Keystone logo
Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Introduktion

Fra sin ydmyge begyndelse som statens anden lærere kollegium - grundlagt i 1869 med en halv snes akademiske afdelinger og en konstituerende klasse på 143 - Southern Illinois University Carbondale rangerer nu blandt Illinois 'mest omfattende offentlige universiteter. Hvert år glæder vi os over studerende fra alle 50 stater og mere end 100 lande, der udnytter fremragende akademiske programmer, som de forfølger associeret virksomhed, bachelor, kandidat-, ph.d.- og faglige grader i jura og medicin.

Tænk på en specialitet og chancerne er gode, vi tilbyder en bachelor-grad i dette emne. Kandidatuddannelser omfatter jura, medicin og meget mere.

Mission og anvendelsesområde

SIU omfatter en unik tradition for adgang og muligheder, inklusive excellence, innovation inden for forskning og kreativitet, og fremragende undervisning fokuseret på at pleje studerende succes. Som nationalt rangeret offentlige forskning universitet og regional økonomisk katalysator, vi skaber og udveksle viden til at forme fremtidens ledere, forbedre vores samfund, og forvandle liv.

Placeringer

Placeringer
 • Carbondale

  Southern Illinois University Carbondale

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål