Keystone logo
Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Introduktion

115513_SIBE_Verbundlogo_2019_schwarz_transparent.png

Den tyske rektorkonference registrerer i juli 2013 392 officielt anerkendte institutioner for videregående uddannelser i Tyskland, hvoraf 110 tildeles ret til at bevilge ph.d. grader. Og mens størstedelen af disse institutioner er offentlige, er kun 11 privatejede. Steinbeis University er et af disse 11. (Hochschulrektorenkonferenz (HRK), Hochschulkompass 2013) Det blev grundlagt i 1998 påvirket af af den europæiske Bologna-proces og forstår sig selv som en udbyder af bachelor-, kandidat- og postgraduate-kvalifikationer for arbejdende fagfolk. Og mens nogle mennesker søger efter overkommelige, tilgængelige deltidsgrader, som så lidt som muligt forstyrrer arbejdsplaner og personlige forpligtelser, er andre ivrige efter at dedikere mere tid og kræfter for at dykke dybere ned i emnet og opnå mere anerkendte grader , hvilket optimalt giver et karriereløft, der retfærdiggør højere priser.

Hos SUB betjenes disse forskellige grupper af forskellige skoler. School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) er ph.d.-skolen på fakultetet for ledelse og ledelse på SUB, der udfører uddannelser for krævende, ambitiøse, opadgående mobile arbejdsprofessionelle, der ønsker at blive sat i stand til bedre at bidrage til deres arbejdsgiveres succes eller egne virksomheder og blive belønnet gennem bedre karrieremuligheder og succes.

Hvem giver akkrediteringsstemplet til SIBE masteruddannelse?

SIBE 's uddannelser bliver regelmæssigt gennemgået og evalueret af Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) i den rutinemæssige akkreditering. FIBAA er et europæisk, internationalt orienteret agentur for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling i videregående uddannelser. Vurderingskriterierne og metoderne, som FIBAA bruger til at evaluere, certificere og akkreditere studieforløb og uddannelsesinstitutioner er udviklet af internationale udvalg. FIBAA opretholder et globalt netværk og arbejder tæt sammen med internationale organer om spørgsmål som sammenligneligheden af kvalitetsstandarder og kvalitetsstyringsprocedurer. SIBE kurser er blevet overvåget og evalueret siden 2003 af FIBAA. Kurserne har flere gange overgået kravene fra FIBAA til masteruddannelser. Med hensyn til emnet »Universitetets kvalitetssikring og udvikling« tildelte FIBAA mærket »Excellent«. Den 13. maj 2015 blev SIBE kurserne MA i General Management og M.Sc. i International Management blev tildelt et Premium-segl. SIBE 's uddannelser er således to af de 3% masteruddannelser med præmieakkreditering.

Placeringer

 • Herrenberg

  Kalkofenstr. 53

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål