Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Introduktion

Vores filosofi

Vores ledende filosofi

De filosofiske søjler, som hviler den bygningsværk af SPJIMR uddannelsesmæssige pædagogik og udvikling er

Påvirkning Practice Fremme værdibaseret vækst Påvirkning Practice

De initiativer og innovationer på SPJIMR formål at påvirke branchens praksis og derfor være en deltager i re-forme nationen. Læringen indsuget gennem en fleksibel og alsidig pensum udvikler sig i de studerende, ikke kun en kapacitet til analyse og vurdering, men også en medfødt evne til at forholde sig til sociale problemer og derefter trække på deres egne ressourcer for at forstå og handling.

Fremme værdibaseret vækst

SPJIMR propounds at mennesker har behov for at bygge den rigtige blanding mellem bekymring for deres egen velfærd og social gode. Således instituttet fremmer udviklingen af ​​et kooperativ udsigter, der anerkender værdien af ​​deling og gensidig respekt. Dette understreges i læseplanen gennem praktisk erfaringsbaseret læring samt ved eksempel.

De øvrige principper, der styrer vores arbejde er-

Social relevans og lydhørhed - SPJIMR søger at indarbejde inden for sine ledelse pensum strategier for innovative forretningsmetoder og social værdi gennem integration af virksomhedernes ansvar programmer sociale. Samarbejde og samarbejde - Fremkomsten af globaliseringen har bragt i sit kølvand et øget samarbejde for øget social, økonomisk og miljømæssig fordel. Gennem fælles indsats, er det muligt at optimere anvendelsen af ​​begrænsede ressourcer, hvilket fører til mere hensigtsmæssige og relevante forretningsmetoder. SPJIMR går stærkt ind kollaborative indsats for at opnå højere end normale afkast fra investeringer. Netværk - Som Management Institute, SPJIMR opfordrer dens funktion inden for et bredere sociale og kulturelle miljø med vægt på kritiske socioøkonomiske processer, der former erhvervslivet i dag. SPJIMR bestræber sig på at sammenlægge disse forskellige opfattelser og krav for at generere en mere relevant og betydelig uddannelse for Indien ledelse. I denne henseende SPJIMR forsøger at blive set som en vigtig trendsætter i lederuddannelse i dag.

At tro sig at være en del af en større indsats, SPJIMR fremmer læring ved imbibing fra

De bedste og nyeste globale forretningspraksis Globalt anerkendte institutter fra hele verden Indsatsen fra indisk virksomhed i deres søgen efter vækst, produktivitet og kvalitet Ideologier begavede personer, der er økologisk bevidste Vestlige effektivitet og østlige etos Leadership Development Program

SPJIMR tror på at bygge broer til fremtiden gennem synergistisk indsats sammen med branchen, til hvem det føles ansvarlig og ansvarlig, og hvem det tjener med et dybt engagement.

Mission Statement

Vores mission er at påvirke praksis og fremme værdibaseret vækst. Vores studerende vil genkende, forstå og værne om sociale relevans forretningsmæssige beslutninger, herunder inden for de underforsynede dele af samfundet.

Vi forsvarer denne mission, fordi vi erkender vores twin roller - som et ansvarligt medlem af Bharatiya Vidya Bhavan og som en lydhør medlem af det indiske samfund som helhed - og se på os selv i en bredere sammenhæng som en "Beyond MBA 'institution.

Vi vil udrette vores mission gennem: (a) elev-centreret pædagogik, der vil understrege holdninger, herunder spiritualitet og færdigheder så meget som viden; (b) at udsætte studerende til værdibaseret vækst i underforsynede dele af vores samfund; (c) syntese - i vore intellektuelle bidrag og pensum - for på grundlag af konkurrence vestlige effektivitet og samarbejde-centreret østlige etos; og (d), intellektuelle bidrag tager sigte på at påvirke praksis.

I vores studerende anerkender vi en disposition og vilje til at være en handlingsmenneske først. Vi understreger også følsomhed over for sociale fodaftryk af business handlinger og den rolle, spiritualitet i en afbalanceret tilgang til beslutningsprocessen.

I vores fakultet medlemmer anerkender vi et tilsagn om at levere fremragende elev-centreret pædagogik ved at drage fordel af den personlige, bolig natur af vores programmer. Vi kræver dem også at skabe og formidle viden til formål at påvirke praksis.

Som et fællesskab, vil vi realisere disse mål gennem integritet, selv- ansvarlighed, faglig disciplin og hårdt arbejde. Vi værdsætter operationel frihed og opretholde en iværksætterkultur, adræt, fleksibel og samarbejdsorienteret kultur.

Oversigt

SPJIMR giver en enestående mulighed for at studere erhvervslivet, hvor fremtiden for globale forretning er i hjertet af Indien, i centrum af den finansielle hovedstad i denne økonomi, det meget sted, hvor investeringerne vokser, hvor efterspørgslen er stigende, og hvor virksomhederne er at geare op for hurtigere vækst, kan eleverne studere erhvervslivet og lære fra markedet.

SPJIMR er nok den bedst beliggende institution i hjertet af Mumbai byen, det finansielle centrum i Indien med stærke forbindelser til industrien. Dette afspejles i den klar accept af vores kandidater i industrien og oversætter til vores overlegne placering ydeevne.

Derudover tilbyder SPJIMR s to år PGDM program mulighed for at få praktiserende læger som en del af hele leveringen af ​​kurserne i form af projekter, praktikophold, gæsteforelæsninger og industrien sponsoreret kurser.

Mulighed for at studere sidste semester i øverste amerikanske B-skoler

Den store billet mulighed, at programmet giver for internationale studerende er en kendsgerning, at de kan gå og studere deres sidste semester i en af ​​de øverste internationale skoler i løbet af efteråret. For eksempel kan deltagerne gå og gøre et helt semester på en skole ligesom Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, USA, Krannert School of Management, Purdue University, USA, Eli Broad College of Business, Michigan State University, USA , University of Maryland, USA og Schulich School of Business, York University, Canada.

Studerende er klar til at tage på en sidste semester internationalt, efter at de har

Studerede realiteterne i en vækstøkonomi Afsluttet alle de grundlæggende kurser i det første år Afsluttet en social praktik i løbet af de somre Afsluttet de specialuddannelser i tredje semester

Karrieremuligheder i top globale virksomheder

Kandidater med dyb viden om og eksponering til Indien kan finde spændende roller i globale virksomheder, der søger at bygge videre på den Indien mulighed.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Mumbai

    S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

    Spørgsmål