Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Introduktion

Hvorfor Sustainability Management School ?

Målet med SUMAS er at uddanne fremtidens socialt ansvarlige globale beslutningstagere, som vil gøre en reel forskel i verden. Dens formål er at levere en innovativ blanding af solid forretningsviden og en dyb forståelse af bæredygtig udvikling.

Hvorfor bæredygtighed?

En bæredygtig fremtid er ikke længere en mulighed eller et valg, det er blevet en nødvendighed. Kommende generationer af ledere bliver nødt til at genoverveje forretningspraksis for at tillade en bæredygtig indvirkning på miljøet, på den økonomiske udvikling og på samfundet som helhed. Derudover kan Paris-klimaaftalen skabe 24 millioner job i 2030, ifølge en rapport udgivet af Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO).

Hvorfor Schweiz?

At studere i Schweiz giver en unik mulighed for at lære schweiziske værdier såsom integritet, respekt for miljøet og tolerance over for mangfoldighed. SUMAS er en handelshøjskole baseret på bæredygtighed, og den er den første af sin slags.

Hvorfor Milano, Italien?

Milano er verdens livlige modecentrum og også en by, der gør store ting, når det kommer til at blive grøn. Denne oplevelse giver en fantastisk kombination for enhver studerende, der ønsker at komme ind i Sustainability Management.

Hvorfor online?

SUMAS Online Campus imødekommer dine forskellige behov for tid, placering og bekvemmelighed for at hjælpe dig med at opnå succes på dit kandidatprogram. Vores state-of-the-art e-læringsplatform giver dig adgang til ugentligt kursusindhold når som helst og hvor som helst. Netværk online med dine professorer og andre master- og MBA-studerende via chat, og planlæg møder for at tale om forskellige emner.

Campus funktioner

Hovedkvarteret for International Union for the Conservation of Nature (IUCN) i Gland, Schweiz, giver det perfekte miljø for denne unikke oplevelse med at studere på SUMAS.

Denne innovative bygning, der blev indviet i juni 2010, er certificeret MINERGIE ECO-P og sigter mod det højeste niveau af US LEED-certificering.

  Placeringer

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Schweiz

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Spørgsmål