Keystone logo
Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Introduktion

Solvay Brussels School of Economics & Management blev grundlagt i 1903 og er et fakultet for Université libre de Bruxelles. Det har i øjeblikket en førende position i Europa inden for forskning og uddannelse inden for økonomi og ledelse. Skolens kernemission er at uddanne virksomhedsledere og iværksættere med evnen til at tilpasse sig samfundets skiftende natur og til at forme morgendagens verden.

Solvay Brussels School of Economics & Management - i korte træk

Solvay building

Tiden, hvor de store handelshøjskoler uddannede ledere for livet, er forbi. Den globale økonomi, digital transformation og udviklingen af samarbejdsmodeller er alle faktorer, der kræver en kontinuerlig berigelse af dine ledelsesmæssige og sektorbaserede færdigheder.

I dag kræver ledelsesfunktionen et mind-set af analyse, smidighed og lederskab og en stor kapacitet til innovation og åbenhed for at imødekomme alle de udfordringer, der opstår i en verden i evig bevægelse. Det kræver regelmæssigt at kombinere et aktivt liv og efteruddannelse - at integrere nye kompetencer og forny din know-how og din forretningskendskab. Solvay Brussels School of Economics & Management hjælper dig med at tackle denne enorme udfordring. At være og forblive en manager, der er perfekt tilpasset de nyeste tendenser i din virksomhed, de værktøjer og målinger, der følger med den, og den indsigt, som din ledelse bygger på. Meget mere end et program tilbyder vi dig en vejledende hånd gennem din karriere. At opbygge din ledelsesrejse og gøre det muligt for dig at nå dine mål og blomstre fuldt ud i dit liv som leder. Gennem årene er Solvay Brussels School blevet en vigtig katalysator for observation, refleksion og innovation på markedet.

Mellem forskning og praksis

Vores programmer er resultatet af fakultetsforskning kombineret med praksis i marken gennem de mange kendte praktikere, der også er en del af vores fakultet. Ved at tilmelde dig Solvay Brussels School of Economics & Management nyder du en unik oplevelse, der omfatter videnskabelig viden, meget stringent indhold inden for økonomi og ledelse, praktiske casestudier, simuleringer baseret på de nyeste teknologier, fascinerende seminarer og teamwork, der giver dig mulighed for at replikere virksomhedsdynamik. Du fanger vores begejstring for en ledelsesstil, der er aktiv, i bevægelse, resolut positiv og visionær.

"Solvay Brussels School of Economics & Management hjælper dig med at opbygge din karriere, nå dine mål og udvikle dig fuldt ud professionelt."

Solvay Brussels School of Economics & Management - i nogle få figurer

  • 68 fuldtidsforelæsere
  • 400 topledere og professionelle på deltid
  • 2 Socrates-priser (for en kvalitets undervisning i en professor)
  • 3.000 studerende, 23.500 alumner
  • 105 aktive bilaterale samarbejdsaftaler (studenterudveksling) i mere end 40 lande
  • 340 Erasmus-studerende opgraderer hvert år

Solvay Brussels School of Economics & Management er en del af det gratis universitet i Bruxelles. Det er akkrediteret af EQUIS og AMBA og er en af grundlæggerne af programmet Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM), et netværk af flere kendte handelshøjskoler i fuld udvidelse.

International Perspective & Accreditations

Internationalisering er kernen i vores skoles vision og mission.

Solvay Brussels School of Economics and Management, der ligger i det kosmopolitiske hjerte i Belgien og Europa, har været en international skole lige fra starten.

Skolens internationaliseringsstrategi er baseret på tre søjler: internationale interessenter, vores studerendes globale rækkevidde og international synlighed.

Solvay students

akkrediteringer

Solvay Brussels Schools of Economics and Management har ambitioner og håber at krone sin indsats for at være en førende skole ved at opnå de tre store internationale akkrediteringer - også kaldet Triple Crown: AMBA, EQUIS og AACSB. Vi er godt i gang: vi er allerede AMBA og EQUIS akkrediterede og i færd med at opnå AACSB akkreditering.

Hvorfor er dette så vigtigt? Fordi førende skoler er akkrediteret, hvilket betyder, at deres kammerater anerkender den internationale høje kvalitet af skolens forskning og uddannelsesprogrammer. Akkrediteringer giver en skole en kvalitetsstandardramme, der gør det muligt for skolen at præsentere sin egenart: dens vision, mission og ambitioner. Og selvfølgelig fokuserer akkrediteringer på opnåelsen af skolens lokaler. En akkrediteret skole er en skole, der leverer. Det er så simpelt som det.

Disse akkrediteringer bliver stadig vigtigere i en global verden , ligesom placeringer er: de kommunikerer af høj kvalitet, de sikrer opfyldelse af et løfte og garanterer, at en skole er godt forbundet med samfundet . Akkrediteringer viser, at skolen har klare ambitioner og ambitioner, og at skolen ikke kun har viljen eller beslutningen om at levere høj kvalitet, men faktisk også lykkes med at levere den kvalitet, som den er defineret af skolen selv, men anerkendt af dens internationale jævnaldrende.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

Placeringer
  • Avenue Franklin Roosevelt 42, 1050, Brussels

Spørgsmål