Keystone logo
Presidio Graduate School

Presidio Graduate School

Presidio Graduate School

Introduktion

Bæredygtige løsninger

Ønsker du at udvikle ekspertise, der er relevant for fremtiden for bæredygtighed inden for forretning og offentlig politik? Presidio Graduate School var det første kandidatprogram, der fuldt ud integrerede bæredygtighed i hvert kursus. Studerende her arbejder sammen for at udstyre sig med færdighederne og erfaringerne til at transformere virksomheder, regeringer og non-profit organisationer. De lærer at værdiansætte ikke-finansielle aktiver som egenkapital, social retfærdighed, livlige samfund og et sundt miljø. Og de arbejder inden for et systemtænkende tankegang, der gør dem i stand til at integrere sociale, miljømæssige og økonomiske fremskridt for at skabe en mere bæredygtig verden. Kandidater kommer forberedt og ivrige efter at tage de hårdeste udfordringer, som samfundet står over for.

Vores systemtilgang involverer fornyelse af professionelle discipliner ved hjælp af værktøjer til at overveje alle input og output fra alle interessenter i en given situation. Ikke kun økonomien, men også de svær at kvantificere kræfter i arbejdspladsens kultur, samfundsmæssige omkostninger og fordele, samfundets trivsel, leverandørspørgsmål og miljøforvaltning.

Presidian-oplevelsens kendetegn er bæredygtighed. Vi ser på alle løsninger gennem linsen til bæredygtige resultater. Hos PGS er bæredygtighed ikke dækket af et valgfag eller en forskningsopgave. Bæredygtighed for en blomstrende fremtid er kernen i alt, hvad vi gør for at imødekomme de nye definitioner af, hvad succes virkelig betyder.

PGS-netværket er stærkt. Siden 2002 har vores kandidater sat deres præg på bæredygtig forretningsstyring og offentlig politik. Nogle vej til Det Hvide Hus og Wall Street. Andre har en positiv indflydelse på alt fra familiebedrifter til high tech startups.

Præsidentens fordel

PGS er en pioner inden for uddannelse og har tilbudt de første kandidatgrader med fokus på bæredygtighed. Med en track record for uddannelse af forretningsledere i morgendagens udfordringer er PGS den eneste skole af sin slags:

 • Det bæredygtige MBA-program beskrevet af The New York Times som skolen til at gå til "hvis du vil ændre verden."
 • Den eneste bæredygtige MPA i landet.
 • Det eneste fuldt integrerede MBA / MPA- program med dobbelt grad - til karrierer, der har brug for at bygge bro mellem handel og regering.

Det er et sjovt sted at arbejde seriøst. Selvom vi påtager os nogle af vores tids hårdeste udfordringer, gør vi det blandt ligesindede kolleger, partnere og venner. Kreativitet, samarbejde og samfund kombineres for at opnå enestående virkelige resultater.

Vores værdier

Som enkeltpersoner og som institution forpligter vi os til følgende værdier til støtte for vores mission:

 • Fællesskab

Præsidianer omfavner vores forskellige, individuelle oplevelser og respekterer vores fælles stræben efter forståelse og viden.

 • Innovation

Præsidianerne omdefinerer præstationsstandarderne ved at give næring til ukonventionelle synspunkter og udfordre nuværende modeller for at gøre og tænke.

 • Integritet

Præsidianer handler ærligt, etisk og modigt i alle vores personlige og professionelle opgaver og i vores forhold til studerende, alumner og det bredere samfund. Vi holder os ansvarlige for vores ord og vores handlinger.

 • Social retfærdighed

Præsidianer kæmper for mangfoldighed, retfærdighed og inkludering i vores arbejde og hjælper mennesker af alle racer, køn, kulturer og socioøkonomisk status i lige så høj grad at deltage i samfundet med muligheder for at trives.

 • Miljømæssig bæredygtighed

Præsidianerne fungerer som forvaltning for gendannelsen af økologiske systemer. Dette betyder, at handlinger skal forbedre fremtidige generations evne til at blomstre.

Den præsidianske vej

Hvordan vi underviser

Presidio Graduate School 's banebrydende tilgang integrerer ledelse og ledelse grundlæggende med system tænkning.

At omdanne ideer til handlingsmæssige, bæredygtige løsninger kræver mod til at lede mennesker gennem forandring. Presidio Graduate School skaber tillid ved at udstyre de studerende med den tekniske viden og lederskabskompetencer, de har brug for for at transformere forretning og samfund. Begreber fra klasseværelset praktiseres i den virkelige verden, når de studerende lærer ved at gøre i oplevelsesmæssige læringsprojekter

Bæredygtige løsninger

Bæredygtige løsninger skaber effekt gennem innovation i skæringspunktet mellem miljømæssige, økonomiske og sociale systemer. Det er en omfattende tilgang til ledelse, der skaber værdi for virksomheder, enkeltpersoner og samfund - samtidig med at fremtidig risiko reduceres. Vi ser bæredygtige løsninger som afgørende for dramatisk forbedring af gennemførelsen af strategi, økonomisk præstation og interessentværdi.

