Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Introduktion

Stockholm School of Economics i Rusland (SSE Rusland) blev grundlagt i 1997. Idéen bag lanceringen af SSE Rusland var at bidrage til udviklingen af bæredygtig virksomhed i Rusland ved at fremme jagten på sund, langsigtet, fair og socialt ansvarlig forretningspraksis.

I dag er SSE Rusland den eneste internationale handelshøjskole, der er akkrediteret til at undervise på Ruslands område og tilbyder et komplet European Executive MBA -uddannelse for erfarne ledere, åbne programmer for ledere på forskellige erfaringsniveauer og specielt tilpassede programmer til både russisk og international virksomheder. Dette betyder en unik mulighed for inden for de russiske grænser at få en europæisk kvalitetsuddannelse fra internationalt fakultet, som er konkurrencedygtig på både indenlandske og globale markeder.

Med et globalt netværk af mere end 500 udenlandske og russiske fakultetsmedlemmer med speciale i forskellige områder inden for videnskab og forretning, stoler vi på de bedst egnede og mest relevante eksperter til hvert kursus. De pædagoger, vi engagerer til vores programmer, har erfaring fra den akademiske verden, og mange er rutinerede forretningsledere eller rådgivende eksperter.

Hvert år bliver SSE Rusland mere og mere populært blandt internationale studerende fra Vesteuropa og SNG: Kasakhstan, Hviderusland, Aserbajdsjan, Ukraine. Vi lærer dem at blive enige om en acceptabel fælles løsning i enhver given situation, for at nå konsensus og deres forud fastsatte mål.

Tæt samarbejde med vores studerende og alumner-ledere og HR-specialister i virksomheder fra alle sektorer af økonomien, sikrer, at vi leverede opdaterede og kvalitetsuddannelsesprogrammer designet til at nå dine mål og gøre dig succesfuld i den moderne verden.

Cirka 1.300 alumner inden 2021 er vores pålidelige ressource, bestående af mennesker, der studerede på Handelshøjskolen i Stockholm i Rusland, var blevet et springbræt til yderligere vækst.

Mission

Formålet med Stockholm School of Economics Russia er at være et gensidigt berigende kulturelt miljø for erhvervsuddannelser, der inspirerer folk til at lære, skaber muligheder for at vokse og udvikler deres potentielle bidrag til den langsigtede bæredygtige udvikling af samfundet.

Vision

Visionen med Stockholm School of Economics Russia er at være det foretrukne valg for alle, der søger lederuddannelse i en unik intellektuel sammenhæng af kulturer, der realiserer muligheder, som ikke er opdaget af andre, og dermed gengiver en virksomhedsledelsesdannelse, der konstruktivt udfordrer sin tid.

Værdier

Stockholm School of Economics Russia stræber efter at være et fællesskab forenet af en følelse af gensidig tillid, mens de stræber efter excellence ved at respektere andre i en gennemsigtig helhed.

Uddannelsesmission - GRATIS

SSEs overordnede uddannelsesmål tager udgangspunkt i, at en vellykket beslutningstager i fremtiden vil nærme sig verden med nysgerrighed og tillid, og som som filosof Ingemar Hedenius sagde: “er fri og levende i forhold til det ukendte”. Denne beslutningstager kan meget vel blive bedre end kognitivt af kunstig intelligens, robotter eller maskiner. Men menneskets kernekompetence er at være menneske, og SSEs uddannelsesmål tager denne annonce notam. En succesrig beslutningstager i fremtiden vil maksimere potentialet for at være menneske. Derfor har SSE formuleret sine overordnede uddannelsesmål gennem forkortelsen FREE. Det står for:

  • Fakta og videnskabsbaseret tankegang
  • Refleksion og selvbevidsthed
  • Empati og kulturel læsefærdighed
  • Iværksætteri og ansvar, som lederne har over for deres lokalsamfund

Placeringer

  • 1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

Spørgsmål