Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Introduktion

Rushford Business School er en EduQua certificeret Business School i Gevena, Schweiz. Skolen tilbyder videregående uddannelser i Business and Management. Vores skole er unik i sit udbud af flere MBA-programmer med centrale tekniske specialiseringer. Vores 100% online-programmer er velegnede til studerende fra hele verden, der gerne vil modtage en uddannelse af høj kvalitet fra en førende European Business School til en overkommelig studieafgift. Vi udnytter netværk, viden, erfaring og geografisk spredning til fordel for vores studerende.

Vores mission

Som forskningsfokuseret institution gennemfører vi innovative og internationalt anerkendte forretningsprogrammer med en positiv indflydelse på forretningsvækst og samfundsudvikling.

Vi fortsætter med at udnytte forretningsadfærd og forskning gennem:

 • Udvikling og udvidelse af et internationalt netværk af førende akademiske og udvekslingspartnere til at skabe et globalt forsknings- og undervisningsmiljø.
 • Udvikling af branche-specifikke forretningsevner ved at engagere centrale opinionsledere.
 • Udvikling af ledere til at tage socialt ansvar og stå over for unikke intellektuelle og personlige udfordringer.
 • Udvikling af modne og selvhjulpne personligheder med interkulturel kompetence og kritisk tænkning.

Vores vision

Vores vision er at være blandt de bedste handelsskoler i Europa og blive anerkendt internationalt for innovative forretningsprogrammer, der hjælper virksomheder og institutioner med at forblive på en gunstig vækstkurve. Vores forskning skal have en blomstrende indflydelse på forretningspraksis, lederskab og akademisk litteratur. Vi skal udvikle ledere med en global rækkevidde, som vil bruge deres potentiale til at engagere sig i virksomheder og samfund for at gøre en værdifuld, konstruktiv og etisk forskel.

Vores værdier

 • Følgende værdier styrer os i udførelsen af vores mission og vores vision:
  • Akademisk ekspertise, specialfærdigheder og forskningsfokus.
  • Tænkte lederskab og innovation.
  • Kritisk tænkning, retfærdighed og integritet.
  • Etik, socialt ansvar, velkomst, ansvarlighed, ansvar og gennemsigtighed.
 • Vi har en uendelig tilgang til at overgå forventningerne til kvalitet og service i alt, hvad vi gør. At forme vores studerendes karriere er i centrum for alt, hvad vi gør. For at opnå dette udforskes alle potentielle midler lige fra mentoring til præsentation og referencer før den relevante branche.
 • Vi værdsætter alle vores studerende og investerer i deres personlige og professionelle vækst og udvikling og hjælper dem i deres karrierevej fra basale behov til selvaktualisering.
 • Vi planlægger forsigtigt for vores studerende ved at overvåge de vigtigste ændringer i branchen og tage passende handlinger, der forbereder dem på forhånd til at møde fremtidige udfordringer.

Online undervisningsmetode

Den undervisningstilgang, vi implementerer, har til formål at identificere den enkeltes specifikke uddannelsesbehov og karriereønsker. Baseret på denne forståelse etableres den mest effektive personlige mentorløsning, så den enkelte kan få mest muligt ud af træningsprogrammet.

Vi tror fuldt og fast på ideen om, at hvert individ har deres egne styrker, og de kan udnyttes gennem den rigtige læringsplatform og tilgang. De studerende på Rushford er fuldt ud klar over, at selverkendelse har lige stor betydning for akademisk viden.

Hos Rushford bruger vi internetteknologierne til at maksimere læringseffektiviteten i et moderne miljø, samtidig med at vi giver eleverne al den viden, de behøver for at få succes.

Rushford beskæftiger et stort antal højt kvalificerede fagfolk fra industrien som mentorer for de studerende for at give dem reelle industriperspektiver. Dette hjælper vores håbefulde fagfolk med at nå en grænseflade med selve industrien. Mentorskab giver en masse råd med hensyn til uddannelse og karriereplanlægning.

Vi tror på at forberede vores studerende på virkelighedssituationer gennem førstehåndserfaringer ved at implementere spotte sessioner via vores effektive online træningsplatforme.

Vores akkrediteringer

EduQua-certificeret schweizisk institution

Rushford Business School er certificeret af EduQua, et schweizisk kvalitetsmærke for videregående uddannelsesinstitutioner. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering.

EduQua er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz og anerkendes, støttes og godkendes af følgende organisationer:

• Den schweiziske forbundsregering
• Schweizisk konference for kantonale uddannelsesministre (EDK)
• Statssekretariat for økonomiske anliggender (SECO)
• Swiss Conference for Professional Training Department (SBBK)
• Swiss Association of Employment Department (VSAA)
• Schweiziske Føderation for Voksenuddannelse (SVEB)

Akkrediteringsråd for erhvervsskoler og -programmer

Rushford Business School er medlem af "Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

ACBSP er det eneste globale akkrediteringsorgan, der akkrediterer forretningsprogrammer på associerede, baccalaureate og kandidatgradniveauer verden over siden 1988. Rushford Business School er en del af et medlemskab, der strækker sig til mere end 60 lande. ACBSP-medlemmer er blandt de bedste undervisere inden for deres respektive områder, interesseret i at lære innovative undervisningsmetoder, forbedre levering af forretningsuddannelsesprogrammer og kreativ værdi for deres studerende.

Schweizisk højere uddannelsesinstitution

Rushford Business School er en godkendt post-sekundær højere uddannelsesinstitution med bemyndigelse til at tildele private grader i Schweiz.

Rushford Business School er medlem af "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)" IACBE akkrediterer erhvervsprogrammer, der fører til grader på associeret-, bachelor-, master- og doktorgradsniveau i højere læreanstalter verden over. Alle leveringsformer, campusser, lokationer og undervisningssteder, såvel som alle forretningsprogrammer uanset gradsniveau, vil normalt blive inkluderet i IACBE-akkrediteringsgennemgangen.

Statistik

Med studerende fra over 80 lande og over 5000 alumner over hele kloden er vores voksende globale samfund et bevis på den fremragende uddannelse og færdighedsopbygning af studerende på JLI.

  Campus funktioner

  JLI er en international uddannelsesinstitution med sit største campus i Schweiz. Vi forbereder vores studerende på karrierer inden for folkesundhed, sundhedsadministration, farmaceutiske videnskaber, klinisk forskning, kliniske videnskaber, landbrug og forretningsstyring.

  Vi tilbyder vores elever et fleksibelt læringsmiljø i selvstændigt tempo, der kan tilpasses hver enkelt elevs individuelle behov. Vores fakultet er en blanding af eksperter inden for den akademiske verden og industrien, så studerende udsættes for både teoretiske og praktiske aspekter af deres studieområder.

   Placeringer

   • James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

   • Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

   Spørgsmål