende muligheder, der samler traditioner fra Europa, Amerika, Afrika og Asien. Og med mere end 200 dages sol om året og minutter væk fra smukke strande og et af verdens bedste surfesteder er der intet andet sted i Europa som Lissabon! Faktisk har The Lisbon MBA opnået første sted for placering, kvalitet og omkostninger ved indkvartering i den seneste Financial Times alternative MBA undersøgelse.Uanset hvor dine mål kan tage dig, er Lissabon det perfekte miljø for at begynde at gøre din fremtid ske!

Placeringer

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Spørgsmål