We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

SPEGEA Business School

SPEGEA Business School

SPEGEA Business School

Introduktion

SPEGEA | Business School, et selskab kontrolleret af EXPRIVIA SpA, siger bevidst den prestigefyldte rolle, den spiller inden for de uddannelsesaktiviteter i overensstemmelse med erhvervslivet og den offentlige administration.

Spegea, der er anerkendt i Puglia, som er mere akkrediteret repræsentant for at henvende sig til de nye generationer på arbejdsmarkedet , vender sin opmærksomhed mod unge kandidater og tilbyder dem yderst konkurrencedygtige uddannelseskurser , der sigter mod erhvervelse af professionelle færdigheder. Vores mål er at prioritere faglig udvikling og menneskelig vækst, gennem et fakultet af topkvalitet, der består af ledende professorer, fagfolk og ledere fra de bedste konsulentfirmaer og industrielle landskab.

Vores vigtigste mål er at give de studerende med starten på en strålende karriere i erhvervslivet, først give den vekslen mellem klasseundervisning med en praktikplads i virksomhederne.

Placeringer

  • Bari

    Via Amendola 172/c - Executive Center, 70126, Bari

    Spørgsmål