Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore Global MBA
S P Jain School of Global Management Singapore

Global MBA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Stipendium til rådighed: https://www.spjain.sg/programs/postgraduate/scholarships

Introduktion

Vores Global MBA er en fuldtids-postgraduate program, der giver indblik i nogle af de nyeste og mest innovative områder inden for virksomhedsledelse, og fokuserer specifikt på uddannelse studerende til at værdsætte, acceptere og tilpasse sig forskellige forretningsområder og kulturelle miljøer, forberede dem til en levetid på beslutnings- beslutningstagning og lederskab.

Med det formål at gøre læring langt mere tempofyldt, engageret og relevant, har det akademiske samfund på SP Jain moderniseret den globale MBA-program til at fokusere på udvikling af attributter som global intelligens, kreativitet og innovation, teamwork, beslutningstagning og kommunikation færdigheder, uden at gå på kompromis med teknisk viden.

Den nye globale MBA-program omfatter flere nye og innovative tilføjelser, herunder et online adaptiv learning system, en blandet form for selvfølgelig levering og en ny banebrydende specialisering i Consulting Management. Investment Banking og Wealth Management vil blive tilbudt som Global Finance, mens de øvrige specialer i Global Logistik og Supply Chain, informationsteknologi og moderne markedsføring fortsat blive tilbudt.

Global MBA Højdepunkter

  • 12-måneders fuld tid postgraduate kursus
  • For fagfolk med over 3 års erhvervserfaring
  • Rangeret blandt verdens førende MBA-programmer af Forbes (2013-2014) og Financial Times (2011 og 2012)
  • Ny og forbedret pensum fokuserer på at styrke din beskæftigelsesegnethed i en global indstilling
  • Pre sigt læring komponent reducerer klasseværelset tid brugt læring "konceptuelle komponenter" skabe tid til mere anvendt på campus læring
  • Australske grad
  • Career Services Kontorer i 4 lande
  • Akkrediteret af ABEST21, Japan

ADMISSION PROCESS

Da dette er en post-graduate-program, kandidatuddannelse, skal kandidaten allerede være en akademiker til at anvende. Der foretrækkes dem med yderligere relevante postgraduate kvalifikationer.

Kandidaten skal have mindst tre års fuldtids erhvervserfaring.

Ansøgere skal have afsluttet deres videregående skoleuddannelse i engelsk. Hvis det er nødvendigt, kan kandidaterne nødt til at give en autoriseret erklæring, der bekræfter dette.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål