Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Introduktion

Hvem er vi

Spark Egypten til uddannelse og udvikling

Uddannelse er ikke kun et kursus eller en del af informationen, men en flydende flod af udvikling og forbedring sigter mod at vandre dit sind, fodre din fremtid og slukke din forbedringsstørst. Folk adskiller sig og varierer i smag og mentalitet. Spark bryr sig imidlertid om at tjene og tilfredsstille sin kunde i henhold til hans / hendes fremtidige uddannelseskrav gennem sit veluddannede personale. Nu.

Vores mål er at udvikle virksomhederne og virksomhederne og give fuld omhu til kunden og hans fremtidige træningsbehov. På udkig efter at etablere en ny æra i ledelsen giver Spark For Training and Development, Cambridge International College Affiliate, sin viden, færdigheder og erfaring til forretningshjælpen i Mellemøsten.

Vores juridiske stærke form (Joint Stock Company specialiseret i uddannelse og uddannelse) gør det muligt for Spark at betjene anerkendte kandidater og organisationer i den arabiske verden siden 2000.

Spark er blevet tildelt den eksklusive affiliate fra School of Business ved Cambridge Int College, Storbritannien siden 2003, og har bidraget og bistået tusindvis af medlemmer, studerende og praktikanter over den arabiske verden, den afrikanske verden især Nigeria i løbet af de sidste 15 år.

Vores vision

Vores vision er at gennemføre bæredygtige uddannelses- og menneskelige udviklingsprogrammer, der forbedrer og øger folkets evner, evner, udholdenhed, selvtillid og ære, og opnår endvidere fremskridt i alle livsaspekter.

Vores mission

SPARK giver stor opmærksomhed omkring det billede, det efterlader efter et kursus er slut. SPARKs mission er mere end blot at tilbyde kurser, der kun varer en gang. Alligevel er vi meget opmærksomme på at have et fortsat forhold til at have et langsigtet forhold til vores kunder. SPARK er sat på rangeringen som en af ​​de øverste træningsorganisationer, idet man ved, at dette ikke er en nem opgave, men vi er ligeglade med at holde os på toppen, som vi er nu. Derfor er vores medarbejdere ikke kun alle ph.d.-indehavere, men selv rejser årligt til forskellige lande for at opdatere deres viden ved at deltage i kurser og kende de nyeste værktøjer, så de kan anvende det i virkelige livssager ved foredrag. SPARKs hovedmission er at tilfredsstille hver enkelt klient ved at få ham / hende den bedste kvalitet, de fortjener, og det gør det virkelig SPARK unikke og forskellige blandt andre. Vi værdsætter og bekymrer os meget om kunder, fordi vi er meget opmærksomme på, at SPARKs vedligeholdelse er på toppen, som det plejede at være og altid vil forblive. Vi siger, hvad vi lige gør, fordi vi er afhængige af handlinger snarere end at sige ord. SPARKs mission er at øge og maksimere både lokale og generelle sektorer og også massepublikummet, Saudi-erhvervsorganisationerne ved at:

1) Udvikling af ledelsesmåder.
2) Opgradere og udvide Top Executive Management filosofier og sprogfærdigheder.
3) Udvidelse af den maksimale viden inden for ledelsesniveauer, der skal specificeres som følger:

 • Udvid og udvide den mest kendskab til top management, som vil opgradere hans / hendes niveau af tænkning til at ændre for det overhovedet bedre af hans / hendes institut.
 • At lette og hjælpe beslutningstagere fra ethvert saudiarabisk institut i at vide præcis, hvordan man skal håndtere forskellige problemer og løse det
 • Opdaterer øverste ledere med de seneste problemer, der omhandler ledelsessamtaler, der deler lignende problemer på markedet
 • Opdater uddannelsesniveauet for øverste ledende stillinger i vores samfund for bedre finfinansiering af eksamensbeviser, kandidater og ph.d.-studerende

Unikke fremragende mål

Når man beskæftiger sig med forskellige kunder, koncentrerer SPARK mere på at opfylde følgende punkter:

 • Komplet ansvar for at arbejde inden for de samme uddannelsessystemer, der er fastsat for hvert institut på deres uddannelsesafdeling
 • Præsentér de bedste værktøjer og top management metoder og undgå standarder måder
 • Tilpas hver pakke præsenteret for en bestemt organisation, så den passer og opfylder deres nøjagtige krav for at tilfredsstille dem mest
 • Helt engagement for hver klient på alle niveauer i at præsentere et træningsprogram, der er til den bedre langsigtede fremtid
 • Vi er bekymrede for kundernes maksimale tilfredshed ved at tilbyde, hvad vi, SPARK, nøjagtigt lover at gøre
 • Vores mission er yderligere, at det kun giver kundernes service endnu, det går dybere til en vellykket praksis ved at sørge for, at hver sag skal manipuleres korrekt for at få det bedste resultat
 • Ledelseskonsultation og træning er vores primære mission

Hvorfor gnister?

1) SPARK udarbejder registreringsdokumenterne og sender dem til Cambridge International College.

2) SPARK arrangerer og betaler for omkostningerne ved forsendelser til Cambridge International College ved UPS eller DHL.

3) SPARK arrangerer tilsyn med studier af specialister inden for business, administration og andre emner.

4) SPARK opstiller en professionel studieplan for hvert indskrevet medlem for hans / hendes Cambridge International College-program.

5) SPARK kan arrangere nogle individuelle eller gruppeundervisningskurser, når det er nødvendigt, for at forklare mere om emner, og at hjælpe med strategier for eksamen.

6) SPARK er eksklusiv tilsynsførende for alle Cambridge International College-programmer i Egypten.

7) SPARK er det eksklusive autoriserede testcenter for Cambridge International College-programmer i Egypten.

8) SPARK arrangerer og koordinerer tidspunktet og datoen for hver Cambridge International College-eksamen med Cambridge International College i overensstemmelse med medlemmernes krav.

9) SPARK leverer den eksklusive service af det arabiske sprogoversættelsessystem til Cambridge International College Exams og for resuméer af studiematerialer.

10) SPARK arrangerer afsendelse af eksamen svar til Cambridge International College ved DHL eller UPS, til vurdering og mærkning.

12) SPARK meddeler medlemmerne af hans / hendes resultat, så snart de er udgivet af Cambridge International College.

13) SPARK leverer transkripter til medlemmer til de prøver, hvor de har fået succes, når de modtages fra Cambridge International College, eller rådgive og genudgive dokumentation, når en ny er påkrævet.

14) SPARK leverer priserne udstedt af Cambridge International College, efter at medlemmet har gennemført alle Cambridge International College krav.

15) SPARK har ansvaret for at levere yderligere stemplingstjenester af holdet gennem de britiske myndigheder, hvis det kræves af det tilmeldte medlem. Medlemmet skal betale de omkostninger, der er relevante for denne service.

16) SPARK arrangerer alle afdragsgebyrer, der skal betales via bankkonti direkte til Cambridge International College i Jersey, Storbritannien.

17) SPARK inviterer alle sine medlemmer til at deltage i en årlig gradueringsceremoni.

18) SPARK er en professionel og meget erfaren institution, der leverer det højeste niveau af service og pleje, og SPARK er Cambridge International College's Exclusive Affiliate for Egypt.

Placeringer

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Programmer

  Spørgsmål