Keystone logo
Teesside University MBA - Master of Business Administration
Teesside University

MBA - Master of Business Administration

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* International per år | UK / EU: £ 10.250 pr. År

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

I et udfordrende og komplekst økonomisk klima er der en stadigt stigende efterspørgsel efter reflekterende, iværksætter og ansvarlige virksomhedsledere med de nødvendige færdigheder, forståelse og skarphed til at tackle de vanskelige udfordringer, som organisationer af alle størrelser står overfor. Vores MBA er designet til at udvikle og forbedre dine strategiske lederskab færdigheder til at håndtere denne efterspørgsel.

Kursus detaljer

Du udforsker emner, der vil øge din viden om nøglebegreber samt have mulighed for direkte at anvende færdigheder til at øge værdien på din arbejdsplads eller for dem, der studerer fuld tid sammen med os, tilføjer værdi ved at arbejde på real-time-projekter med vores partnere, bidrage til organisationen og forbedre din egen udvikling. Ved at studere vores MBA får du ikke kun en internationalt anerkendt kvalifikation, men du vil udvikle iværksætter- og ledelsesmæssige færdigheder for at få en øjeblikkelig virkning på arbejdspladsen. Hvis du stræber efter at yde et væsentligt bidrag til din organisation og samfund mere generelt ved at lede på strategisk niveau, er dette kurset for dig. Efter afslutningen af MBA-programmet vil du:

 • tænke og handle iværksætter for at lede gennem usikre og hurtigt skiftende forhold i det globale forretningsmiljø.
 • være en ansvarlig leder, der er i stand til at arbejde med en forskelligartet række hold, i forskellige kulturelle sammenhænge.
 • være international i dine synspunkter og forstå de udfordringer og muligheder, som det globale forretningsmiljø giver virksomhederne.
 • have en dyb forståelse af virksomhedens funktioner og værdsætte vigtigheden af funktionelt samarbejde for at nå organisatoriske mål.
 • være en selvreflekterende udøver med en akut bevidsthed om din selvidentitet og værdier.
 • forstå betydningen af virksomhedens rolle i samfundet.

Bemærk at deltid studiet er forbundet med MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Apprenticeship) lærerfaring. Du kan studere MBA på deltid gennem en ikke-mesterlære rute, hvor du vil blive undervist sammen med studerende efter læretiden Pathway .

Kursusstruktur

Kernemoduler

 • Aktuelle spørgsmål i erhvervslivet og samfundet
 • Iværksætterkultur
 • Global strategi: Udfordringer og valg
 • Ledende dig selv og andre
 • MBA Dissertation
 • Den bæredygtige organisation

Moduler, der tilbydes, kan variere.

Hvordan du lærer

En række læringsmetoder bruges til at udvikle din viden og forståelse, herunder workshops, feltrejser, live case studies og projekter, simuleringer, læringssæt og forskellige blandede metoder ved hjælp af de nyeste læringsteknologier.

Programmet lægger vægt på den globale kontekst for erhvervslivet. Du lærer autentisk med og gennem dine jævnaldrende at udvikle løsninger på strategiske udfordringer i organisationer. Du gennemfører en international læringserfaring, hvor du gennemfører et projekt, der kræver, at du bruger din viden til en live strategisk forretningsudfordring som en del af Global Strategy: Challenges and Choices-modulet.

Vores MBA går ud over virksomhedens viden. Dets primære fokus er på anvendelse af viden gennem handling på strategiske udfordringer. Du vil udvikle dine ledelsesevner gennem modulet Leading Yourself and Others, hvor du lærer om dig selv, dine værdier og overbevisninger og hvordan du opfattes af andre. Gennem coaching og action learning sæt, forbedrer du dine evner som strategisk leder for at have positiv indflydelse på dem omkring dig.

En forskningsinformeret tilgang til undervisning gennemsyrer programmet, hvor du udsætter dig for det seneste tanke lederskab i aspekter af iværksætteri, ledelse og ledelse og andre discipliner gennem de tværfaglige aktuelle spørgsmål i Business og Society modul. Denne forskningsinformerede tilgang går ud over akademisk forskning og omfatter professionel og anvendt forskning, informeret og leveret af et stort netværk af erhvervsmedarbejdere, der engagerer sig i programmet gennem gæsteforedrag og projekter.

Hvordan man vurderes

Programmet vedtager en række formative og summative vurderingsmetoder, der passer til kravene og kravene i programets anvendte karakter. Disse omfatter forretningsrapporter, case study analyse, præsentationer, selvdiagnostiske vurderinger, reflekterende rapporter og et forskningsforslag og tilhørende afhandling.

Karrieremuligheder

Typiske kandidater flytter til generel eller øverste ledelse og strategiske ledelsesroller, interne konsulenter / projektlederskab roller eller i eksterne konsulentroller. Du bygger videre på din eksisterende erhvervserfaring og færdigheder, og programmet forbedrer din evne til at lede og styre forandringer.

Adgangskrav

Du skal være en kandidatuddannet i en disciplin med mindst 2,2 fra et anerkendt universitet eller have en tilsvarende faglig kvalifikation, der er acceptabel for Teesside University Business School. Du skal også have mindst to års, kandidatniveau, fuldtidserfaring i en relevant rolle (fx ledelse / administrativ / faglig / tilsynskapacitet).

Du kan stadig blive overvejet til indrejse, hvis du ikke opfylder disse kriterier, hvis du har betydelig ledelseserfaring og / eller en rekord af præstation i forretning og ledelse.

I betragtning af den arbejdsbaserede evalueringsmetode, som understøtter dette program, er der en forventning om, at ansøgerne i øjeblikket / har været ansat (helst i ledelsesroller) og vil kunne henvise til deres roller og deres organisationer i afslutningen af deres vurderinger.

Studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal demonstrere færdigheder på engelsk, svarende til IELTS 6.5.

Avanceret stående

Ansøgere, der har afsluttet et nyligt niveau 7 forretningsrelateret faglig kvalifikation kan tilbydes avanceret stående på programmet. I betragtning af det mangfoldige udvalg af faglige kvalifikationer og forskellige kreditværdier for disse kvalifikationer vil ansøgninger blive behandlet individuelt efter universitetets anerkendelse af prior learning-processen.

For yderligere information se indgangskravene i vores optagelsesafdeling.

Internationale ansøgere kan finde ud af, hvilke kvalifikationer de har brug for ved at besøge dit land.

Bemærk at deltid studiet er forbundet med MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Apprenticeship) lærerfaring. Du kan studere MBA på deltid gennem en ikke-mesterlære rute, hvor du vil blive undervist sammen med studerende efter læretiden Pathway .

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Berlin Fuldtid MBA
  • Berlin, Tyskland
 • MBA (Master of Business Administration)
  • Vienna, Østrig
 • The ALBA MBA
  • Athens, Grækenland