Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

Introduktion

En meget behagelig og indbydende miljø hersker på Singapore campus.

Den vidtstrakte campus midt frodige grønne områder og løv består af flere renoverede arv bygninger spredt over syv tønder land, og ligger tæt på downtown Singapore. Let tilgængeligt ad vej, med et busstoppested lige uden for campus, er det tæt på andre lokale skoler, medicinske faciliteter og hospitaler, 24-timers madsteder som 7-11 og hypermarkeder samt rekreative, shopping og erhvervscentre. Og de programmer, der kører i Singapore campus er globale MBA, BBA, MGB og Executive MBA.

De forskellige bygninger på campus hus klasseværelser, læringscentre, bibliotek og flere andre faciliteter. Klasseværelser er differentieret, og er udstyret med state-of-the-art lyd og video equipment.There er 7 auditorier (fire være 157 sq.mt., to er 80 sq.mt. og en 58 sq.mt.). To seminar haller (en af ​​114,5 sq.mt. og den anden af ​​75,5 sqmt) bruges også til foredrag lejlighedsvis.

Et cafeteria tilbyder en bred vifte af multinationale køkken henvender sig til fødevarer krav eleven community.There er også en sandwich bar på campus for en hurtig bid. Efter klasser, de studerende har mulighed for at opdatere og forynge ved at udøve i fitness-studie, hengive sig til forskellige spil som basketball og bordtennis eller bare tage lange ture rundt i campus eller på Mt. Faber Sky Walk ligger lige uden for campus.

Ranking og anerkendelse

The Economist nu rangerer SP Jain Full Time MBA-program som # 95.

Forbes rangeret SP Jain Global MBA # 5 i Asien: Best International Business Schools 2013 SP Jain School of Global Management 's (SP Jain) Global MBA-programmet har været rangeret blandt de Top 20 MBA-programmer i verden i Forbes bedste Business Schools (International) Rankings 2013.

SP Jain har været rangeret # 11 i verden i de 'Best International 1 år MBA-programmer' kategori og # 19 i verden i kategorien 'Best International MBA-programmer', der rangerer både et år og to år MBA-programmer.

Vores placering i regioner, vi opererer:

 • Asien: # 5
 • Indien: # 1 (Vi er den eneste skole af indisk oprindelse til at være på listen)
 • UAE: # 1 (vi er den eneste skole for at være på listen)
 • Singapore: # 3 (INSEAD og National University of Singapore er foran os)
 • Australien: # 1 (University of New South Wales, den eneste anden australske skole er på # 24 på listen)

Alle SP Jain er fuldtidsstuderende bo og studere i ikke én, men i mindst tre forskellige byer.

Hvordan du gør forretninger i Dubai er forskellig fra, hvordan du gør forretninger i Singapore, Australien eller endda USA. Du kan blive en stor succes i dit hjemland, men en elendig fiasko i en anden, hvis du ikke har forstået, at forretningsmetoder, politiske systemer og forbrugernes præferencer kan variere.

Hjælpe eleverne forstår dette er noget, vi på SP Jain, gøre unikt gennem vores multi-campus læring model. Alle SP Jain er fuldtidsstuderende bo og studere i ikke én, men i mindst tre forskellige byer. Vi har afdelinger i Dubai, Mumbai, Singapore og Sydney. Så ud over at lære de forskellige værktøjer i erhvervslivet (ligesom de fleste studerende), SP Jain eleverne forstår globale karakter virksomhed på den mest overbevisende måde - gennem faktiske eksponering for forskellige kulturer, politiske overbevisninger, traditioner og teknologiske nyskabelser.

Akkreditering

Ungdomsuddannelse Kvalitet og Standards Agency, Australien

SP Jain er akkrediteret af ungdomsuddannelse Kvalitet og Standards Agency (TEQSA), Australien. Ved afslutningen af ​​programmet, er studerende tildelt med en australsk grad. Dette forbedrer i høj grad den internationale accept af graden, hvorved impulser til videregående uddannelse og karriere, globalt.

Viden og Human Development Authority (KHDA), regering Dubai, UAE SP Jain er licenseret af Viden og Human Development Authority (KHDA), regering Dubai, UAE De faglige kvalifikationer, der ydes af SP Jain og certificeret af KHDA indregnes i Emirat af Dubai med alle offentlige og private enheder til alle formål.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Singapore

  S P Jain School of Global Management, 10, Hyderabad Road, Off Alexandra Road

  • Sydney

   Sydney, Australien

   Spørgsmål