Keystone logo
San Diego State University

San Diego State University

San Diego State University

Introduktion

Med udgangspunkt i en tradition for ekspertise

For næsten 60 år, har College of Business Administration på San Diego State University etableret sig som en leder og innovator i erhvervsuddannelser. Med en imponerende liste af alumner, bredt respekterede fakultet og et banebrydende pensum, kollegiet fortsætter med at uddanne dygtige ledere, der er udstyret med teoretisk viden og virkelige verden erfaring.

Den College of Business Administration har været rangeret i den seneste US News & World Report undersøgelse som en af ​​de øverste ti bedste business skoler i Californien og blandt de 50 bedste offentlige business schools i USA.

SDSU har det eneste MBA-program i San Diego-området, der er rangeret blandt de bedste i landet af Forbes, US News & World Report, og BusinessWeek. Det er også den eneste statsstøttede MBA-program i det sydlige Californien, der er rangeret blandt de bedste i landet ved Military Times. (Rankings og anerkendelser) Gennem en række advisory boards, mentorprogrammer og uddannelsesinstitutioner, har kollegiet udviklet langvarige bånd til erhvervslivet, giver os den virkelige verden indsigt i de færdigheder og uddannelse, der kræves for vores kandidater til at blive værdifuld inden for den globale markedsplads. Nedenfor er en liste over nogle af de innovative ressourcer og programmer, der tilbydes til SDSU studerende:

Med mange studerende udtrykker et talent for iværksætteri, den nationalt anerkendte Lavin Entrepreneurship Center og seneste tilføjelse af iværksætteri mindre tilbydes alle bachelorer, uanset store giver de studerende den pædagogiske fundament, de har brug for at opbygge en succesfuld virksomhed. Som en af ​​de første af sin art på vestkysten, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tilbyder forretningsservice studerende og fakultetet værktøjer til forskning, bearbejde og analysere realtid økonomiske og finansielle data. professionel salg og salgsledelse specialisering blev udviklet med 3M Company som svar på den stigende globale efterspørgsel efter college kandidater med salg og lederevner. SDSU er en af ​​kun to universiteter i staten Californien at tilbyde et salg specialisering program til studerende.

Disse ressourcer og programmer kun udgør en lille del af de rige tilbud til rådighed til SDSU studerende.

Vores fremragende forskning, prisvindende fakultet og dedikation til udviklingslandene klasser og kurser designet til at møde udfordringerne i dagens erhvervsklima sted SDSU College of Business Administration blandt eliten business schools fra hele verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • San Diego

    5500 Campanile Drive San Diego, CA 92182-8230 , 92182-8230, San Diego

    Spørgsmål