Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Introduktion

Et meget behageligt og indbydende miljø råder over Singapore campus. Den sprawling campus ligger i frodige grønne områder og blade består af flere renoverede arv bygninger fordelt over syv hektar, og ligger tæt på downtown Singapore. Let tilgængeligt ad vej, med et busstoppested lige uden for campus, er det tæt på andre lokale skoler, medicinske faciliteter og hospitaler, 24-timers madsteder som 7-11 og hypermarkeder samt rekreative, shopping og erhvervscentre. Og de programmer, der kører i Singapore campus er globale MBA, BBA, MGB og Executive MBA. De forskellige bygninger på campus hus klasseværelser, læringscentre, bibliotek og flere andre faciliteter. Klasseværelser er differentieret, og er udstyret med state-of-the-art lyd og video equipment.There er 7 auditorier (fire være 157 sq.mt., to er 80 sq.mt. og en 58 sq.mt.). To seminar haller (en af ​​114,5 sq.mt. og den anden af ​​75,5 sqmt) bruges også til foredrag lejlighedsvis. Et cafeteria tilbyder en bred vifte af multinationale køkken henvender sig til fødevarer krav eleven community.There er også en sandwich bar på campus for en hurtig bid. Efter klasser, de studerende har mulighed for at opdatere og forynge ved at udøve i fitness-studie, hengive sig til forskellige spil som basketball og bordtennis eller bare tage lange ture rundt i campus eller på Mt. Faber Sky Walk ligger lige uden for campus.

Ranking og anerkendelse

The Economist nu rangerer SP Jain Full Time MBA-program som # 95. Forbes rangeret SP Jain's Global MBA # 5 i Asien: Bedste internationale erhvervskoler 2013 SP Jain School of Global Management (SP Jain) Global MBA-program er blevet rangeret blandt de 20 bedste MBA-programmer i verden i Forbes Best Business Schools (International) Rankings 2013. SP Jain har været rangeret # 11 i verden i de 'Best International 1 år MBA-programmer' kategori og # 19 i verden i kategorien 'Best International MBA-programmer', der rangerer både et år og to år MBA-programmer. Vores placering i regioner, vi opererer:

 • Asien: # 5
 • Indien: # 1 (Vi er den eneste skole af indisk oprindelse til at være på listen)
 • UAE: # 1 (vi er den eneste skole for at være på listen)
 • Singapore: # 3 (INSEAD og National University of Singapore er foran os)
 • Australien: # 1 (University of New South Wales, den eneste anden australske skole er på # 24 på listen)

Alle SP Jain er fuldtidsstuderende bo og studere i ikke én, men i mindst tre forskellige byer. Hvordan du gør forretninger i Dubai er forskellig fra, hvordan du gør forretninger i Singapore, Australien eller endda USA. Du kan blive en stor succes i dit hjemland, men en elendig fiasko i en anden, hvis du ikke har forstået, at forretningsmetoder, politiske systemer og forbrugernes præferencer kan variere. Hjælpe eleverne forstår dette er noget, vi på SP Jain, gøre unikt gennem vores multi-campus læring model. Alle SP Jain er fuldtidsstuderende bo og studere i ikke én, men i mindst tre forskellige byer. Vi har afdelinger i Dubai, Mumbai, Singapore og Sydney. Så ud over at lære de forskellige værktøjer i erhvervslivet (ligesom de fleste studerende), SP Jain eleverne forstår globale karakter virksomhed på den mest overbevisende måde - gennem faktiske eksponering for forskellige kulturer, politiske overbevisninger, traditioner og teknologiske nyskabelser.

Akkreditering

Tertiary Education Quality and Standards Agency, Australien SP Jain er akkrediteret af Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australien. Ved afslutningen af ​​programmet, er studerende tildelt med en australsk grad. Dette forbedrer i høj grad den internationale accept af graden, hvorved impulser til videregående uddannelse og karriere, globalt. KHDA, Dubai, UAE SP Jain er licenseret af Knowledge and Human Development Authority (KHDA), Dubai's regering, UAE. De akademiske kvalifikationer, der ydes af SP Jain og certificeret af KHDA, anerkendes i Emiratet. af Dubai af alle offentlige og private enheder til alle formål.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Singapore

  Singapore, Singapore

  Spørgsmål