Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Introduktion

Université Suisse Privée St Cléments - SCPU Business School blev oprettet for at udvikle en række uddannelser i samarbejde med en række brancheførende professionelle kvalifikationsbevisende organer.

Størstedelen af ​​de faglige organer, som Université Suisse Privée St Cléments har arbejdet med, er baseret i Det Forenede Kongerige, og det er blevet ønskeligt for Université Suisse Privée St Cléments at etablere programmer, som også vil føre til akkrediteret uddannelse i Storbritannien.

Som led i denne Université Suisse Privée har St Cléments åbnet SCPU Business School for at tilbyde en bred vifte af programmer, som ikke kun opfylder pensum og medlemskabskrav fra branchens førende faglige organer, men også fører til en direkte Pathway til UK-uddannelser. Således er SCPU Business School blevet etableret for at tilbyde dual Université Suisse Privée St Cléments og UK OFQUAL akkrediterede priser.

De første programmer er designet til at sætte de studerende i stand til at fortsætte deres studier med en række britiske universiteter.

SCPU - Business School mener, at muligheden for at studere disse dobbelte OFQUAL akkrediterede ATHE og Université Suisse Privée St Cléments priser er en meget god værdi måde at studere en britisk grad, når omkostningerne ved at studere en bachelorgrad på de fleste britiske universiteter varierer fra GBP £ 6,000 til 9.000 £ om året

De fleste britiske universiteter vil acceptere de 240 studiepoeng, der tilbydes af SCPU Business School Associate Degree i Business Management (OFQUAL Level 4/5) til top på det afsluttende år af en bachelorgrad. Tilsvarende vil de fleste universiteter acceptere 120 point tilbydes af SCPU Business School Post Graduate Degree i Management (OFQUAL Level 7) som avanceret indgang på en MBA top up.

66405_trrg.png

Placeringer

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Schweiz

   Spørgsmål