We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Introduktion

En moderne forskning universitet placeret i Saarbrücken, Hovedstaden i den tyske delstat SaarlandOg Homburg. Det blev grundlagt i 1948 i Homburg i samarbejde med Frankrig og er organiseret i otte fakulteter, som dækker alle større områder inden for videnskab. Internationalitet har været et afgørende element i Saarland University lige siden universitetet blev etableret.

Universitetet er beliggende i en del af Europa, der definerer sig selv som de delte grænserne mellem Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Belgien. Denne region danner grundlag for de tætte internationale bånd, at universitetet nyder. Saarland University er dedikeret til at fremme og udvide sine internationale aktiviteter i akademisk undervisning, forskning og administration. Universitetet giver muligheder for studerende, og undervisning og forskning personale til at tilbringe tid på at arbejde i udlandet, og tilbyder en varm velkomst til internationale studerende, videnskabsmænd og forskere fra hele verden.

Den Europa-Institut er blandt de meget få samfundsøkonomiske forskningscentre primært at fokusere på den europæiske integration. Dens europæisk lovgivning og MBA i europæiske Management programmer entydigt fokus på muligheder på vej ud af en ekspanderende og mere integreret Europa.

Den MBA-program koordineres og drives af Economics afdeling på Saarland University's Europa-Institut. Programmet kan studeres enten deltid eller fuld tid. Kurserne bliver undervist af universitetslærere eller internationale gæsteprofessorer. Rækken af ​​kurser på tilbud er meget bred og omfatter forelæsninger dækker områder som "International Management", "europæisk økonomi" eller "European Law" og emner af væsentlig aktuelle relevans såsom "Corporate Sustainability og sociale ansvar" eller "Marketing og Management i vækstlandene ".

Vision Mennesker, markeder og moral!

Administrerende succes med (i) Europa er vores vision for vores kandidater, der kommer fra hele verden. I vores MBA-program, vi giver derfor mulighed for at lære, blandt andet hvordan man skal håndtere de forskellige tilbageværende nationale forskelle i et forenet Europa og specifikke kulturelle forskelle. "Håndtering med (i) Europa" betyder på den ene side alle de operationelle og strategiske aktiviteter, der er nødvendige for virksomheder, der arbejder inden for Europa. På den anden side den vedrører udfordring for virksomheder uden for Europa at gøre forretninger med Europa.

På denne baggrund den igangværende europæiske integration betyder både muligheder og udfordringer for lederne: mulighed er at opdage mangfoldigheden i medlemsstaternes og blive fascineret af deres landespecifikke attributter; udfordringen er at bruge disse forskelle med succes i baggrunden af ​​iværksættervirksomheder mål. MBA-program "European Management" er derfor overbevist om, at en moderne dannelse af ledere ikke kun skal give faglig viden, men også den kulturelle mangfoldighed som en ramme krav. Folk bør altid betragtes som designer af enhver form for kommerciel relation. Derfor er vores program fokuserer på tre aspekter mennesker, markeder og moralske: - People, fordi ledelse handler mennesker, med deres behov og deres kulturer. Desuden folk er medarbejdere og kunder.

  • Markeder fordi ledelse handler markeder. I sidste ende markedet beslutter succes eller fiasko.
  • Moral fordi omhandler ledelse også med ansvar både over for miljø og medarbejdere.

I slutningen vores kandidater er forberedt til "Håndtering med (i) Europa".

Placeringer

  • Saarbrücken

    Saarland University EIABM / Europa-Institut; Campus, Building A5 4 1st floor, room 1.07, 66123, Saarbrücken

    Spørgsmål