Keystone logo
Seton Hill University MBA i retsmedicinsk regnskab og svigundersøgelse
Seton Hill University

MBA i retsmedicinsk regnskab og svigundersøgelse

Greensburg, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Globalisering, en voksende økonomi, betydelige stigninger i internetbaseret svig og et komplekst skatte- og lovgivningsmiljø fører fortsat med en stærk efterspørgsel efter revisorer, retsmedicinske revisorer, svindelundersøgere og både interne og eksterne revisorer. MBA'en med en specialisering i retsmedicinsk regnskab og svigundersøgelsesprogram på Seton Hill - der tilbydes online eller på campus - giver legitimationsoplysninger og know-how til at fremskynde din karriere inden for voksende regnskabsfelter.

Den typiske organisation mister 5% af sine årlige indtægter til svindel for et anslået globalt tab, der overstiger $ 3,7 billioner. Dette MBA-program koncentrerer sig om forståelse, efterforskning og afskrækkelse af svig forbereder dig til at imødekomme det hurtigt stigende behov for retsmedicinske specialister og svindel.

Den integrerede læseplan i vores MBA i retsmedicinsk regnskab og svigundersøgelsesprogram giver dig mulighed for at optjene akademiske kreditter, der hjælper dig med at blive en licenseret certificeret revisor (CPA). Derudover hjælper programmet dig med at forberede dig til Certified Fraud Examiner (CFE) og Certified Internal Auditor (CIA) legitimationsoplysninger.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MBA International Management - Business in Numbers: Accounting and Finance
  • Reutlingen, Tyskland
 • MBA i regnskab
  • South Orange, USA
 • MBA I Regnskab
  • Fayette, USA
  • Hong Kong, Hongkong