Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Introduktion

Med sit fakultet i verdensklasse, globalt rangeret uddannelse i engelsk og overkommelige undervisningsgebyrer sammenlignet med tilsvarende rangerede universiteter over hele verden, er SU stedet at studere i Tyrkiet. Universitetet tilbyder også stærke stipendier til studerende i alle nationer og alle uddannelsesområder, hvilket garanterer en tilgængelig uddannelse af høj kvalitet for alle. SU tilbyder alle programmer på sin grønne campus i Tuzla, Istanbul, Tyrkiet.

Med videnskab, teknologi og sociale strukturer, der udvikler sig dag for dag, har verden brug for flere kvalificerede individer, som besidder den viden og de færdigheder, der kræves for at forfølge en karriere overalt i verden. Med kendskab til dette presserende spørgsmål besluttede Sabancı Group i 1994 at etablere et "verdensuniversitet" ledet af Sabancı Foundation. Frøene til Sabancı University, Sabancı-gruppens mest omfattende projekt for social ansvarlighed inden for uddannelsesområdet, blev sået i sommeren 1995 på en søgekonference. Lige nu er Sabancı University det højest rangerede tyrkiske universitet i THE World University-ranglisten og rangerer i 500-600-gruppen.

Sabancı Holding er en strategisk porteføljevirksomhed, der fokuserer på at skabe værditilvækst med koncernens økosystem og prioriterer en højtydende kultur. Sabancı-koncernens virksomheder opererer i øjeblikket i 12 lande. Sabancı Group har 70 virksomheder og 60.000 ansatte. Disse virksomheder har samlet bidraget væsentligt til udviklingen af Tyrkiets økonomi. Sabancı Holdings egne aktier såvel som aktierne i dets 11 datterselskaber er noteret på Borsa Istanbul (BIST) og udgør 8,1% af den samlede markedsværdi på det tyrkiske aktiemarked.

Uddannelse

Universitetet tilbyder en tværfaglig uddannelse på tværs af sine tre fakulteter med elleve bacheloruddannelser. På SU har studerende mulighed for at vælge deres hovedfag efter deres første eller andet studieår. Dette giver studerende mulighed for at beslutte, hvilket program de skal studere på universitetet med større forståelse for videregående uddannelse og om deres egne akademiske og karriereinteresser og talenter.

Forskning

Sabanci University positionerer sig som et af de mest innovative og forskningsorienterede universiteter i Tyrkiet. Som en del af sin filosofi har universitetet til formål at rette sin forskningsindsats primært mod anvendt og strategisk forskning med det formål at fremme viden, støtte undervisning og bidrage til samfundets fremskridt. Universitetet kan prale af et stort antal laboratorier og forskningscentre, herunder det mest avancerede Nanoteknologi Research and Application Center i regionen. SU har også den højeste forskningsindkomst pr. Fakultetsmedlem blandt alle tyrkiske universiteter.

Karriereudsigter

Kandidater fra Sabanci University er højt værdsat på tværs af alle sektorer og mange lande både professionelt og i den akademiske verden. 96% af kandidaterne finder job inden for et år efter deres eksamen. 81% af de samlede alumner forfølger professionel karriere i kendte virksomheder. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford og Deloitte & Touche er blandt de virksomheder, som vores alumner fortsatte med at arbejde for.

SU -eksamensbeviset er også værdifuldt, hvis du vil forfølge en akademisk karriere. De universiteter, vores kandidater valgte som deres destinationer for kandidatskolen, omfatter Carnegie Mellon University, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University og University of Massachusetts.

Hver SU-studerende skal have obligatorisk praktik inden eksamen. Karriereudviklings- og praktikkontoret for SU, der leverer karriererådgivning til studerende, bringer også en masse job- og praktikmuligheder over hele verden for SU-studerende og afholder rekrutteringsbegivenheder på campus med kendte virksomheder.

Placeringer

Placeringer
  • Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

Spørgsmål