Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-måned! 30% rabat på vores online DBA-programmer!

Du skal ikke vente! Få mulighed for at få 30 % rabat på undervisningsgebyret på SSBM Geneves online DBA-programmer!

Introduktion

Om SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM er en global, innovativ og unik skole med studerende fra hele verden. Vores programmer er udviklet i samarbejde med over 30 branchepartnere. Vi garanterer Swiss Quality Education og ekspertise.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Genève er ACBSP-akkrediteret og EduQua-certificeret. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) er et førende specialiseret akkrediteringsorgan for erhvervsuddannelser og anses for at være en af de bedste akkrediteringer for erhvervsskoler.

EduQua er det schweiziske kvalitetsmærke for videreuddannelsesinstitutioner (EduQua) (på tysk: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua" ), er det schweiziske nationale kvalitetssikringsorgan og det første schweiziske kvalitetsmærke, der er rettet mod videreuddannelse for voksne. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkendt og støttet af den schweiziske forbundsregering ; det er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz. EduQua er den førende akkrediteringsordning for kvalitetssikringsorganer inden for efteruddannelse. Den schweiziske konference af kantonale undervisningsministre (EDK) støtter eduQua som en officielt anerkendt kvalitetssikringsordning.

EduQua-kvalitetsmærket kan kun modtages gennem et anerkendt inspektionsorgan af det schweiziske akkrediteringsbureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det schweiziske statssekretariat for økonomiske anliggender SECO, som er en del af det føderale departement for økonomiske anliggender, uddannelse og forskning.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vores vision

Vores VISION er at være en unik, innovativ og international business & managementskole, der tilbyder forskning, praksis og uddannelse på højeste niveau.

Vores mission

Vi er forpligtet til løbende at levere uddannelsesmæssig ekspertise og vores ekspertise inden for erhvervsuddannelse gennem vores innovative, banebrydende teknologi og vores læringsoplevelse af høj kvalitet, der understøttes af relevant forskning. Vi tilskynder til mangfoldighed og globale forbindelser mellem vores studerende, fakultetet og forretningspartnere, samtidig med at vi lægger stor vægt på de fordele, som vores virksomhed kan give samfundet og miljøet.

En relevant uddannelse

SSBM vil hjælpe dig med at tilegne dig vaner til refleksion og kritisk tænkning, som er afgørende for at forstå dagens samfund. Vi anerkender, at individuel succes er forbundet med den større verden, og vi opfordrer derfor eleverne til at forbedre deres kritiske tænkning.

Hvorfor vælge SSBM?

 • SSBM er en virkelig innovativ og en førende handels- og lederskole, der har til formål at tage uddannelse til et nyt niveau!
 • Vores mål er at give dig en overlegen læringsoplevelse , som vil have en direkte indvirkning på din faglige udvikling.
 • Med vores unikke programmer vil du styrke din strategiske vision, effektivitet og lederskab til at lede nutidens organisationer.

134557_Promo5.png

Vores programmer

Vores programmer er udviklet i samarbejde med over 30 internationale virksomheder!

Vi tror på, at viden kommer fra stærke forbindelser med branchens ledere. Derfor har vi indgået samarbejde med nogle af de førende internationale virksomheder for at udforme programmer, der er tilpasset virksomhedernes virkelighed.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vores fakultet

Vores fakultet er verdenskendt og i gennemsnit har de fleste af dem arbejdet i over 15 år i forskellige internationale virksomheder. Dette faktum hjælper os med at nå vores mål om at levere en overlegen læringsoplevelse , der vil have en direkte indvirkning på din faglige udvikling.

Baseret i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger lige i hjertet af erhvervslivet i den pulserende by Genève i Schweiz. Geneve ligger langs Genevesøens bredder ved foden af Alperne og er en af Europas smukkeste byer.

Genève er en global by, et finansielt center og et verdensomspændende centrum for diplomati på grund af tilstedeværelsen af mange internationale organisationer, herunder hovedkvartererne for mange virksomheder og internationale agenturer.

Business Partners

SSBM's fakultet og samarbejdspartnere har ydet rådgivning, undervisning og projektbaseret service til over 70 internationale og nationale virksomheder.

Vi mener, at akademisk viden skal være tæt forbundet med industrien, som er drivkraften for bedre viden i dagens hurtigt skiftende miljø.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Campus funktioner

  Studenterklæringer

  Placeringer

  Placeringer
  • Geneva

   Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

   • facebook
   • linkedin
   • instagram
  • Zagreb

   Savska cesta 106, 10000, Zagreb

   • Petit-Lancy

    Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

    Spørgsmål