We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Introduktion

68056_mecca-66970_640.jpg

Oversigt

Som en hurtigt voksende institution for videregående uddannelse har Prince Mohammad bin Fahd University (PMU) skabt historie siden den blev lanceret. Dette universitet med sin yderst innovative student-centrerede tilgang til at formidle uddannelse giver en chance for studerende til at udforske ægte veje til at lære og forny sig, når de bliver smurt for deres fremtidige roller som hardcore-fagfolk.

PMU koncentrerer sig om brugernes behov, interesser og evner for bæredygtig nærende. Feedback, såvel som input af studerende, er værdsat af PMU-fakultetets medlemmer, der vurderer videnniveauet for hver enkelt studerende grundigt. Sådanne trin er at uddanne dem med et ægte læringssystem.

Dette universitet hilste den nyeste teknologi velkommen siden starten. Det implementerede dem i undervisningsmetoder og læseplanlægning. Nogle teknologiske fremskridt er all-time internetforbindelse, der gør e-bibliotekets adgang lettere, online courseware (Blackboard), Dyned-labs, online-registrering.

I dag er PMU udstyret med avancerede teknologier som smart boards, tv-streaming og videokonferencer mv., Som er til gavn for eleverne at blive registreret i bestemte kurser og benytte regelmæssig rådgivning eller vejledning fra de respektive instruktører online ved at sidde i privatlivets fred.

Studerende benytter state of the art faciliteter på PMU. Sådanne faciliteter er udelukkende beregnet til at vejlede dem til brudgom og stå op samtidig med at de accepterer de globale udfordringer, som de ville have at imødegå som fagfolk. De ville have bedre beskæftigelsesmuligheder efter at have afsluttet PMU, der tilbyder eksklusive faciliteter.

Da engelsk er blevet det eneste kommunikationsmedium, tilbyder PMU dette sprog som et primært undervisningsmedium. Flere klubber og ekstracurricular aktiviteter inden for PMU campus er de bedste værktøjer til at udnytte sine studerendes kompetencer. Godt planlagte faciliteter til at pleje elever i kommunikation, teamwork, kritisk tænkning / problemløsning, teknologi, faglige og ledelsesmæssige færdigheder er de centrale færdigheder, som PMU prioriterer for den generelle vækst af studerende.

PMU er instrumental til at guide elevernes samfund til at vælge en bedre karrierevej for en lysere fremtid. Teoretiske læseplaner og deres praktiske evaluering gennem orientering og praktisk træning forberede dem til at føle sig hjemme, mens de ansættes. Selvtilliden udviklet af træning og avanceret viden forbereder eleverne til at sælge sig med veletablerede og imponerende genoptagelser af deres.

Forskellige innovative læringsresultatsvurderinger bruges til at vurdere færdighedsudviklingsværktøjer, der sporer præstationer og generelle fremskridt blandt eleverne under deres ophold på universitetet.

E-porteføljen af ​​kandidatstuderende på PMU er tilgængelig online, derfor kan fremtidige arbejdsgivere gøre bedst brug af dem til ansættelse. Sådanne trin giver både indtjening af grad og på samme tidspunkt at opnå erhvervserfaring på par.

PMU tilbyder mange personlige tjenester, herunder økonomisk støtte til de fortjenstfulde studerende ud over sundheds- og rådgivningstjenester. Disse initiativer er at tilbyde den bedst mulige komfort i en atmosfære for personlig og professionel vækst. PMU forventer ligeledes at give topkvalitet i uddannelsen hos de studerende, der er indskrevet, mens de yder sådanne tjenester til dem.

Den samlede troværdighed hos PMU, som den opnåede siden starten, blev mulig på grund af den stærke arbejdsstyrke - administrativt team, forskelligt fakultetsstyrke involveret i udformningen af ​​en avanceret akademisk scene og de støttende medarbejdere, som bistår myndighederne til at bistå universitetsadministrationen i systematisk bevægelse.

TIEC (Texas International Education Consortium), som uddannelsesrådgiver for PMU, involverede øverste eksperter fra 32 amerikanske universiteter til akademisk strukturering af PMU. Selvfølgelig er PMU nu i stand til at love og give fremragende uddannelse til at nære de kommende ledere inden for deres studieområder. Det er tegnet for et globaliseret syn på uddannelse, som PMU vedtager.

68057_saudi-arabia-84015_640.jpg

Saudi-Arabiens kultur

Der er mange aspekter af livet her, der er meget forskellige fra det land og den kultur, du har forladt. Vi mener, at det vigtigste skridt i tilpasning til dit liv i Saudi-Arabien er at lære nogle af told og love. Så bliver du mere komfortabel i dit nye miljø. Når du er blevet fortrolig med de kulturelle forskelle, kan livet være meget spændende her.

Her er nogle foreslåede "do's and don'ts" for din egen komfort og velvære.

Vær sød at gøre…

Hold et åbent sind vedrørende de kulturelle og sociale forskelle, du observerer. Vær fleksibel og åben for at ændre. Du vil sætte pris på de nye oplevelser. Accepter udfordringen med at bo i et vidunderligt, gammelt land med en rig og spændende historie.

 • Forsøg at lære og bruge det arabiske sprog.

 • Bliv fleksibel og forsøge at tilpasse sig lokale skikke. For eksempel:

 • Tøj: Kvinder skal have konservative, løstsiddende tøj. Hvis du har det bedre, når du har på Abaya, så gør du det.

 • Ramadan: er en islamisk hellig måned, hvor muslimer observerer en hurtig mellem solopgang og solnedgang. Vær venlig at respektere denne religiøse ferie ved at afholde sig fra at spise, tyggegummi, drikke eller ryge offentligt i dagtimerne.

Vær venlig at ikke ...

 • Prøv at pålægge dine vestlige værdier på det saudiske samfund. Forvent ikke, at livet er det samme som det var i dit hjemland.

 • Fotografere eller ethvert område af national sikkerhed som lufthavne, militære installationer og raffinaderier.

Traditionel arabisk etikette

Konversationelle gode manerer og overvejelser for andres skikke og overbevisninger hersker i Saudi Arabien som andre steder. Saudierne selv er gode humørede, venlige og uformelle, som de forventer at andre skal være.

Nogle forslag

Husk og bære det korrekte navn og telefonnummer til din organisation (arbejdsgiver) eller ægtefælles organisation (arbejdsgiver). Kend de rigtige navne, tal og placeringer på de skoler, dine børn deltager i.

Sørg for, at dine børn har navn og telefonnummer på din forbindelse, dit telefonnummer og en betroet nabo i tilfælde af en nødsituation. Dette er især vigtigt for nødinformationsfilen på din børns skole.

Spænding i kongeriget kan være enten 110v eller 220v. Kend din spænding og vælg dine apparater i overensstemmelse hermed. Tjek de forskellige typer udstyr, for eksempel er der flere forskellige typer af videobåndoptagere i kongeriget. Hvis du har en computer, kan en spændingsregulator være nødvendig. En overspændingsbeskytter til computere og andet elektronisk udstyr anbefales stærkt.

Husk

Du er en inviteret gæst i Kongeriget Saudi Arabien. Du var ikke tvunget til at komme her. Du er underlagt deres lokale love. Det er forsigtigt for din familie at gøre sig opmærksom på de relevante love og skikke

Placeringer

 • Dhahran

  617, Al Jawharah, Khobar, Dhahran 34754, , Dhahran

  Spørgsmål