De økonomiske konsekvenser af beslutninger er vigtige, men ikke hele ligningen. Bæredygtige løsninger søger at være til gavn for alle interessenter - skaber retfærdig velstand for enkeltpersoner, organisationer og samfund. Undervisning gennem en bæredygtighedslinse betyder at nå disse mål og nå disse mål på en måde, der minimerer potentialet for utilsigtede konsekvenser, der fører til sikkerhedsskader - samtidig med at de økonomiske, miljømæssige og sociale fordele optimeres.

Dagens største udfordringer er komplekse

En stor indvirkning på et område har altid konsekvenser på andre områder. Vores tilgang til systemtænkning ser forretning, regering, samfund, retfærdighed og miljø som en integreret helhed. PGS-studerende lærer at designe løsninger, der tager højde for menneskelige, økonomiske og miljømæssige bekymringer for at skabe et holistisk optimalt og bæredygtigt resultat og velstand for alle.

PGS integrerer bæredygtighed i hvert kursus. Gennem vores førende erfaringsmæssige læringsprogram anvender studerende bæredygtigheds- og socialt ansvar rammer og metoder til reelle sager i store og små virksomheder, offentlige agenturer og nonprofitorganisationer.

På Presidio Graduate School lærer du at finde muligheder for innovation og indflydelse i krydset mellem miljømæssige, økonomiske og sociale systemer. Vores omfattende ledelses- og ledelsesramme muliggør design af mere bæredygtige, sunde og overkommelige produkter og tjenester ved at anvende forretningsstyrken og den offentlige politik til at tackle globale problemer og nå FNs mål for bæredygtig udvikling.

Campus funktioner

Presidio Graduate School er et levende og voksende læringsfællesskab, der udfordrer og engagerer eleverne med muligheder for lederskab og karriereudvikling. Som et samfund, der er forpligtet til mangfoldighed og inklusion, tilbyder vi indkvartering til de studerende, der har brug for støtte til at få adgang til hele studielivets oplevelse.

Muligheder for studerendes lederskab

Studenterklubber og organiserede arrangementer er en forlængelse af elevernes læringserfaring og udtryk for deres forskelligartede faglige interesser og personlige passioner. Kluborganiserede begivenheder, ture og projekter er planlagt i løbet af semesteret og giver eleverne mulighed for at dykke dybere ned i områder af karriereinteresse. Klubmedlemmer drager fordel af at udvide deres professionelle netværk, få unik professionel erfaring og arbejde sammen med andre studerende. Studenterrepræsentanter

Studerende vælger medlemmer af Studenterrepræsentantskabet. Denne gruppe er elevgruppens stemme, der repræsenterer perspektiverne og advokerer på vegne af eleverne i skolens administration.

Nettopåvirkning, Presidio Graduate School kapitel

Net Impact er en professionel organisation dedikeret til at vokse og styrke et netværk af nye ledere, der bruger virksomhedens magt til at skabe en positiv social, miljømæssig og økonomisk påvirkning. Alle studerende, der er tilmeldt PGS, er medlemmer af Net Impact.

Presidio Net Impact Chapter har opnået Gold Chapter Status. Guldstatus betyder, at kapitlet har overskredet minimumskravene for at hjælpe med at forbedre forretningsfærdigheder, udvikle karriereveje og opbygge et støttefællesskab for at ændre vores tilgang til sociale og miljømæssige spørgsmål.

Social Capital Club

Presidio Social Capital Club promoverer og koordinerer arrangementer i løbet af semesteret og giver adskillige muligheder for netværk på tværs af studerende og i lokalsamfundet. Studerende bestemmer de specifikke programområder; tidligere eksempler inkluderer bæredygtig mode, effektinvesteringer, bæredygtige fødevaresystemer, grønt byggeri og cleantech.

Karriereservice

Oversigt

Støtte til karriereudvikling integreres i den samlede læringsoplevelse. Eleverne udfordres i klasseværelset til at opbygge deres selvbevidsthed parallelt med deres evne til at lede i bæredygtighed.

Vores karriereservicekontor støtter studerende og alumner med at identificere og forfølge tilfredsstillende, missionsdrevne karrierer, der er i overensstemmelse med deres værdier og prioriteter. En række programmer udvikler robust livslang jobsøgning og karriereudviklingsfærdigheder.

