Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introduktion

Du er klar til at skabe og innovere, til at grave dybt i data og tendenser, til at anvende computerkompetencer til at løse analytiske problemer og til at planlægge den næste store ting. Vi tror på at give dig bemærkelsesværdige muligheder for at finjustere dit færdighedssæt, der er nødvendigt på den globale markedsplads.

 • Eneste amerikanske team i 2018 Network of International Business Schools Worldwide Case Competition.
 • Human Resource Management pensum godkendt af Society for Human Resource Management.
 • 6 gange statslige Missouri Collegiate Cyber Defense Competition-mestre i hele landet.
 • Erhvervsfakultetet leder mere end 30 studie-udlandsrejser verden over.
 • Fashion majors rejser til de verdensberømte New York mode markeder som en del af pensum.
120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Gør dit drømmejob, inden du får dit drømmejob

Oplevelsesmæssig læring, aktiv læring, læring ved at gøre. I Sydøst tror vi på, at din uddannelse forbedres ved at opleve, hvad fagfolk inden for din disciplin ved og forventes at gøre. Derfor har du her muligheder for at starte din egen virksomhed, designe og bygge sikre softwareløsninger, oprette interaktive AI -spil eller administrere en egentlig finansiel portefølje. Du kan vælge at konkurrere i konkurrencer af højeste kvalitet, samarbejde med fakulteter og medstuderende om et forskningsprojekt, designe en marketingkommunikationskampagne eller deltage i en global tænketank.

Lancering af ekstraordinære karrierer

 • 92% af vores Business & Computing kandidater er ansat eller på gymnasiet et år efter eksamen.
 • Mere end 20.000 Harrison College of Business & Computing alumni -forbindelser venter globalt.
 • Mere end 88% af vores kandidater siger, at deres kurser gav dem de færdigheder/viden, der kræves inden for deres område.
 • Næsten 550 virksomhedspartnerskaber, der tilbyder job og praktikpladser.
 • AACSB -akkreditering ejes kun af 5% af institutionerne, der tilbyder erhvervsgrader på verdensplan.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Lær af erfarne og innovative fakulteter

Teorien er en vigtig del af læringen, men det, der gør vores fakultet så stort, er, at de har anvendt teorien i praksis: i deres egen virksomhed, i virksomheder, i nonprofitorganisationer, i den virkelige verden. Og de er klar til at dele deres forsøg og fejl og succeser med dig. De forbliver relevante inden for deres områder ved at søge branchepartnerskaber og lære bedste praksis. Bliv vejledt af fakulteter i Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition eller en Artificial Intelligence Hackathon. Plus, kollegiet samarbejder med et St. Louis-baseret Corporate Advisory Board og medlemmer af områdets handelskamre for at holde sin pensum opdateret. Uanset hvilken vej du går, bliver du vejledt fra det tidspunkt, du starter hos os, indtil du gennemfører et kapslenprojekt.

Oprettelse af læringsrum i verdensklasse

Vores state-of-the-art Dempster Hall giver dig adgang til aktuelle teknologier og miljøer for at engagere dig på et dybere læringsniveau. Bygningen er rig på oplevelseslæringslaboratorier: præsentationslaboratorier, salgslaboratorier, fokusgruppeforskningslaboratorier samt flere computerlaboratorier, herunder cybersikkerhedsinstruktionslaboratoriet, understøttet af en privat cloud -infrastruktur. Til efteråret kommer en Cyber Range, som er en uddannelsesmæssig virtuel computingplatform, der giver studerende, fakulteter og forskere adgang til beregningsressourcer i et utal af konfigurationer af uddannelsesmæssige, eksperimentelle og modvirkende strukturer. Alt dette er designet til at forberede dig på det professionelle erhvervsliv.

Beliggende nær campus er Catapult Creative House, som giver studerende og fakulteter muligheder fra en række forskellige discipliner til at oprette forretningsvirksomheder eller lancere et nyt produkt eller en ny service. Ånden til at være iværksætter er levende på Catapult og fremmes af programmering og konkurrencer støttet af Douglas C. Greene Center for Innovation and Entrepreneurship.

120751_2016-BS-Professionalisme-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Finansiering af din uddannelse

Her er bundlinjen for din bundlinje: Sydøst er en af de to bedste institutioner i Missouri i akkrediteringer, og det er i top 5 af de laveste omkostningsuniversiteter i staten! Det betyder, at du kan være sikker på, at du får en kvalitetsuddannelse til en overkommelig pris. Derudover tildeler vi 20 millioner dollars i akademiske stipendier og 1.600 legater hvert år for yderligere at hjælpe dig med omkostningerne ved din grad. College kan være udfordrende, vi arbejder på at gøre det lettere at betale for det.

Smedning af et globalt netværk

Vi har et netværk af tæt på 20.000 alumner, der arbejder over hele kloden i nogle af verdens største virksomheder til nogle af nutidens mest innovative startups. Find ud af mere om, hvad vores alumner laver.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Spørgsmål