Keystone logo
Swiss School of Higher Education MBA i Luxury Brand Management
Swiss School of Higher Education

MBA i Luxury Brand Management

Montreux, Schweiz

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 32.000 / per year

Blandet, Fjernundervisning, På campus

Introduktion

Master of Arts i ledelse

Programmet i Master of Arts in Management giver den studerende mulighed for at tilegne sig en dyb viden om forretningsprocesser og udmærke sig personligt og professionelt på dagens markedsplads. Kandidater vil være i stand til at kommunikere og samarbejde med andre på en effektiv måde; anvende økonomiske, finansielle og ledelsesmæssige teorier til at opfylde deres forretningsmål og udvikle lederevner til at implementere i forskellige sektorer, de vil være engageret i.

Master of Arts i Luksus og Brand Management

Kandidatuddannelsen i Luxury and Brand Management giver de studerende en omfattende viden om forskellige ledelsesmæssige aspekter. Studerende vil være i stand til at anvende både metodiske færdigheder og praktisk erfaring opnået under deres uddannelse. Kandidater fra programmet vil få adgang til stillinger på højere niveau i luksus- og brandsektorerne.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" 163030_akkrediteringer " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/163070_163030_accreditations.jpeg " alt=" 163030_akkrediteringer " data-json=" {"author":"","author_url":"","source":" "} }" />

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål