Keystone logo
Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Introduktion

Den merkantile uddannelser historie Shanghai University of Finance og Economics (SUFE) kan spores tilbage til 1917, da en handel program blev etableret i Nanjing Højere Normal School. YANG Xingfo, den velkendte social aktivist og patriotiske demokratisk personage, var programmet direktør. I 1921 blev programmet overført øst til Shanghai og blev Shanghai University of Commerce. Dette universitet var den første handel universitet i Kinas uddannelse historie. Guo Bingwen, den berømte pædagog, var den første kansler. MA Yinchu, den berømte økonom, blev den første direktør for akademiske anliggender.

Som Kinas første videregående uddannelsesinstitution af business undersøgelser, SUFE foreslog, siden det blev etableret "for at træne og udvikle de talenter, der har vejledning og organisatoriske evner og kan tage føringen i industri og handel." Overholde denne tradition og ånd, har SUFE s flere generationer af gode undervisere været forpligter sig til virksomhedernes forskning, udforske sandheden og bidrage til samfundet med deres forskning og uddannelse resultater ved at danne et tæt partnerskab med samfundet.

Efter flere generationer af business pædagoger 'utrættelig indsats, SUFE blevet en tværfaglig universitet, der fokuserer på anvendt økonomi og ledelse videnskab og opretholder en koordineret udvikling af finansiering, økonomi, ledelse, jura og videnskab. I 1981 SUFE blev den første finansielle universitet tildelt ret til at give ph.d.-grader. Var SUFE I 1992 blandt de første skoler til at etablere mobile stationer. I 1996 SUFE tiltrådte "211 Project", et program til at bygge 100 centrale universiteter. I 2000 og 2007, SUFE fik "fremragende" bachelor undervisning vurdere fra Undervisningsministeriet. Universitetet indskrevet i de nationale universitetsuddannelser på højt niveau (985 projektledere) i 2007.

Universitetet har i øjeblikket 3 nationale centrale discipliner - regnskab, finans og økonomisk teorihistorie, en national nøgle pleje disciplin - finance, 4 centrale discipliner i Finansministeriet og 6 Shanghai centrale discipliner. Universitetet huse 3 nationale baser, som er den uddannelse base af nationale økonomi talenter, den nationale kulturelle kvalitet uddannelse base for universitetsstuderende, og nøglen forskningsgrundlag af humaniora og samfundsvidenskab fra Undervisningsministeriet - Institut for Regnskab og Finans. SUFE nu har 4 ph.d.-uddannelser på første niveau discipliner som er teoretiske økonomi, anvendt økonomi, erhvervsøkonomi og ledelse videnskab & teknik, 3 mobile stationer for ph.d.-forskning på teoretiske økonomi, anvendt økonomi og business administration henholdsvis 44 ph.d. uddannelser af andet niveau discipliner, 6 kandidatuddannelser af første niveau discipliner, 74 kandidatuddannelser på andet niveau discipliner, og 36 bacheloruddannelser.

Ifølge universitetets udvikling orientering af "at være en tværfaglig forskning universitet med særlige finansielle funktioner", det overordnede mål om "at opbygge en førsteklasses socialistisk universitet under den moderniserede, internationaliserede og informationized rammer udvikling", den åbne dør koncept, og de internationale tendenser merkantile uddannelser, SUFE genoptog College of business i begyndelsen af ​​2011 for at integrere de discipliner 'styrke og fordele, bygge flagskibsprojekt af erhvervsuddannelser, forbedre erhvervslivets uddannelsens indhold og kvalitet, og forpligte sig til højt niveau og innovative erhvervsledere 'dyrkning for Kina og verden. Vi tror, ​​i den nærmeste fremtid, College of Business, vil Shanghai University of Finance og Economics være en bemærkelsesværdig kraft til at bidrage til Kinas vækst og integration i verdensøkonomien.

Vision af The College of Business

Som en af ​​de mest avancerede institutioner for erhvervslivet studier i Kina og unikt beliggende i Shanghai, et center for nationens handel og transport samt en finansiel hub i Østasien, College of Business, Shanghai University of Finance og Economics søger at fuldt benytte sig af sin overlegne placering, for at tjene som en virksomhed laboratorium og bidrage til samfundet med sin forskning og uddannelse resultater ved at danne et tæt partnerskab med samfundet og supplere hinanden.

Mission af The College of Business

Den College of Business, Shanghai University of Finance og Economics, er forpligtet til, med en global vision, at udvikle business talent, virksomhed innovativ virksomhed forskning, vejlede virksomhedsledere, og fremme erhvervslivet civilisation.

Placeringer

  • Shanghai

    369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083 People's Republic of China , 200083, Shanghai

    Spørgsmål