Keystone logo
Stockholm University - Stockholm Business School EMBA
Stockholm University - Stockholm Business School

EMBA

0 Semesters

Engelsk, Nordsamisk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Det udøvende MBA-program tilbyder en unik pædagogisk erfaring med fokus på international ledelses- og ledelsespraksis, der finder anvendelse på nuværende og fremtidige organisatoriske ledere både i den private og offentlige sektor. Undervisningen er gennemsyret med en opfattelse af, at individet er det vigtigste aktiv i enhver virksomhed; derfor bliver du uddannet som en ekspert, der professionelt styrer og forbedrer menneskekapitalen i din organisation.

Programmet finder sted på Stockholms Business School i Kräftriket, der ligger i Brunnsviken og på et sted i Stockholm. EMABA-programmet består af femten kurser og en afsluttende afhandling, der kombinerer lig med 60 ECTS-point. Hvert semester består af fire krævede kurser (3 ECTS hver) i løbet af de første tre semestre samt en international forretningsuge og et kursus i personlig udvikling, der strækker sig gennem hele programmet. Det fjerde semester består af en afhandling (15 point), der udføres med støtte fra rådgivere. Hvis det er nødvendigt, er en studieafbrydelse for et eller to semestre tilladt.

Undervisningssproget er hovedsagelig svensk, dog mest litteratur og nogle undervisning vil være på engelsk.

Grading

For at kunne afslutte kurset kræves mindst 75% deltagelse. Hvert kursusmodul bedømmes gennem en individuel skriftlig opgave. Størstedelen af ​​vægten er placeret på den enkelte opgave, hvor deltagerne kombinerer den teoretiske viden erhvervet i forbindelse med deres organisation.

Certifikat

Efter vellykket gennemførelse af programmet tildeles de studerende en cand.merc. I Business Administration (60 ECTS) fra Stockholms Universitet. Certifikater fra Business School vil også blive tildelt til at fuldføre Master of Business Administration.

Mere info på vores hjemmeside www.sbs.su.se/emba

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Executive MBA
  • London, Det Forenede Kongerige
 • Executive MBA
  • Lyon, Frankrig
  • Paris, Frankrig
 • Executive MBA
  • Italy Online, Italien