Keystone logo
Presidio Graduate School Dobbelt MBA l MPA-grad i bæredygtige løsninger
Presidio Graduate School

Dobbelt MBA l MPA-grad i bæredygtige løsninger

San Francisco, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

USD 1.255 / per credit

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

173721_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Dual MBA/MPA Oversigt

Foredrag om bæredygtig økonomiMultisektor er fremtiden. Mulighederne og udfordringerne ved at omorientere sociale og økonomiske systemer til mere retfærdige, inkluderende og bæredygtige modeller er enorme. For stor til den private sektor eller det offentlige alene. Disse store udfordringer kræver multisektorløsninger. Moderne ledere ved, at transformativ, bæredygtig innovation og varig forandring i komplekse systemer kræver samarbejde mellem flere sektorer. Uanset om det er på globalt, nationalt eller lokalt plan, kræver det interessentengagement og samarbejde at spotte synergier mellem sektorer og derefter tilpasse aktiviteterne for at opnå resultater. Det er det, vi kalder Presidian Way.

Presidio Graduate School MBA/MPA Dual Degree udstyrer eleverne med viden, færdigheder og værktøjer til at lede tværsektorielt samarbejde. Studerende opnår to mastergrader: en MBA og en MPA i bæredygtige løsninger. Dette pensum på 68 kreditter kombinerer den bedste innovationsuddannelse i den private sektor med banebrydende uddannelse i den offentlige sektor. Dual Degree kandidater ser hele spillefeltet - fra både institutionelle og private sektors perspektiver. Det er den slags vision, der er afgørende for lederroller i industrier, der spænder over den offentlige og private sektor – og for dem, der søger at bringe kommercielle og politiske mål på linje med bæredygtige resultater.

Programformat

Dual Degree er bygget på samme grundlag som vores MBA- og MPA-uddannelser, som er tæt integreret. Den følger den karakteristiske PGS-systemtænkningstilgang til bæredygtig ledelse - med vægt på brede interessenters input og buy-in for at muliggøre grundlæggende fremskridt og transformative forandringer. Erfaringsbaserede læringsprojekter giver eleverne mulighed for at praktisere i det virkelige liv, hvad de lærer i klasseværelset. Denne tilgang ruster kandidater til at påtage sig komplekse tværsektorielle udfordringer.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • International MBA: Dual Degree - Fokus international og bæredygtig ledelse
    • Bremen, Tyskland
  • International MBA Focus International & Sustainable Management (dobbelt grad)
    • Bremen, Tyskland
  • Master of Business Administration i Sustainable Chemistry Management
    • Lüneburg, Tyskland