Keystone logo
© Uni.
Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Introduktion

Solvay Brussels School of Economics & Management blev grundlagt i 1903 og er et fakultet ved Université libre de Bruxelles. Det har i øjeblikket en førende position i Europa for forskning og uddannelse inden for økonomi og ledelse. Skolens kerneopgave er at uddanne virksomhedsledere og iværksættere med evnen til at tilpasse sig samfundets evigt skiftende natur og til at forme morgendagens verden.

Solvay Brussels School of Economics & Management − kort fortalt

Tiden, hvor de store handelsskoler uddannede ledere for livet, er forbi. Den globale økonomi, digital transformation og udviklingen af samarbejdsmodeller er alle faktorer, der kræver en kontinuerlig berigelse af dine ledelsesmæssige og sektorbaserede færdigheder.

I dag kræver ledelsesfunktionen en tankegang af analyse, smidighed og lederskab og en stor innovationsevne og åbenhed til at møde alle de udfordringer, der opstår i en verden i evig bevægelse. Det kræver løbende at kombinere et aktivt liv og efteruddannelse – at integrere nye kompetencer og forny din knowhow og din forretningsviden. Solvay Brussels School of Economics & Management hjælper dig med at møde denne enorme udfordring. At være og forblive en leder, der er perfekt i harmoni med de nyeste trends i din virksomhed, de værktøjer og målinger, der følger med det, og den indsigt, som dit lederskab er bygget på. Meget mere end et program tilbyder vi dig en vejledende hånd gennem hele din karriere. At opbygge din ledelsesmæssige rejse og sætte dig i stand til at nå dine mål og til at blomstre fuldt ud i dit liv som leder. I årenes løb er Solvay Bruxelles-skolen blevet en vigtig katalysator for observation, refleksion og innovation på markedet.

Mellem forskning og praksis

Vores uddannelser er resultatet af fakultetsforskning kombineret med praksis på området gennem de mange anerkendte praktikere, der også er en del af vores fakultet. Ved at blive medlem af Solvay Brussels School of Economics & Management, drager du fordel af en unik oplevelse, der omfatter videnskabelig viden, meget stringent indhold inden for økonomi og ledelse, praktiske casestudier, simuleringer baseret på de nyeste teknologier, fascinerende seminarer og teamwork, der giver dig mulighed for at replikere virksomhedens dynamik. Du fanger vores entusiasme for en ledelsesstil, der er aktiv, i bevægelse, resolut positiv og visionær.

"Solvay Brussels School of Economics & Management hjælper dig med at opbygge din karriere, nå dine mål og fuldt ud udvikle dig selv professionelt."

Solvay Brussels School of Economics & Management er en del af det frie universitet i Bruxelles. Det er akkrediteret af EQUIS og AMBA og er en af grundlæggerne af programmet Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM), et netværk af flere anerkendte business schools i fuld ekspansion.

Internationalt perspektiv og akkrediteringer

Internationalisering er kernen i vores skoles vision og mission.

Solvay Brussels School of Economics and Management, der ligger i det kosmopolitiske hjerte af Belgien og Europa, har været en international skole lige fra starten.

Skolens internationaliseringsstrategi er baseret på tre søjler: internationale interessenter, vores elevers globale rækkevidde og international synlighed.

Solvay-studerende

Akkrediteringer

Solvay Brussels Schools of Economics and Management har ambitioner og håber at krone sine bestræbelser på at være en førende skole ved at opnå de tre store internationale akkrediteringer – også kaldet Triple Crown: AMBA, EQUIS og AACSB. Vi er godt i gang: Vi er allerede AMBA- og EQUIS-akkrediterede og i gang med at opnå AACSB-akkrediteringen.

Hvorfor er dette så vigtigt? Fordi førende skoler er akkrediteret, hvilket betyder, at deres jævnaldrende anerkender den internationale høje kvalitet af skolens forsknings- og uddannelsesprogrammer. Akkrediteringer giver en skole en kvalitetsstandardramme, der gør det muligt for skolen at præsentere sin unikke karakter: sin vision, mission og ambitioner. Og selvfølgelig fokuserer akkrediteringer på opnåelsen af skolens lokaler. En akkrediteret skole er en skole, der leverer. Det er så simpelt som det.

Disse akkrediteringer er stadig vigtigere i en global verden , ligesom ranglister er: de kommunikerer høj kvalitet, de sikrer levering af et løfte og garanterer, at en skole er godt forbundet med samfundet . Akkrediteringer viser, at skolen har klare ambitioner og forhåbninger, og at skolen ikke kun har viljen eller viljen til at levere høj kvalitet, men faktisk lykkes med at levere den kvalitet som defineret af skolen selv, men anerkendt af dens internationale kammerater.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Campus funktioner

  • Innovation og iværksætteri

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Brussels

   Avenue Franklin Roosevelt 42, 1050, Brussels

  Programmer

  Spørgsmål