Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Introduktion

registrering

skolen

Bygget på et fundament af mere end 40 års rådgivning aktiviteter, Graduate School Roberto Miranda Corporate Education havde sin DNA formet af kundernes efterspørgsel efter effektive resultater i adfærd, tekniske færdigheder og talenter deres hold.

Mens de traditionelle skoler blev betalt for deres certifikater, blev Roberto Miranda sagsøgt for at levere indhold stand til at fremme væsentlige ændringer i mange forskellige globale selskaber.

Denne bevægelse, i årenes løb, finpudsede en skole fuld af effektiv læring systemer, der kan skabe reel forandring i livet og succes af de studerende og de virksomheder, hvor de arbejder.

på

Learning Systems

studerende

Forberedelse moduler

For at sikre, at indholdet af de programmer, der tilbydes, kan kun beskæftige sig med emner og avancerede emner, skolen tilbyder forberedende moduler til indrejse i centrale discipliner, således at der er en forudgående udligning af viden blandt elever i klassen.

De forberedende moduler kan elimineres ved dem, der demonstrerer et minimum af viden, der kræves for indrejse i hver disciplin ved prøver online eller in-person.

Pre-Works

For nogle klasser er påkrævet før afslutningen af ​​værker, der er med til at tilpasse de spørgsmål, der skal behandles, til gavn for læringsprocessen.

FIT - Introduktion til læring Sheet

Hver klasse er en introduktion til at lære post, der er tilgængelig i det virtuelle miljø og kan downloades direkte til din iPad studerende.

Chippen, også kaldet introduktion til emnet formularen, har til formål at instruere eleverne om, hvad er de spørgsmål, der skal behandles i klassen (input), som anbefalede bibliografi, som formålet med skolen for at undervise i denne sag, og hvad forventer, at studerende efter klasse (udgange).

Learning Sedimentation motion

For at sikre, at det, der blev givet i lokalet er bundfældet som effektiv læring, lærerne forbereder unikke øvelser for MBA School, der involverer fra forskning, til udvikling af en forretningsplan.

Den førende gruppe - Advanced Study Group

Den førende gruppe er den gruppe af avancerede studier af Roberto Miranda Corporate Education. undervist moduler udelukkende på et fremmedsprog på aktualitetsprogrammer på verdensmarkedet.

Denne gruppe er tilgængelig for alle studerende og arbejde under mentorskab internationale lærere.

Videoer, lyd podcasts og andre aktiviteter til rådighed på stedet er grundlaget for rundbordssamtaler grupper dannet af studerende er interesseret i at gå ud over.

Menthoring

Eleverne har til deres rådighed, mentorer, der giver vejledning til erhvervslivet, liv og karriere. Møder efter aftale og eksklusiv opmærksom på din succes.

Placeringer

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Spørgsmål