We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Introduktion

Om os

Thammasat Business School ligger i hjertet af Bangkok Metropolis, kendt som 'The Angels City'. Bangkok er et forretnings- og investeringscenter i Sydøstasien. Byen byder på en perfekt blanding af thailandsk tradition, kultur og moderne livsstil i en alder af teknologi. Besøgende fra hele verden tiltrækkes af den farverige livsform for borgerne i Bangkok sammen med byens historiske arv. Derudover er netværk af viden fra hele verden forbundet via sofistikerede informationsnetværk i dette center af Thailands videregående uddannelse. Folk fra alle samfundslag kommer til Bangkok for at udforske og lære noget nyt.

Det oprindelige formål med fakultetet for handel og regnskabsføring var at tilbyde bacheloruddannelser i forskellige funktionelle forretningsområder i thailandsk. Et aspekt af dets arv er, at Thammasat University er et offentligt universitet, hvor den administrative struktur, politikker, procedurer og budgettering er mere som civilbetjeningen end en 21. århundredes internationale højere uddannelsesinstitution.

Lære i energisk atmosfære

Thammasat Business School tilbyder akademiske programmer på både Tha Prachan og Rangsit campus. Disse programmer gennemføres i en atmosfære, der stimulerer aktiv læring. På Tha Prachan campus er eleverne tæt på erhvervslivet siden denne campus er beliggende i hjertet af Bangkok. Det er omgivet af små og store virksomheder. Rangsit campus er beliggende i en nordlig forstad til Bangkok. Campus er godt forbundet med det centrale Bangkok med bekvem transport. Rangsit campus er en stor sammensætning omgivet af naturen. Inde i campus er der sovesale, sportscentre og forskellige akademiske faciliteter, som også ligger tæt på Asian Institute of Technology (AIT) og Thailand Science Park. Sammen dannede disse tre organisationer en højkvalitets uddannelsesklynge med fremragende uddannelsesmæssig atmosfære.

VISION

"Ledende i innovativ uddannelse inden for business og regnskab"

MISSION

At udvikle ledelseskompetencer og Thammasat Spirit til ledere, ledere og iværksættere.

VÆRDIER

Thammasat Universitet begyndte som Folkets Universitet med et stærkt engagement i demokratiet. Dette er arven Thammasat Business School (TBS) aktier. Skolen lægger vægt på god regeringsførelse, socialt ansvar og etisk adfærd. TBS forpligter sig til innovative programmer, der er værditilvækst, bæredygtige og med positive forretningsmæssige og sociale konsekvenser. Kandidater fra TBS anerkendes for deres uafhængighed, kreativitet og engagement i ansvarlig ledelse.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS OG AACSB ACCREDITED

EQUIS søger balance mellem høj akademisk kvalitet og den faglige relevans, der leveres i tæt samarbejde med virksomhedens verden. En stærk grænseflade med erhvervslivet er derfor så meget et krav som et stærkt forskningspotentiale. EQUIS lægger særlig vægt på oprettelsen af ​​et effektivt læringsmiljø, der favoriserer udviklingen af ​​elevernes ledelsesmæssige og iværksætterfærdigheder og fremmer deres følelse af globalt ansvar. Den søger også innovation i alle henseender, herunder programdesign og pædagogik. Institutioner, der er akkrediteret af EQUIS, skal demonstrere ikke kun høj generel kvalitet i alle dimensioner af deres aktiviteter, men også en høj grad af internationalisering. Med virksomheder, der rekrutterer over hele verden, hvor eleverne vælger at få deres uddannelse uden for deres hjemlande og med skoler, der bygger alliancer på tværs af grænser og kontinenter, er der et hurtigt voksende behov for at kunne identificere de institutioner i andre lande, der leverer høj kvalitet uddannelse i international forvaltning.

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) forbinder undervisere, studerende og virksomheder med at nå et fælles mål: At skabe den næste generation af store ledere.

Synkroniseret med de højeste standarder for ekspertise siden 1916, leverer AACSB kvalitetssikring, business education intelligence og professionelle udviklingsydelser til over 1.600 medlemsorganisationer og mere end 800 akkrediterede handelsskoler over hele verden.

Når uddannelses-, professionelle og erhvervsorganisationer bliver medlemmer af AACSB Business Education Alliance, er de en del af en bevægelse forenet for at forbedre kvaliteten af ​​erhvervsuddannelse rundt om i verden. AACSB forbinder, deler og inspirerer innovation og kvalitet i hele medlemsnetværket såvel som erhvervslivet. Organisationens kollektive styrke er baseret på forskellige perspektiver, et globalt tankegang og en forpligtelse til at gøre en forskel.

Placeringer

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Spørgsmål