Karriere coaching programmer

 • Individuel karrierecoaching

 • Genoptag gennemgang, forberedelse af følgebrev og hånlig samtaleøvelse

 • Praktik- og jobsøgningsopslag

 • Workshops, præsentationer og informationssessioner om netværk, forhandlinger om jobtilbud og arbejdsstyrketrends

 • Netværksmuligheder med alumner og arbejdsgivere

 • Forbindelser til faglige sammenslutninger og branchekonferencer

For et eksempel på karrierecoaching-programmering hos PGS, se et nyligt webinar, Karrierer i virksomheders bæredygtighed .

Ekspert i opholdsprogram

Experts in Residence (EIR) giver studerende mentorskab i en række forskellige discipliner og brancher. Bæredygtighedsledere fra blandt verdens førende organisationer tilbringer et semester på PGS. EIR'er for det nuværende akademiske år er Cecily Joseph , tidligere Vice President for Corporate Responsibility hos Symantec Corporation og Bill Weihl , tidligere Sustainability Chief hos Google og Facebook Networking Opportunities

Det centrale i vores mission er at skabe muligheder for netværk mellem studerende, fakulteter, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og vores organisatoriske partnere. PGS faciliterer netværk gennem fællesskabsbegivenheder, showcases, konferencer og introduktioner til fagfolk og organisationer, der er relevante for individuelle studerendes karriereudviklingsmål.

Job- og praktikoplysning

Studerende og alumner har adgang til PGS Green Jobs Board, en tilpasset liste over job- og praktikmuligheder på tværs af alle sektorer og brancher fra hele verden.

Tilgængelighedstjenester

Oversigt

Presidio Graduate School er engageret i en mangfoldig og rummelig elevgruppe. Elever med handicap får rimelige tilpasninger og tjenester for at hjælpe dem med at få adgang til læseplanen og skolemiljøet. Studerende med enten permanente eller midlertidige handicap kan være berettiget til en række støttetjenester i overensstemmelse med Americans with Disabilities Act (ADA) og Rehabilitation Act, Section 504 . Se venligst vores tilgængelighedstjenester for mere detaljerede oplysninger.

  Indlæggelser

  Her er en oversigt over vores ansøgningsproces for optagelse på Presidio Graduate School .Trin 1: Få adgang til applikationen

  Opret en konto eller log ind på din ansøgningsportal .Trin 2: Ansøg

  Udfyld din ansøgning (se nyttige tips og vejledning nedenfor). Ansøgningen om optagelse indeholder disse afsnit:

  1. Dine profiloplysninger og demografi
  2. Din akademiske baggrund
  3. Dit CV
  4. Dit personlige essay
  5. To anbefalingsbreve (valgfrit)
  6. GRE/GMAT (valgfrit)

  De oplysninger, du angiver på ansøgningsskemaet og uploadede dokumenter, gemmes automatisk. Du kan til enhver tid vende tilbage til ansøgningsskemaet ved at logge ind på din ansøgningsportal.Trin 3: Foretag en betaling

  Betal dit ansøgningsgebyr og indsend din udfyldte ansøgning.

  Et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $90 er påkrævet for at ansøge om alle programmer. Dette gebyr kan betales via kreditkort direkte gennem den sikre ansøgningsportal, inden du indsender din udfyldte ansøgning.

  Når du har udfyldt din onlineansøgning, betalt dit ansøgningsgebyr og indsendt det, vil du blive kontaktet for at arrangere en endelig optagelsessamtale.Trin 4: Planlæg en samtale

  Du vil blive inviteret til at planlægge et tidspunkt for dit virtuelle 30-minutters interview med Admissions-teamet, efter du har indsendt din ansøgning.

  Ansøgningsfrister

  Klik venligst nedenfor for at se ansøgningsfrister efter program.

  MBA/Dual Degree/Certificate-programmer Deadlines for foråret (undervisningen starter medio januar)

  Milepæle Runde 1 Runde 2 Finale
  Ansøgningsfrist 15. august 15. oktober 1. december
  Beslutning af 10. september 10. november 20. december

  Sommerterminsfrister (undervisningen starter medio april) (kun på deltid)

  Milepæle Runde 1 Runde 2 Finale
  Ansøgningsfrist 15. januar 15. marts 19. april
  Beslutning af 10. februar 10. april 1. maj

  Efterårsterminsfrister (undervisningen starter medio august)

  Milepæle Runde 1 Runde 2 Finale
  Ansøgningsfrist 1. maj 15. juni 20. juli
  Beslutning af 30. maj 20. juli 9. august

  Stipendier og finansiering

  Alumni Statistik

  Placeringer

  • San Francisco

   Mission Street,649, 94105, San Francisco

   Spørgsmål