Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introduktion

John L. Grove Business School , der blev oprettet i 1971, er en af ​​de førende handelsskoler i Midtatlanten. Siden 1981 har vores college været internationalt akkrediteret af det mest prestigefyldte virksomhedsakkrediteringsagentur, AACSB International.

Shippensburg University's Grove College of Business giver en høj kvalitet og høj værdi omfattende uddannelseserfaring, der forbereder dig til at udmærke sig som en ledende leder i det globale erhvervsliv. Forretningsprogrammerne i Shippensburg er relevante og udfordrende.

Grove Hall har moderne klasseværelser designet med en 21. århundrede uddannelse i tankerne. Små klasser gør det muligt for fakultetet at arbejde tæt sammen med dig for at udvikle stærke kommunikations-, interpersonelle og teamwork færdigheder, som er afgørende i dagens erhvervsliv.

Vi er stolte af at levere internationale akkrediterede forretnings programmer til lave omkostninger. Ud over fremragende akademiske programmer vil jeg også gerne introducere dig til vores fakultet , studentorganisationer , tjenester og studerende relaterede programmer. Vi har et fremragende fakultet med forskellig faglig, forsknings- og undervisningsinteresse. Klasser holdes i mindre indstillinger med state-of-the-art faciliteter, som understøtter vores bestræbelser på at tjene dine uddannelsesmæssige behov. Udforsk mulighederne for vores nationalt anerkendte Grove College of Business hvor "Vores mål er din succes!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Spørgsmål