We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Introduktion

Strathclyde MBA i Schweiz

Siden 1996 har University of Strathclyde tilbudt Strathclyde MBA som Executive MBA på sit studiecenter i Schweiz.

Treacrediteret af AACSB , AMBA og EQUIS , vores internationalt anerkendte MBA-program står for videreuddannelse i erhvervslivet på højeste niveau. Med vores fokus på strategisk corporate management har vi konsekvent rangeret blandt de top 10 MBA'er på verdensplan inden for corporate strategy de seneste år.

EMBA, som er fleksibelt designet som deltidsprogram i løbet af 2 år, kan deltage helt i Zürich, eller dele af programmet kan udfyldes på vores 7 andre studiecentre i Asien, Golfregionen og Europa og på hoved campus i Glasgow. Ligesom din personlige plan gør det muligt.

Vi ser frem til at ledsage dig på din uddannelsesmæssige rejse!

Triple Crown Akkreditering

EQUIS akkreditering

EQUIS er det førende internationale system for kvalitetsvurdering, forbedring og akkreditering af højere læreanstalter inden for ledelse og erhvervsadministration. Det er den nyeste af de tre største akkrediteringsorganer og har det mindste medlemskab. Det blev dannet for at tage fat på det europæiske problem med forskellige nationale akkrediteringssystemer, men er ved at komme uden for Europa.

AMBA akkreditering

Oprindelse i Storbritannien er Association of MBAs det eneste af de tre hovedorganer til at akkreditere MBA-kurser snarere end værtsinstitutionerne.

AACSB akkreditering

Forening til Advance Collegiate Schools of Business er USAs mest kendte akkrediteringsorgan. På trods af et meget amerikansk medlemskab (få erhvervsskoler uden for USA har denne pris), forbliver det Kitemark for enhver business school med ambitioner i verdensklasse. Kun 5 skoler, der opererer i Schweiz, er akkrediterede, IMD, Univ. af St. Gallen, Univ. i Zürich og Strathclyde Business School.

114984_Strathclyde.jpeg

Udtalelser

"Som en Strathclyde MBA-studerende ved det schweiziske center, jeg nød underviserne med deres ekspertise og forskellige baggrunde. Jeg blev introduceret til nye ideer og koncepter samt praktisk erhvervskendskab til erhvervslivet.

Jeg oplevede den studerendes krop som meget forskelligartet etnisk, socialt, fagligt og kulturelt. Dette gav mig indblik i mig selv og om andre, det gjorde min verden større og mere global.

Jeg elskede programmets fleksibilitet og støtte fra den schweiziske centeradministration - da jeg kører min egen virksomhed, var fleksibel en stor fordel. "

Violeta Naydenova

Medstifter ved Poushe AG - Poushe Strudels

"Strathclyde MBA var den perfekte tilsætning til min videnskabelige baggrund og øget min karriere til at lede et globalt aktivt lægemiddelfirma."

Dr. Peter Kaufmann

direktør

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA var intens, kompakt, praktisk orienteret og af høj værdi for mig, når vi kigger på strategiske udfordringer fra et globalt perspektiv."

Urs Brütsch

Direktør Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Placeringer

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Spørgsmål