Keystone logo
Sustainability Management School MBA i bæredygtig modestyring
Sustainability Management School

MBA i bæredygtig modestyring

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 27.800 *

Fjernundervisning, På campus

* studieafgift | udgifter og materialer: €600

Introduktion

Direkte brancheændringer med kreative løsninger og ansvarlig ledelse

Din MBA på et øjeblik

MBA i Sustainable Fashion Management fokuserer på ansvarlig ledelse anvendt til modesektoren. Du vil lære kunsten at bæredygtig mode med et kreativt fokus og en kritisk bevidsthed for at blive en aktiv spiller i den bæredygtige modeindustri.

Dine kurser leveres af et fakultet af akademiske eksperter på højt niveau, som har omfattende praktisk erfaring med at kombinere teori og anvendelse. Grundlaget for dit MBA-program er etableret af en omfattende samling af forretningskurser, herunder drift, økonomi, regnskab, marketing og kommunikation. Yderligere fem specialiserede kurser udgør din valgte hovedfag i Sustainable Fashion Management.

De underliggende akademiske kernekoncepter blandes med professionelle projekter med industripartnere, samt gæsteforelæsninger og besøg på stedet.

Din MBA afsluttes med vores CEO Challenge, en konkurrencedygtig industrisimulering for at teste din viden og anvendelse af kursets indhold. Denne oplevelse tjener også til at styrke din personlige og professionelle vækst og fremskynde din rejse for at nå dine næste karrieremål ud over SUMAS.

Som MBA-studerende har du også mulighed for at deltage i en valgfri oplevelseslejr, designet til, at du kan opleve bæredygtig praksis i en ny kultur og lære af industriinnovatorer og ledere på destinationen.

I slutningen af programmet kan du vælge at forlænge din læringserfaring med et andet år med et valgfrit praktikophold i Schweiz eller Italien.

Vær forandringen: Slut dig til klassen af fremtidige ledere

Nysgerrige, tilpasningsdygtige, innovative, entreprenante: vores SUMAS MBA-kandidater er let genkendelige fra deres ønske om at drive og lede forandring. Uanset din branche, nationalitet eller tidligere erhvervserfaring, inviteres du til at deltage i vores internationale klasseværelse og medbringe dine eksisterende færdigheder og erfaringer, der skal plejes, forbedres og deles med dine klassekammerater.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål