We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Introduktion

Mission og vision

Vision

At være førende på verdensplan med hensyn til at fremme læring, forskning og anvendt forskning på universitetsniveau inden for turisme- og gæstfrihedsledelse.

Mission

At levere innovativ, branche-relevant uddannelse og forskning i verdensklasse i et moderne, multikulturelt miljø for at udstyre den næste generation af ledere inden for hotel- og restaurationsbranchen med kompetencer til at få succes i en dynamisk verden.

Institutionelt mål & Målsætninger

EAHM's mål er at fremme akademisk ekspertise i en professionel sammenhæng. Institutionens mål er at: 1. Uddannelser, der er anvendelsesorienterede, og som producerer kandidater inden for gæstfrihed, rejser og turisme, der kan anvende teorier i praksis; 2. Forskning af anvendt karakter, der er relevant for de industrielle, kommercielle og samfundsmæssige behov i gæstfriheds- og turistsektoren; 3. Intellektuel og omfattende udvikling af studerende inden for gæstfrihed og turisme i et omsorgsfuldt miljø; 4. Dedikerede partnerskaber med gæstfriheds-, rejse- og turistbranchen, industrien og andre uddannelsesudbydere; 5. Udvikling af studerende til effektive og reflekterende livslange lærende.

I hjertet af gæstfrihed

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) har specialiseret sig i at tilbyde business management-uddannelser med fokus på gæstfrihed og har til formål at blive verdens førende skole for gæstfrihedsledelse.

Med internationalt anerkendte studieprogrammer, højt respekterede fakultetsmedlemmer fra hele verden, topmoderne infrastruktur, moderne faciliteter, stærke partnerskaber inden for gæstfrihedsindustrien og EAHM's nærhed til nogle af de bedste hoteller i verden, er EAHM virkelig The Heart of Hospitality.

Vigtige fakta

 • Top 10 Hospitality School
 • Den første hotelskole i Mellemøsten
 • Multikulturel elevgruppe
 • 53 % kvinder & 47 % mænd
 • Tredobbelt anerkendt
 • 100+ partnere i hotelbranchen

Tre akkrediteringsorganer

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) er anerkendt af de højere uddannelsesmyndigheder i UAE, Storbritannien og Australien.

Undervisningsministeriet (MOE) i De Forenede Arabiske Emirater

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, har opnået akkreditering gennem Undervisningsministeriets kommission for akademisk akkreditering for følgende grader: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Associate of Business Administration in International Hospitality Management; Master of Business Administration in International Hospitality Management.

Institut for gæstfrihed

Det britiske IOH er et globalt professionelt institut, der fremmer høje standarder inden for hotel- og restaurationsbranchen. Alle akademiske programmer, der gennemføres på EAHM, er akkrediteret af IOH i henhold til dets rammer for gæstfrihed.

Det internationale ekspertisecenter for uddannelse i turisme og gæstfrihed

Det australske internationale akkrediteringsorgan, THE-ICE, har vurderet EAHM's læreplansudvikling og revisionsproces, undervisnings- og læringstilgang, personalemæssige ressourcer og faciliteter og fastslået, at EAHM har opfyldt de internationale standarder for ekspertise. Ved at blive akkrediteret medlem er EAHM blevet en del af en eksklusiv gruppe af institutioner, der omfatter offentlige universiteter, private hotelskoler og erhvervsskoler fra mere end 10 lande.

Global anerkendelse

The Emirates Academy of Hospitality Management er anerkendt af en række globale organer, hvilket giver sikkerhed for kvaliteten og standarden af den uddannelse, som vores studerende modtager.

Foreningen til fremme af handelshøjskoler (Association to Advance Collegiate Schools of Business)

The Emirates Academy of Hospitality Management er medlem af Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB er en global nonprofitorganisation, der har til formål at dele viden og bedste praksis for at fremme erhvervsuddannelserne. EAHM-studerende kan være sikre på, at den uddannelse, de modtager, opfylder verdens førende metoder og praksis, der er fastsat af dette globale organ.

Kinesisk servicecenter for videnskabelig udveksling

Det kinesiske undervisningsministerium har via det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange tilføjet EAHM til den officielle liste over internationale uddannelsesudbydere. Dette anerkender EAHM som en troværdig institution for kinesiske og internationale studerende.

Rådet for internationale skoler

EAHM er medlem af Council of International Schools (CIS). CIS er et globalt fællesskab af skoler, gymnasier og universiteter i 116 lande. Som nonprofitorganisation har CIS til formål at bidrage til at levere en uddannelse af høj kvalitet med fokus på internationale og interkulturelle perspektiver.

Hosco

Hosco tilbyder medlemskab til gæstfriheds- og kulinariske institutioner rundt om i verden med det formål at forbinde skoler og universiteter med branchen. EAHM-studerende drager fordel af dette omfattende netværk med hensyn til praktik- og karrieremuligheder.

Campus funktioner

  Stipendier og finansiering

  Et begrænset antal stipendier er tilgængelige for hvert optag og er baseret på akademiske præstationer på gymnasiet og motivation til at arbejde i restaurationsbranchen. For mere information om stipendier, bedes du kontakte os

  Campusliv og faciliteter

  Studenterservice til rådighed inkluderer 24-timers sikkerhed, vedligeholdelsesteam på campus og regelmæssig rengøring.

  Fritidsfaciliteter til rådighed for studerende omfatter et fuldt udstyret fitnesscenter, privat pool samt tennis- og basketballbaner.

  Grundlæggende behov er opfyldt med en minimarked på campus og vaskeri og renseri.

  Spis på campus med en bred vifte af restauranter. Der er The Cafe, hvis du har brug for en let morgenmad eller frokostbuffet, The Pool Cafe til burgere, pizza og mere, Attibassi til te og kaffe, samt Icon restaurant, hvis du leder efter en kulinarisk oplevelse at imponere.

  Regelmæssige begivenheder såsom madfestivaler, regionale konkurrencer, byudflugter og eksklusive studenterpriser til Wild Wadi Waterpark™ er tilgængelige for de dage, du ønsker at slappe af.

  For dem, der ønsker at ramme dagligdagen, kan du deltage i et af de regelmæssige netværksarrangementer på campus, eller påtage dig nogle deltidsarbejdsmuligheder, mens du er her.

  Placeringer

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Chat with students

  Spørgsmål