Keystone logo
Singapore Business School

Singapore Business School

Singapore Business School

Introduktion

Singapore Business School (SBS) blev grundlagt i 2014 og arbejdede indtil 2020 hovedsageligt i B2B-segmentet. På grund af situationen med Covid-19 skiftede skolen til B2C-segmentet.

Hovedårsagen til at etablere denne skole var at åbne muligheder for alle. SBS er en førende online handelsskole, der tilbyder det mest overkommelige MBA-program og det med de laveste krav. Vores mål er at give adgang til en højt værdsat erhvervsuddannelse til det bredeste udvalg af mennesker fra mange lande.

Vi tog mange skridt for at gøre vores program så billigt som muligt, så det ville være overkommeligt selv for folk med lavere end gennemsnittet indkomst, som er mest interesseret i at ændre deres økonomiske situation. At få en MBA-grad kan føre til en betydelig karriereændring.

Vi reducerede alle de unødvendige omkostninger for at opnå det. Vi deltager ikke i placeringer og køber ikke dyre akkrediteringer. Vores studerendes resultater taler for sig selv. Vi har ikke en campus, og vores uddannelse er 100% online.

Men hvad der er vigtigere, vi ændrer vores elevers liv til det bedre, og det er vores mest fremragende præstation.

Placeringer

  • Singapore

    Singapore, Singapore

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål