Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Introduktion

The School of Economics and Business Administration forbereder de studerende til udfordrende og spændende karrierer, inden for rammerne af den bøde, humanistisk uddannelse. I overensstemmelse med akademiets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etiske bevidsthed fremhæves. &nbsp The School of Economics and Business Administration tilbyder skelnes bachelor uddannelser, såsom Bachelor of Science i regnskab, Bachelor of Science in Business Administration, og valget af en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science i økonomi. &nbsp Vores programmer forberede de studerende til udfordrende og spændende karrierer, inden for rammerne af den bøde, humanistisk uddannelse, forudsat at alle studerende på Saint Mary's. Afgørende for både professionelle og liberal uddannelse er stærke interpersonelle kapaciteter, herunder mundtlig og skriftlig kommunikation, og den tillid og evne til at håndtere både tekniske og menneskelige dimensioner af organisatoriske liv. I overensstemmelse med akademiets katolske og Lasallian Christian Brothers arv, integritet og etiske bevidsthed fremhæves. &nbsp Graduate Business, en afdeling for School of Economics and Business Administration af Saint Mary's College, tilbyder en række deltids-programmer, der er forankret i intellektuel undersøgelse og anvendelse af teori-baserede koncepter. Graduate Business blev grundlagt i 1975 med indvielsen af Executive MBA programmet. I 1984 blev Professional MBA-program blev indført, og i 2004 Gradate Business lancerede MS i Finansiel Analyse og Investment Management (MS-Faim) Program. &nbsp Mange af vores elever er allerede arbejder fagfolk. Saint Mary's tilbyder en fredelig, naturskøn og sikkert tilflugtssted fra arbejdspladsen rutine, så du kan fuldt ud at fokusere på udøvelse af akademiske og professionelle mål. Den gennemsnitlige klassekvotient er 20, med en høj grad af de studerendes / fakultet interaktion, og vi beskæftiger en kombination af seminar og case-formater.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål