Keystone logo
© The University of Fredericton
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Introduktion

Virksomhed for en bedre verden

SFU Beedie, en af Canadas førende handelsskoler beliggende i en af verdens mest beboelige citer - Vancouver, British Columbia, er hjemsted for dem, der tror på erhvervets magt til at få nye ideer til, fremskynde sociale innovationer og fremme samfundet.

Segal Graduate School

Din fremtid er ikke en destination - det er du her og nu.

I vores berømte kandidatuddannelser er du fri til at være frygtløs. At stille spørgsmålstegn ved, opdage og konfrontere status quo. Fra globale forretningsudfordringer til presserende lokale spørgsmål finder du og leverer løsninger til en bedre verden. Sammen fører vi din karriere videre, end du nogensinde har forestillet dig.

Graduate Programs

Fuldtid MBA i Vancouver centrum

Vores fuldtids-MBA kan prale af en lille klasse og en tætstrikket kohort. Tolv måneders akademikere og en arbejdsperiode på 4 måneder hjælper dig med at vokse professionelt og personligt til at realisere dit karrierepotentiale.

Deltid MBA på SFU Surrey Campus

Arbejd smartere. Lær hurtigere. Afslut ikke dit job for at forfølge vores MBA på deltid - tag dine erfaringer til kontoret og dine arbejdsudfordringer til klasseværelset.

Management of Technology MBA i Vancouver centrum

Optimeret til tech og tilbyder vores MOT MBA den avancerede forretningspraksis, du forventer af en top-niveau MBA, plus værktøjer og kontakter, der hjælper dig med at gå ind i en lederrolle inden for teknologisektoren.

Executive MBA

Vores EMBA er den katalysator, der giver dig support og viden på udøvende niveau for at frigøre dit fulde ledelsespotentiale.

Master i videnskab i finans

Den finansielle verden er ved at ændre sig. Med vores MSc Finance-program holder du ikke bare op; du kommer foran. Dette strenge program giver dig oplevelse i den virkelige verden med styring af investeringer og risiko.

Diplom i Business Administration

Vores 100% online GDBA giver dig et solidt fundament i forretningen. Og hvis du vælger det, kan det blive grundlaget for en SFU MBA.

131375_MBAStudentsWalking.jpg

Vores vision

Vores opkald

Vi udvikler innovative og socialt ansvarlige virksomhedsledere med et globalt perspektiv gennem uddannelse, inspireret af forskning og funderet i praksis.

Vores værdier

For at levere vores kald, lever vi efter vores kerneværdier (DARE):

D: mangfoldighed

 • Vi skaber et samarbejde og inkluderende miljø gennem respekt for hinandens forskellige individuelle lidenskaber, styrker og bidrag.

A: Handling

 • Vi skaber indflydelse gennem vores innovation, smidighed og tankevækkende eksperimenter.

R: Forskning

 • Vi fejrer og støtter vores videnskabelige nysgerrigheder til at udfordre konvention og skabe viden.

E: Forlovelse med formål

 • Vi producerer positive samfundsmæssige og økonomiske resultater gennem engagement i vores lokale og globale samfund.

Vores strategi

Vi bygger på stipendiet og praksis i ledelsen for at udvikle ledere, der har en positiv indflydelse på deres organisationer og samfund.

Vores løfte

 • Til studerende tilbyder vi relevant, oplevelsesmæssig og studerende-centreret uddannelse inspireret af vores medarbejders faglige engagement og vores fakultets ekspertise i verdensklasse
 • Til arbejdsgivere, tilhængere og lokalsamfund tilbyder vi innovative, socialt ansvarlige og globalt sindede ledere, der er klar til verden
 • Til alumner tilbyder vi muligheder for livslang læring og et samfund, der understøtter deres faglige og personlige udvikling
 • Til lærde og personale tilbyder vi et kollegialt, fleksibelt og stimulerende miljø, der understøtter deres effektive arbejds- og tankeledelse

Vores mennesker

For at levere vores vision og strategi og leve efter vores værdier rekrutterer, støtter og udvikler vi fakultet, personale, studerende, alumner og partnere, der er engagerede i:

 • At gøre SFUs Beedie School of Business til en fremragende handelsskole og et attraktivt sted at være en del af
 • Udvikling af enkeltpersoner, organisationer og lokalsamfund gennem oplevelsesmæssige, innovative og transformative læringsmuligheder
 • Omfavnelse i verdensklasse tankeledelse og undervisning til gavn for samfundet
 • Fejring og opmuntring af mangfoldighed og aktivt engagement med vores lokale, globale og oprindelige samfund
 • Udnyttelse af vores tilstedeværelse i Vancouver og på Canadas vestkyst med en dyb respekt for dets multikulturelle karakter og det naturlige miljø

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Vancouver

  Segal Graduate School, 500 Granville Street, V6C 1W6, Vancouver

  • Surrey

   SFU Surrey, 250 – 1345 102 Avenue, V3T 0A3, Surrey

   Spørgsmål